Crypto Code kokemuksia & arvostelu – Onko se huijaus vai toimiiko se?

Crypto Code LogoOlet luultavasti joskus tuntenut aitoa kiinnostusta kryptovaluuttamarkkinoita kohtaan, enkä tarkoita vain sitä, että olisit lukenut siitä hieman, vaan sinulla olisi ollut mahdollisuus osallistua aktiivisesti tämän tyyppiseen kaupankäyntiin. Mutta näyttää siltä, että ei ole olemassa mitään jäsenneltyä käsikirjaa siitä, miten tulla menestyväksi kauppiaaksi.

Älä huoli, jopa kokeneimmat välittäjät tietävät, että tarvitaan hieman harjoittelua, jotta saadaan tarvittava kokemus kaupankäynnin aloittamiseksi markkinoilla. Tämä saavutetaan tekemällä kauppoja ja tarkkailemalla markkinoiden käyttäytymistä.

Tämän saavuttamiseksi sinulla on oltava turvallinen alusta, joka antaa sinulle tarvittavat työkalut oppimisen aloittamiseen ja opastaa sinua koko matkan ajan, ja on olemassa monia sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan tämän tavoitteen ja opastaa sinua:

 • näyttämällä sinulle todelliset markkinat
 • Antaen sinulle vinkkejä siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota
 • Valmistaen sinut asiantuntijoiden kanssa
 • Opettaa sinua joka vaiheessa
 • Kouluttamalla sinut erinomaiseksi juoksijaksi

Mutta vaikka tämä on näiden markkinoiden vetäjien päätavoite, on myös joitakin ihmisiä, jotka investoivat aikaa ja rahaa petosten tekemiseen näiden sovellusten kautta, tänään kerromme sinulle sovelluksesta, jota olen kokeillut, Crypto Code ja mielipiteeni.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoEdut:

 • Vapaa kaupankäynti kryptovaluutoilla
 • Helppo avata tilit
 • 100 % turvallinen
 • Sääntelyviranomainen: CySEC

Tarjoajalle >

eToro

Cloudzzer Ilmainen kryptovaluuttakauppa
Cloudzzer Helppo tilin avaaminen
Cloudzzer 100 % turvallinen
Cloudzzer Sääntelyviranomainen: CySEC

Miten kuulin Crypto Code:sta?

Crypto Code Mobile Trading AppHaulla etsiessäni jostain, joka voisi auttaa minua kiinnostukseni kryptovaluuttoihin, törmäsin useisiin blogeihin, joissa puhuttiin sovelluksista, jotka auttoivat sinua testaamaan ja harjoittelemaan tulevana kauppiaana.

Koska minulla oli hieman rahaa, valitsin pari näistä aloittaakseni testini ja nähdäkseni, mikä niistä sopisi minulle, ja näiden kahden välissä oli Crypto Code. Joten, koska blogi ja heidän mielipiteensä Crypto Codesta vaikutti luotettavalta, rekisteröidyin ilman, että edes vahvistin heidän maineensa. Hyvin yleinen virhe aloittelijoiden keskuudessa.

Mikä on Crypto Code, onko se huijaus?

Crypto Code on alusta, jonka kautta voit suorittaa useita operaatioita kryptovaluuttamarkkinoilla. Koska vaihtoehtoja on monia, voit valita monista kryptovaluutoista ja aloittaa sijoittamisen siihen, joka kiinnostaa sinua.

Tässä järjestelmässä työskentelee tämäntyyppisen kaupankäynnin asiantuntijoita, joten olet sellaisten ihmisten valvonnassa, jotka ovat saaneet paljon kokemusta vuosien varrella. Crypto Code on suunniteltu erityisesti niin, että aloittelevat tai harjoittelevat välittäjät voivat tuntea olonsa tuetuksi ja turvalliseksi.

