Crypto Code Erfaring – Er det alvor eller svindel/bluff?

Kryptokode-logoDu følte sannsynligvis en gang en genuin interesse for kryptovalutamarkedet, og jeg mener ikke bare å lese litt om det, men å ha muligheten til å delta aktivt i denne typen handel. Men det ser ut til at det ikke er noen strukturert manual om hvordan du kan bli en vellykket handelsmann. Ikke bekymre deg, selv de mest erfarne meglerne vet at det tar litt øvelse å få den nødvendige erfaringen for å begynne å handle på markedet. Dette oppnås ved å handle og observere atferd på markedet. For å oppnå dette må du ha en sikker plattform som vil gi deg verktøyene du trenger for å begynne å lære, og veilede deg hele veien, og det er mange apper som kan hjelpe deg med å nå dette målet og veilede deg:

 • Ved å vise deg den virkelige markedsplassen
 • Gi deg tips om hva du skal se opp for
 • Rådgivning med eksperter
 • Lærer deg hvert trinn på veien
 • Trener deg til å være en utmerket løper

Men selv om dette er hovedmålet for de som driver dette markedet, er det også noen mennesker som investerer tid og penger i å begå svindel gjennom disse appene, i dag vil vi fortelle deg om en app jeg har prøvd, Crypto Code og mine meninger.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordeler:

 • Gratis handel med kryptovalutaer
 • Enkel å åpne kontoer
 • 100% sikker
 • Tilsynsmyndighet: CySEC

Til leverandøren >

eToro

Cloudzzer Gratis kryptovalutahandel
Cloudzzer Enkel kontoåpning
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighet: CySEC

Hvordan hørte jeg om Crypto Code?

Crypto Code Mobile Trading AppI jakten på et sted som kunne hjelpe meg med min interesse for kryptovalutaer, kom jeg over flere blogger som snakket om apper som hjalp deg med å teste og trene som en fremtidig handelsmann. Da jeg hadde penger, valgte jeg et par av disse for å starte testen og se hvilken som ville passe meg, og mellom disse to var Crypto Code. Så da bloggen og deres mening om Crypto Code virket pålitelig, meldte jeg meg på uten å engang validere omdømmet deres. En veldig vanlig feil blant nybegynnere.

Hva er Crypto Code, er det en svindel?

Crypto Code er en plattform der du kan utføre flere operasjoner innen kryptovalutamarkedet. Siden det er mange alternativer, kan du velge mellom et stort antall kryptovalutaer og begynne å investere i den som fanger oppmerksomheten din. Dette systemet er bemannet av eksperter innen denne typen handel, så du vil være under oppsyn av folk som har fått mye erfaring gjennom årene. Crypto Code er spesialdesignet slik at nybegynnere eller trainee-meglere kan føle seg støttet og trygt. Hos Crypto Code tilbyr de flere tjenester, og trinnene du må følge for å bli millionær er veldig enkle. I utgangspunktet må du:

 • Logg inn på siden
 • Gjør ditt første innskudd
 • Begynn å handle
 • Tjen penger med en gang

Alt dette høres ganske tiltalende ut for en nybegynner, ikke sant, men dessverre for de som setter sin lit til denne appen, som meg, vil du være trist å høre at det er en svindel.

Hvilke attraktive tilbud har Crypto Code tilgjengelig for brukerne?

På Crypto Code, som med alle selskaper som driver med svindel, tilbyr de gode insentiver for alle de menneskene som vil bli med på plattformen deres. Og jeg lyver ikke når jeg sier at de virkelig vet hvordan de skal tiltrekke seg ofre. Crypto Code jobber med et team av fagpersoner som har nøye designet nettstedet og appen, for å se pålitelige og vennlige ut, og på denne måten ender folk som er interessert i det de tilbyr, avgiften de krever for å begynne å se kryptovalutamarkedet som en hovedperson. Dette er noen av spesialtilbudene de har for nybegynnermeglere:

 • Appen ble utviklet for å være veldig brukervennlig for brukeren.
 • Registreringen er veldig rask, og ber om personlige og kontaktopplysninger.
 • De har et minimumsbeløp satt for ditt første innskudd, og som de vil sikre dine gevinster med.
 • Fra det øyeblikket du gjør ditt første innskudd, er gevinstene dine sikre.
 • Du vil bli millionær raskt og enkelt.
 • Du trenger ikke å sjekke appen i flere timer, bare noen få minutter gjør det.
 • Et automatisert system vil ta seg av alt for deg.

