Crypto Code Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Crypto Code LogoDu har antagligen en gång känt ett genuint intresse för kryptovalutamarknaden, och då menar jag inte bara att du ska läsa lite om den, utan att du ska ha möjlighet att aktivt delta i denna typ av handel. Men det verkar som om det inte finns någon strukturerad manual för hur man blir en framgångsrik handlare.

Oroa dig inte, även de mest erfarna mäklarna vet att det krävs lite övning för att få den nödvändiga erfarenheten för att börja handla på marknaden. Detta vinns genom att göra affärer och observera marknadens beteende.

För att uppnå detta måste du ha en säker plattform som ger dig verktygen du behöver för att börja lära dig och guidar dig hela vägen, och det finns många appar som kan hjälpa dig att uppnå detta mål och vägleda dig:

 • genom att visa dig den verkliga marknadsplatsen
 • Genom att ge dig tips om vad du ska hålla utkik efter
 • Rådgivning med experter
 • Lär dig varje steg på vägen
 • Utbildar dig till att bli en utmärkt löpare

Men även om detta är huvudmålet för dem som driver denna marknad finns det också en del människor som investerar tid och pengar i att begå bedrägerier genom dessa appar, idag kommer vi att berätta om en App jag har provat, Crypto Code och mina åsikter.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFördelar:

 • Fri handel med kryptovalutor
 • Lätt att öppna konton
 • 100 % säker
 • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Hur hörde jag talas om Crypto Code?

Crypto Code Mobile Trading AppI sökandet efter någonstans som kunde hjälpa mig med mitt intresse för kryptovalutor stötte jag på flera bloggar som talade om appar som hjälpte dig att testa och träna dig som en framtida handlare.

Eftersom jag hade lite pengar valde jag ett par av dessa för att börja mitt test och se vilken som skulle passa mig, och mellan dessa två var Crypto Code. Så eftersom bloggen och deras åsikt om Crypto Code verkade trovärdig skrev jag in mig utan att ens validera deras rykte. Ett mycket vanligt misstag bland nybörjare.

Vad är Crypto Code, är det en bluff?

Crypto Code är en plattform genom vilken du kan utföra flera operationer inom kryptovalutamarknaden. Eftersom det finns många alternativ kan du välja mellan ett stort antal kryptovalutor och börja investera i den som fångar din uppmärksamhet.

Detta system är bemannat av experter inom denna typ av handel, så du kommer att vara under övervakning av personer som har fått mycket erfarenhet under åren. Crypto Code har utformats speciellt för att nybörjare eller mäklare i utbildning ska kunna känna sig stöttade och säkra.

På Crypto Code erbjuder de flera tjänster och de steg du behöver följa för att bli miljonär är verkligen enkla. I grund och botten måste du:

 • Logga in på webbplatsen
 • Göra din första insättning
 • Börja handla
 • Tjäna pengar omedelbart

Allt detta låter ganska tilltalande för en nybörjare, eller hur, men tyvärr för de som sätter sin tilltro till den här appen, som jag, kommer du att bli ledsen att få veta att det är en bluff.

Vad är de attraktiva erbjudanden som Crypto Code har tillgängliga för sina användare?

På Crypto Code, som med alla företag som sysslar med bedrägerier, erbjuder de stora incitament för alla de människor som vill gå med i deras plattform. Och jag ljuger inte när jag säger att de verkligen vet hur de ska locka offer.

Crypto Code arbetar med ett team av proffs som noggrant har utformat webbplatsen och appen, för att se pålitliga och vänliga ut, och på så sätt slutar människor som är intresserade av vad de erbjuder, med att betala den avgift som de kräver för att börja se kryptovalutamarknaden som en huvudperson.

Detta är några av de specialerbjudanden de har för sina nybörjarmäklare:

 • Appen har utvecklats för att vara mycket användarvänlig för användaren.
 • Registreringen går mycket snabbt och kräver några personliga uppgifter och kontaktuppgifter.
 • De har ett minimibelopp fastställt för din första insättning och med vilket de kommer att säkerställa dina vinster.
 • Från det ögonblick du gör din första insättning är dina vinster säkrade.
 • Du kommer att bli miljonär snabbt och enkelt.
 • Du behöver inte kolla appen i timmar, det räcker med några minuter.
 • Ett automatiserat system tar hand om allting åt dig.

