Crypto Code Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Crypto Code LogoProbabil că ați simțit cândva un interes real pentru piața criptomonedelor, și nu mă refer doar la a citi câte ceva despre ea, ci la a avea posibilitatea de a participa activ la acest tip de tranzacționare. Dar, se pare că nu există un manual structurat despre cum să devii un trader de succes.

Nu vă faceți griji, chiar și cei mai experimentați brokeri știu că este nevoie de puțină practică pentru a dobândi experiența necesară pentru a începe să tranzacționați pe piață. Aceasta se dobândește prin efectuarea de tranzacții și observarea comportamentului pieței.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să aveți o platformă sigură care să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe să învățați și care să vă ghideze pe tot parcursul procesului, iar există multe aplicații care vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv și să vă ghideze:

 • Prin a vă arăta piața reală
 • Dându-vă sfaturi cu privire la ceea ce trebuie să urmăriți
 • Consilierându-vă cu experți
 • Învățându-vă la fiecare pas
 • Învățându-vă să fiți un alergător excelent

Dar, deși acesta este scopul principal al celor care conduc această piață, există și persoane care investesc timp și bani pentru a comite fraude prin intermediul acestor aplicații, astăzi vă vom vorbi despre o aplicație pe care am încercat-o, Crypto Code și despre opiniile mele.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Negociere gratuită a criptomonedelor
 • Ușor de deschis conturi
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Cum am auzit de Crypto Code?

Crypto Code Mobile Trading AppÎn căutarea unui loc care să mă ajute cu interesul meu pentru criptomonede, am dat peste mai multe bloguri care vorbeau despre aplicații care te ajutau să testezi și să te antrenezi ca viitor trader.

Având în vedere că aveam ceva bani, am ales câteva dintre acestea pentru a începe testul și a vedea care mi se potrivește, iar între aceste două a fost Crypto Code. Așadar, cum blogul și părerea lor despre Crypto Code păreau de încredere, m-am înscris fără să le validez măcar reputația. O greșeală foarte frecventă în rândul începătorilor.

Ce este Crypto Code, este o înșelătorie?

Crypto Code este o platformă prin intermediul căreia poți efectua mai multe operațiuni în cadrul pieței de criptomonede. Având în vedere că există multe opțiuni, puteți alege dintr-un număr mare de criptomonede și puteți începe să investiți în cea care vă atrage atenția.

În acest sistem lucrează experți în acest tip de tranzacționare, așa că te vei afla sub supravegherea unor persoane care au acumulat multă experiență de-a lungul anilor. Crypto Code a fost conceput special pentru ca brokerii începători sau stagiari să se simtă susținuți și în siguranță.

La Crypto Code oferă servicii multiple, iar pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a deveni milionar sunt foarte simpli. În principiu, trebuie să:

 • Să te conectezi la site
 • Realizați depozitul inițial
 • Începeți să tranzacționați
 • Gătiți bani imediat

Toate acestea sună destul de atrăgător pentru un începător, nu-i așa, dar, din păcate, pentru cei care și-au pus încrederea în această aplicație, ca și mine, veți fi triști să aflați că este o înșelătorie.

Care sunt ofertele atractive pe care Crypto Code le are disponibile pentru utilizatorii săi?

La Crypto Code, ca orice companie care se ocupă cu fraude, oferă stimulente foarte bune pentru toți acei oameni care doresc să se alăture platformei lor. Și nu mint când spun că ei chiar știu cum să atragă victimele.

Crypto Code lucrează cu o echipă de profesioniști care au proiectat cu grijă site-ul și aplicația, pentru a arăta demne de încredere și prietenoase, iar în acest fel oamenii care sunt interesați de ceea ce oferă ei, ajung să plătească taxa cerută de ei pentru a începe să vadă piața criptomonedelor ca pe un protagonist.

Acestea sunt câteva dintre ofertele speciale pe care le au pentru brokerii lor începători:

 • Aplicația a fost dezvoltată pentru a fi foarte ușor de utilizat pentru utilizator.
 • Înregistrarea este foarte rapidă, solicitând câteva date personale și de contact.
 • Au o sumă minimă stabilită pentru primul depozit și cu care îți vor asigura câștigurile.
 • Din momentul în care faceți primul depozit, vă sunt asigurate câștigurile.
 • Voi deveni milionar rapid și ușor.
 • Nu trebuie să verificați aplicația timp de ore, doar câteva minute sunt suficiente.
 • Un sistem automat va avea grijă de tot pentru tine.

Pentru o persoană fără experiență în tranzacționarea criptomonedelor, acest lucru sună destul de atrăgător, deoarece nu va trebui să depuneți efort pentru a obține profituri bune, cineva o va face pentru dvs. și nici măcar nu va trebui să investiți mult timp în acest lucru.