For en person uten erfaring med kryptovalutahandel, høres dette ganske tiltalende ut, ettersom du ikke trenger å legge vekt på å tjene godt, noen vil gjøre det for deg, og du trenger ikke engang å investere mye tid i dette.

Virkeligheten til Crypto Code

Av alt jeg nevnte ovenfor, er det veldig få ting som er sanne, og jeg må si at de ikke er de mest attraktive. Så jeg vil prøve å være objektiv om dette:

 • Registrering er veldig enkelt, og du trenger ikke å gå gjennom en kjedelig prosess for å bli bruker av Crypto Code.
 • Bruken av appen er veldig enkel, nesten intuitiv, og designet er brukervennlig.

Men dette er akkurat hva Crypto Code planla, ansiktet det vil vise foran potensielle brukere, og jeg må si at det fungerer ganske bra, til du innser at:

 • Det er obligatorisk å ha mengden penger de ber om for å utføre den første betalingen av minimumsavgiften for å begynne å investere. Dette betyr at du ikke vil kunne starte forsiktig, og med et beløp som er behagelig for deg.
 • Det automatiserte systemet tar full kontroll over alle dine handler og bevegelser, så du har absolutt ikke noe å si for noe.
 • Du har ikke muligheten til å lære av andre meglere, og du vil heller aldri kunne lage dine egne spådommer i kryptovalutamarkedet.
 • Crypto Code er ikke forsiktig med din personlige og kontaktinformasjon, så de avslører den for mange andre svindelfirmaer. Jeg ble kontaktet i flere måneder etter at jeg oppdaget fellen til dette systemet.
 • Crypto Code er et nettsted opprettet for å tjene som en front for å ta pengene dine, og få deg til å tro at du har mistet det i svingningene i dette markedet.

Mitt råd til andre nybegynnermeglere

Jeg skulle ønske noen for noen år siden hadde fortalt meg om apper som eToro og andre som har et verifiserbart rykte. Dette er grunnen til at jeg skrev denne anmeldelsen, slik at du ikke har en dårlig opplevelse, og slik at du kan komme inn på markedet med pålitelig selskap. Så dette er tipsene mine for nybegynnermeglere:

 • Det er bra å lese anmeldelser om nettstedet du har valgt for å starte kryptovalutahandel. Å se omdømmet til en app er alltid et godt utgangspunkt.
 • Rådfør deg med erfarne handelsmenn, eller de som har brukt en app i noen tid og er fornøyd med den (slik møtte jeg eToro).
 • Husk at ingen app vil gjøre deg millionær om noen dager.
 • Søker å lære litt mer om markedet før du begynner å investere.

Er det noen muligheter for å investere i kryptovalutaer på en trygg måte?

Ja, det er det. Selv om jeg har kommet over flere nettsteder som er dedikert til svindel, er interessen min for kryptovaluta ganske ekte, så jeg ga ikke opp før jeg fikk det ideelle nettstedet, som passet mine krav og behov. Etter å ha rådført meg med mennesker som hadde mye større erfaring enn min, innså jeg at eToro alltid var en god referanse når det gjaldt plattformer for å begynne å investere i denne handelen. Så jeg tok meg litt tid på å forske på nettstedet, og var fornøyd med omdømmet det hadde bygget opp, så jeg nølte ikke lenger og trodde at jeg kunne investere igjen, uten noe negativt utfall.

Hva er eToro, er det en sikker plattform?

eToro er en plattform der du kan gjøre en hvilken som helst av de tilgjengelige operasjonene med kryptovalutaer, men den fungerer ikke bare som et mellomledd og dette veldig interessante markedet, men det trener deg gradvis som en handelsmann, og gir deg den erfaringen som kreves for å bli en Ekspert. Muligheten for å lære under veiledning av mennesker med større kunnskap om emnet, syntes jeg var veldig interessant. Så jeg fortsatte på siden og fant enda flere fordeler enn jeg trodde. En av de første fordelene jeg la merke til da jeg registrerte meg hos eToro, var at jeg hadde kontroll fra starten. For eksempel var det ingen minimumsbeløp for å begynne å investere, så mengden penger for mitt første innskudd ville være etter mitt skjønn, uansett hva jeg følte meg komfortabel med. Jeg skjønte også at detaljene mine var sikre, og ingen prøvde å kontakte meg for å tilby meg noe i det hele tatt. En annen ting som fanget oppmerksomheten min, var at jeg under forskningen min innså at eToro var et selskap som ble overvåket regelmessig, og at de hadde visse regler som beskyttet alle brukerne og deres virksomhet var gjennomsiktig og sikker.