Crypto Code tarjoaa useita palveluja, ja vaiheet, joita sinun on noudatettava tullaksesi miljonääriksi, ovat todella yksinkertaisia. Periaatteessa sinun täytyy:

 • Loggaa sisään sivustolle
 • Tehdä ensitalletus
 • Aloita kaupankäynti
 • Tienaa rahaa välittömästi

Tämä kaikki kuulostaa varsin houkuttelevalta aloittelijalle, eikö vain, mutta valitettavasti niille, jotka luottavat tähän sovellukseen, kuten minä, tulet surullisena kuulemaan, että se on huijaus.

Mitkä ovat houkuttelevia tarjouksia, joita Crypto Code tarjoaa käyttäjilleen?

Crypto Codella, kuten kaikilla huijauksia tekevillä yrityksillä, on tarjolla suuria kannustimia kaikille niille ihmisille, jotka haluavat liittyä heidän alustaansa. Enkä valehtele, kun sanon, että he todella osaavat houkutella uhreja.

Crypto Code työskentelee ammattilaisten tiimin kanssa, jotka ovat suunnitelleet huolellisesti verkkosivuston ja sovelluksen, jotta ne näyttäisivät luotettavalta ja ystävälliseltä, ja näin ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita siitä, mitä he tarjoavat, päätyvät maksamaan heidän vaatimansa maksun, jotta he alkavat nähdä kryptovaluuttamarkkinat päähenkilönä.

Nämä ovat joitakin erikoistarjouksia, joita heillä on heidän aloitteleville välittäjilleen:

 • Sovellus on kehitetty erittäin käyttäjäystävälliseksi käyttäjälle.
 • Rekisteröityminen on hyvin nopeaa, ja siinä kysytään joitakin henkilö- ja yhteystietoja.
 • Heillä on asetettu vähimmäissumma ensitalletuksellesi, jolla he varmistavat voittosi.
 • Hetkestä, jolloin teet ensimmäisen talletuksesi, voittosi on varmistettu.
 • Sinusta tulee miljonääri nopeasti ja helposti.
 • Sinun ei tarvitse tarkistaa sovellusta tuntikausia, vain muutama minuutti riittää.
 • Automaattinen järjestelmä huolehtii kaikesta puolestasi.

Henkilölle, jolla ei ole kokemusta kryptovaluuttakaupasta, tämä kuulostaa varsin houkuttelevalta, sillä sinun ei tarvitsisi nähdä vaivaa hyvien voittojen saamiseksi, joku tekee sen puolestasi, eikä sinun tarvitse edes sijoittaa paljon aikaa tähän.

Kryptokoodin todellisuus

Kaikesta edellä mainitsemastani hyvin harvat asiat ovat totta, ja minun on sanottava, että ne eivät ole kaikkein houkuttelevimpia. Yritän siis olla objektiivinen tässä asiassa:

 • Rekisteröityminen on todella yksinkertaista, eikä sinun tarvitse käydä läpi vaivalloista prosessia tullaksesi Crypto Code:n käyttäjäksi.
 • Sovelluksen käyttö on hyvin yksinkertaista, lähes intuitiivista, ja muotoilu on käyttäjäystävällistä.

Mutta, tämä on juuri se, mitä Crypto Code suunnitteli, kasvot, jotka se haluaa näyttää potentiaalisten käyttäjiensä edessä, ja minun on sanottava, että se toimii melko hyvin, kunnes ymmärrät sen:

 • On pakollista, että sinulla on rahamäärä, jota he pyytävät, jotta voit suorittaa ensimmäisen maksun vähimmäismaksun, jotta voit aloittaa sijoittamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi aloittaa varovaisesti ja sinulle sopivalla summalla.
 • Automaattinen järjestelmä ottaa täyden hallinnan kaikista kaupoistasi ja liikkeistäsi, joten sinulla ei ole minkäänlaista sananvaltaa mihinkään.
 • Sinulla ei ole mahdollisuutta oppia muilta välittäjiltä, etkä pysty koskaan tekemään omia ennusteita kryptovaluuttamarkkinoilla.
 • Crypto Code ei ole varovainen henkilö- ja yhteystietojesi kanssa, joten he paljastavat ne monille muille huijausyrityksille. Minuun otettiin yhteyttä kuukausia sen jälkeen, kun olin havainnut tämän järjestelmän ansan.
 • Crypto Code on sivusto, joka on luotu toimimaan julkisivuna, jonka tarkoituksena on ottaa rahasi ja saada sinut uskomaan, että olet menettänyt ne tämän markkinan vaihteluissa.

