Crypto Code ervaringen – Is het oplichterij of werkt het?

Crypto Code LogoJe hebt waarschijnlijk ooit een oprechte interesse gevoeld in de cryptocurrency markt, en dan bedoel ik niet alleen een beetje erover lezen, maar de kans hebben om actief deel te nemen aan dit type handel. Maar, het lijkt erop dat er geen gestructureerde handleiding bestaat over hoe je een succesvolle handelaar wordt.

Maak je geen zorgen, zelfs de meest ervaren brokers weten dat het een beetje oefening vergt om de nodige ervaring op te doen om te beginnen handelen op de markt. Dit wordt opgedaan door trades te maken en het marktgedrag te observeren.

Om dit te bereiken, moet je een veilig platform hebben dat je de tools geeft die je nodig hebt om te beginnen met leren, en je de hele weg begeleidt, en er zijn veel apps die je kunnen helpen dit doel te bereiken en je te begeleiden:

 • Door je de echte markt te laten zien
 • U tips te geven over waar u op moet letten
 • U te adviseren met experts
 • Leert u bij elke stap
 • Traint u om een uitstekende hardloper te worden

Maar, hoewel dit het belangrijkste doel is van degenen die deze markt aandrijven, zijn er ook mensen die tijd en geld investeren in het plegen van fraude via deze apps, vandaag zullen we u vertellen over een App die ik heb geprobeerd, Crypto Code en mijn meningen.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

 • Gratis handelen in cryptocurrencies
 • Eenvoudig rekeningen te openen
 • 100% veilig
 • Regulerende autoriteit: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% veilig
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Hoe heb ik over Crypto Code gehoord?

Crypto Code Mobile Trading AppIn de zoektocht naar ergens dat me kon helpen met mijn interesse in cryptocurrencies, kwam ik verschillende blogs tegen die spraken over apps die je hielpen testen en trainen als een toekomstige handelaar.

Aangezien ik wat geld had, koos ik een paar van deze om mijn test te beginnen en te zien welke bij mij zou passen, en tussen deze twee was Crypto Code. Dus, als de blog en hun mening van Crypto Code leek betrouwbaar, heb ik aangemeld zonder zelfs valideren van hun reputatie. Een zeer veel voorkomende fout onder beginners.

Wat is Crypto Code, is het een scam?

Crypto Code is een platform waarmee u meerdere bewerkingen kunt uitvoeren binnen de cryptocurrency-markt. Aangezien er veel opties zijn, kunt u kiezen uit een groot aantal cryptocurrencies en beginnen met investeren in degene die uw aandacht trekt.

Dit systeem wordt bemand door experts in dit type handel, dus u zult onder toezicht staan van mensen die in de loop der jaren veel ervaring hebben opgedaan. Crypto Code is speciaal ontworpen zodat beginnende of trainee brokers zich gesteund en veilig kunnen voelen.

Bij Crypto Code bieden ze meerdere diensten aan en de stappen die je moet volgen om miljonair te worden zijn echt simpel. In principe moet je:

 • Inloggen op de site
 • Maak uw eerste storting
 • Start met handelen
 • Maak onmiddellijk geld

Dit klinkt allemaal heel aantrekkelijk voor een newbie, is het niet, maar helaas voor degenen die hun vertrouwen stellen in deze app, zoals ik, zult u bedroefd zijn om te leren dat het een scam is.

Wat zijn de aantrekkelijke aanbiedingen die Crypto Code beschikbaar heeft voor haar gebruikers?

Bij Crypto Code, zoals bij elk bedrijf dat zich bezighoudt met fraude, bieden ze geweldige stimulansen voor al die mensen die zich willen aansluiten bij hun platform. En ik lieg niet als ik zeg dat ze echt weten hoe ze slachtoffers moeten aantrekken.

Crypto Code werkt met een team van professionals die de website en de App zorgvuldig hebben ontworpen, om er betrouwbaar en vriendelijk uit te zien, en op deze manier betalen mensen die geïnteresseerd zijn in wat ze aanbieden, uiteindelijk de vergoeding die door hen wordt geëist om de cryptocurrency-markt als een hoofdrolspeler te gaan zien.

Dit zijn enkele van de speciale aanbiedingen die ze hebben voor hun newbie makelaars:

 • De App is ontwikkeld om zeer gebruiksvriendelijk te zijn voor de gebruiker.
 • Registratie is zeer snel, vragen om een aantal persoonlijke en contactgegevens.
 • Ze hebben een minimum bedrag vastgesteld voor uw eerste storting en waarmee ze uw winsten zullen verzekeren.
 • Vanaf het moment dat u uw eerste storting doet, zijn uw winsten verzekerd.
 • U zult snel en gemakkelijk miljonair worden.
 • U hoeft de app niet urenlang te controleren, een paar minuten is genoeg.
 • Een geautomatiseerd systeem regelt alles voor je.