Realitatea Crypto Code

Din tot ceea ce am menționat mai sus, foarte puține lucruri sunt adevărate și trebuie să spun că nu sunt cele mai atractive. Așa că voi încerca să fiu obiectiv în această privință:

 • Înregistrarea este foarte simplă și nu trebuie să treceți printr-un proces plictisitor pentru a deveni utilizator al Crypto Code.
 • Utilizarea aplicației este foarte simplă, aproape intuitivă, iar designul este ușor de utilizat.

Dar, asta este exact ceea ce a planificat Crypto Code, fața pe care vrea să o arate în fața potențialilor săi utilizatori și trebuie să spun că funcționează destul de bine, până când îți dai seama de asta:

 • Este obligatoriu să ai suma de bani pe care o cer pentru a face prima plată a taxei minime pentru a începe să investești. Acest lucru înseamnă că nu vei putea începe cu prudență și cu o sumă confortabilă pentru tine.
 • Sistemul automatizat preia controlul total al tuturor tranzacțiilor și mișcărilor tale, astfel încât nu ai absolut niciun cuvânt de spus.
 • Nu aveți posibilitatea de a învăța de la alți brokeri și nici nu veți putea vreodată să vă faceți propriile previziuni pe piața criptomonedelor.
 • Crypto Code nu este precaut cu informațiile dvs. personale și de contact, așa că le divulgă multor alte companii de înșelăciune. Am fost contactat timp de luni de zile după ce am descoperit capcana acestui sistem.
 • Crypto Code este un site creat cu scopul de a servi drept paravan pentru a vă lua banii și a vă face să credeți că i-ați pierdut în fluctuațiile acestei piețe.

Consiliul meu pentru alți brokeri începători

Mi-aș fi dorit ca acum câțiva ani cineva să-mi fi spus despre aplicații precum eToro și altele care au o reputație verificabilă, acesta este motivul pentru care am scris această recenzie, astfel încât să nu aveți o experiență proastă și să puteți intra pe piață cu o companie de încredere.

Așadar, acestea sunt sfaturile mele pentru brokerii începători:

 • Este bine să citiți recenzii despre site-ul pe care l-ați ales pentru a vă începe tranzacționarea criptomonedelor. A vedea reputația unei aplicații este întotdeauna un bun punct de plecare.
 • Consultați-vă cu traderi cu experiență sau cu cei care folosesc o aplicație de ceva timp și sunt mulțumiți de ea (așa am cunoscut eToro).
 • Țineți cont de faptul că nicio aplicație nu vă va face milionar în câteva zile.
 • Cercetați să învățați un pic mai multe despre piață înainte de a începe să investiți.

Există posibilități de a investi în criptomonede într-un mod sigur?

Da, există. Deși am întâlnit mai multe site-uri dedicate înșelăciunilor, interesul meu pentru criptomonede este destul de autentic, așa că nu am renunțat până nu am găsit site-ul ideal, care să se potrivească cerințelor și nevoilor mele.

După ce m-am consultat cu persoane a căror experiență era mult mai mare decât a mea, mi-am dat seama că eToro a fost întotdeauna o referință bună atunci când a fost vorba de platforme pentru a începe să investesc în această tranzacție.

Așa că mi-am alocat puțin din timpul meu pentru a face cercetări despre site și am fost mulțumit de reputația pe care și-o construise, așa că nu am mai ezitat și am crezut că pot investi din nou, fără niciun rezultat negativ.

Ce este eToro, este o platformă sigură?

eToro este o platformă prin intermediul căreia poți face oricare dintre operațiunile disponibile cu criptomonede, dar nu servește doar ca intermediar și această piață foarte interesantă, ci te formează treptat ca trader, oferindu-ți experiența necesară pentru a deveni un expert.
Opțiunea de a învăța sub tutela unor persoane cu o cunoaștere mai mare a subiectului, mi s-a părut foarte interesantă. Așa că am continuat pe site și am găsit chiar mai multe beneficii decât mi-am imaginat.

Unul dintre primele avantaje pe care le-am observat atunci când m-am înregistrat pe eToro a fost faptul că am avut controlul de la început. De exemplu, nu exista o sumă minimă pentru a începe să fac investiții, așa că suma de bani pentru primul meu depozit ar fi fost la discreția mea, indiferent cu ce mă simțeam confortabil.

De asemenea, mi-am dat seama că detaliile mele au rămas în siguranță și că nimeni nu a încercat să mă contacteze pentru a-mi oferi absolut nimic. Un alt lucru care mi-a atras atenția a fost faptul că, în timpul cercetărilor mele, mi-am dat seama că eToro era o companie care era monitorizată în mod regulat și că aveau anumite reguli care îi protejau pe toți utilizatorii lor, iar operațiunile lor erau transparente și sigure.