Vinkkini muille aloitteleville välittäjille

Toivon, että muutama vuosi sitten joku olisi kertonut minulle sovelluksista, kuten eToro ja muut, joilla on todennettavissa oleva maine, siksi kirjoitin tämän arvostelun, jotta sinulla ei olisi huonoja kokemuksia ja jotta voit tulla markkinoille luotettavan yrityksen kanssa.

Nämä ovat siis vinkkini aloitteleville välittäjille:

 • On hyvä lukea arvosteluja sivustosta, jonka olet valinnut aloittaaksesi kryptovaluuttakaupankäynnin. Sovelluksen maineen näkeminen on aina hyvä lähtökohta.
 • Konsultoi kokeneita kauppiaita tai niitä, jotka ovat käyttäneet sovellusta jo jonkin aikaa ja ovat tyytyväisiä siihen (näin tapasin eToron).
 • Pitäkää mielessä, että mikään sovellus ei tee sinusta miljonääriä muutamassa päivässä.
 • Haluat oppia hieman lisää markkinoista ennen kuin aloitat sijoittamisen.

Onko olemassa mahdollisuuksia sijoittaa kryptovaluuttoihin turvallisesti?

Kyllä, niitä on. Vaikka olen törmännyt useisiin sivustoihin, jotka on omistettu huijaamiseen, kiinnostukseni kryptovaluuttoihin on aivan aitoa, joten en luovuttanut, ennen kuin löysin ihanteellisen sivuston, joka sopi vaatimuksiini ja tarpeisiini.

Kuultuani ihmisiä, joiden kokemus oli paljon suurempi kuin minun, tajusin, että eToro oli aina hyvä viite, kun oli kyse alustoista, joilla voi aloittaa sijoittamisen tähän kauppaan.

Niinpä käytin hieman aikaa tehdäkseni tutkimusta sivustosta ja olin tyytyväinen sen saavuttamaan maineeseen, joten en enää epäröinyt ja uskoin, että voisin sijoittaa uudelleen ilman negatiivisia seurauksia.

Mikä on eToro, onko se turvallinen alusta?

eToro on alusta, jonka kautta voit tehdä mitä tahansa saatavilla olevia operaatioita kryptovaluutoilla, mutta se ei toimi vain välittäjänä ja näillä erittäin mielenkiintoisilla markkinoilla, vaan se kouluttaa sinua vähitellen kauppiaana, antaen sinulle kokemusta, jota tarvitaan, jotta sinusta tulee asiantuntija.
Vaihtoehto oppia sellaisten ihmisten holhouksen alaisuudessa, joilla on enemmän tietoa aiheesta, pidin erittäin mielenkiintoisena. Niinpä jatkoin sivustolla ja löysin vielä enemmän hyötyä kuin kuvittelin.

Yksi ensimmäisistä eduista, jotka huomasin rekisteröityessäni eToroon, oli se, että minulla oli alusta alkaen kontrolli. Sijoitusten tekemisen aloittamiseen ei esimerkiksi ollut mitään vähimmäissummaa, joten ensimmäisen talletukseni rahamäärä olisi oman harkintani mukaan sellainen, mikä tuntuisi mukavalta.

Tajusin myös, että tietoni pysyivät turvassa, eikä kukaan yrittänyt ottaa minuun yhteyttä tarjotakseen minulle yhtään mitään. Toinen asia, joka kiinnitti huomioni, oli se, että tutkimukseni aikana tajusin, että eToro oli yritys, jota seurattiin säännöllisesti, ja että heillä oli tietyt säännöt, jotka suojasivat kaikkia heidän käyttäjiään, ja että heidän toimintansa oli avointa ja turvallista.