Voor een persoon zonder ervaring in cryptocurrency trading klinkt dit best aantrekkelijk, aangezien je geen moeite zou hoeven te doen om goede winsten te maken, iemand zal het voor je doen, en je hoeft hier niet eens veel tijd in te investeren.

De realiteit van Crypto Code

Van alles wat ik hierboven heb genoemd, zijn maar heel weinig dingen waar, en ik moet zeggen dat het niet de meest aantrekkelijke dingen zijn. Ik zal dus proberen hier objectief over te zijn:

 • Registratie is echt eenvoudig, en je hoeft niet door een vervelend proces te gaan om een gebruiker van Crypto Code te worden.
 • Het gebruik van de App is zeer eenvoudig, bijna intuïtief, en het ontwerp is gebruiksvriendelijk.

Maar, dit is precies wat Crypto Code van plan was, het gezicht dat het wil laten zien voor zijn potentiële gebruikers, en ik moet zeggen dat het heel goed werkt, totdat je je dat realiseert:

 • Het is verplicht om de hoeveelheid geld te hebben die ze vragen om de eerste betaling van de minimale vergoeding te doen om te beginnen met investeren. Dit betekent dat u niet in staat zult zijn om voorzichtig te beginnen, en met een bedrag dat voor u comfortabel is.
 • Het geautomatiseerde systeem neemt de volledige controle over al uw trades en uw bewegingen, dus u heeft absoluut nergens iets over te zeggen.
 • Je hebt niet de mogelijkheid om te leren van andere brokers, noch zul je ooit in staat zijn om je eigen voorspellingen te doen in de cryptocurrency markt.
 • Crypto Code is niet voorzichtig met uw persoonlijke en contactinformatie, dus geven ze deze vrij aan vele andere oplichtersbedrijven. Ik werd maandenlang gecontacteerd nadat ik de val van dit systeem had ontdekt.
 • Crypto Code is een site die is gemaakt om als dekmantel te dienen om je geld te nemen, en je te laten geloven dat je het hebt verloren in de schommelingen van deze markt.

Mijn advies aan andere beginnende brokers

Ik wou dat een paar jaar geleden iemand me zou hebben verteld over Apps zoals eToro en anderen die een controleerbare reputatie hebben, dit is waarom ik deze recensie heb geschreven, zodat je geen slechte ervaring hebt, en zodat je de markt kunt betreden met een betrouwbaar bedrijf.

Dus dit zijn mijn tips voor newbie brokers:

 • Het is goed om reviews te lezen over de site die je hebt gekozen om je cryptocurrency handel te beginnen. Het zien van de reputatie van een app is altijd een goed startpunt.
 • Raadpleeg ervaren handelaren, of degenen die een app al enige tijd gebruiken en er tevreden over zijn (dit is hoe ik eToro heb leren kennen).
 • Bedenk dat geen enkele App je in een paar dagen miljonair zal maken.
 • Wil je wat meer leren over de markt voordat je gaat beleggen.

Zijn er mogelijkheden om op een veilige manier te beleggen in cryptocurrencies?

Ja, die zijn er. Hoewel ik verschillende sites ben tegengekomen die zijn gewijd aan oplichting, is mijn interesse in cryptocurrencies heel oprecht, dus ik gaf niet op totdat ik de ideale site had, die aan mijn eisen en behoeften voldeed.

Na overleg met mensen wier ervaring veel groter was dan de mijne, realiseerde ik me dat eToro altijd een goede referentie was als het ging om platforms om te beginnen met investeren in deze handel.

Dus nam ik wat van mijn tijd om wat onderzoek te doen op de site, en was tevreden met de reputatie die het had opgebouwd, dus ik aarzelde niet langer en geloofde dat ik opnieuw kon investeren, zonder negatief resultaat.

Wat is eToro, is het een veilig platform?

eToro is een platform via welke u alle beschikbare operaties met cryptocurrencies kunt doen, maar het dient niet alleen als een tussenpersoon en deze zeer interessante markt, maar het leidt u geleidelijk op als handelaar, waardoor u de ervaring krijgt die nodig is om een expert te worden.
De mogelijkheid om te leren onder de voogdij van mensen met een grotere kennis van het onderwerp, vond ik erg interessant. Dus ging ik verder op de site en vond nog meer voordelen dan ik me had voorgesteld.

Een van de eerste voordelen die ik merkte toen ik me registreerde bij eToro was dat ik de controle had vanaf het begin. Er was bijvoorbeeld geen minimumbedrag om te beginnen met beleggen, dus de hoeveelheid geld voor mijn eerste storting zou naar eigen goeddunken zijn, waar ik me comfortabel bij voelde.

Ik realiseerde me ook dat mijn gegevens veilig bleven, en niemand probeerde contact met me op te nemen om me iets aan te bieden. Een ander ding dat mijn aandacht trok was dat, tijdens mijn onderzoek, ik me realiseerde dat eToro een bedrijf was dat regelmatig werd gecontroleerd, en dat ze bepaalde regels hadden die al hun gebruikers beschermden en dat hun operaties transparant en veilig waren.