För en person som inte har någon erfarenhet av handel med kryptovalutor låter detta ganska tilltalande, eftersom du inte skulle behöva anstränga dig för att göra bra vinster, någon kommer att göra det åt dig, och du behöver inte ens investera mycket tid i detta.

Verkligheten med Crypto Code

Av allt jag nämnde ovan är väldigt få saker sanna, och jag måste säga att de inte är de mest attraktiva. Så jag ska försöka vara objektiv när det gäller detta:

 • Registreringen är verkligen enkel, och du behöver inte gå igenom en tråkig process för att bli användare av Crypto Code.
 • Användningen av appen är mycket enkel, nästan intuitiv, och designen är användarvänlig.

Men, detta är precis vad Crypto Code planerade, det ansikte som man vill visa upp inför sina potentiella användare, och jag måste säga att det fungerar ganska bra, tills man inser det:

 • Det är obligatoriskt att ha den summa pengar som de ber om för att göra den första betalningen av minimiavgiften för att börja investera. Detta innebär att du inte kommer att kunna börja försiktigt och med ett belopp som är bekvämt för dig.
 • Det automatiserade systemet tar full kontroll över alla dina affärer och dina rörelser, så du har absolut inget att säga till om.
 • Du har inte möjlighet att lära dig av andra mäklare, och du kommer aldrig att kunna göra egna förutsägelser på kryptovalutamarknaden.
 • Crypto Code är inte försiktig med din personliga och kontaktinformation, så de avslöjar den till många andra bluffföretag. Jag blev kontaktad i månader efter att jag upptäckte fällan med detta system.
 • Crypto Code är en webbplats som skapats i syfte att fungera som en fasad för att ta dina pengar och få dig att tro att du har förlorat dem i svängningarna på denna marknad.

Mina råd till andra nybörjarmäklare

Jag önskar att någon för några år sedan hade berättat för mig om appar som eToro och andra som har ett verifierbart rykte, det är därför jag skrev den här recensionen, så att du inte får en dålig erfarenhet och så att du kan gå in på marknaden med ett pålitligt företag.

Så det här är mina tips för nybörjarmäklare:

 • Det är bra att läsa recensioner om den webbplats du har valt för att börja din handel med kryptovalutor. Att se en apps rykte är alltid en bra utgångspunkt.
 • Konsultera erfarna handlare, eller de som har använt en app under en tid och är nöjda med den (det var så här jag träffade eToro).
 • Håll i minnet att ingen app kommer att göra dig till miljonär på några dagar.
 • Söker lära dig lite mer om marknaden innan du börjar investera.

Är det möjligt att investera i kryptovalutor på ett säkert sätt?

Ja, det finns det. Även om jag har stött på flera sajter som är inriktade på bedrägeri är mitt intresse för kryptovalutor ganska genuint, så jag gav inte upp förrän jag fick den perfekta sajten, som passade mina krav och behov.

Efter att ha konsulterat personer vars erfarenhet var mycket större än min, insåg jag att eToro alltid var en bra referens när det gällde plattformar för att börja investera i denna handel.

Så jag tog lite av min tid för att göra lite forskning på sajten, och var nöjd med det rykte som den hade byggt upp, så jag tvekade inte längre och trodde att jag kunde investera igen, utan negativa resultat.

Vad är eToro, är det en säker plattform?

eToro är en plattform genom vilken du kan göra någon av de tillgängliga transaktionerna med kryptovalutor, men den fungerar inte bara som en mellanhand och denna mycket intressanta marknad, utan den utbildar dig gradvis som näringsidkare och ger dig den erfarenhet som krävs för att bli en expert.
Alternativet att lära sig under handledning av personer med större kunskaper i ämnet fann jag mycket intressant. Så jag fortsatte på webbplatsen och fann ännu fler fördelar än vad jag hade föreställt mig.

En av de första fördelarna jag märkte när jag registrerade mig på eToro var att jag hade kontroll från början. Det fanns till exempel inget minimibelopp för att börja göra investeringar, så summan för min första insättning skulle vara efter eget gottfinnande, vad jag kände mig bekväm med.

Jag insåg också att mina uppgifter förblev säkra och att ingen försökte kontakta mig för att erbjuda mig något alls. En annan sak som fångade min uppmärksamhet var att jag under min forskning insåg att eToro var ett företag som övervakades regelbundet, och att de hade vissa regler som skyddade alla sina användare och att deras verksamhet var transparent och säker.