Crypto Code Anmeldelse & Erfaringer – Svindel & fup?

Crypto Code LogoDu har sikkert engang følt en ægte interesse for kryptovalutamarkedet, og jeg mener ikke bare at læse lidt om det, men at have mulighed for at deltage aktivt i denne form for handel. Men det ser ud til, at der ikke findes nogen struktureret manual om, hvordan man bliver en succesfuld erhvervsdrivende.

Bare rolig, selv de mest erfarne mæglere ved, at det kræver lidt øvelse at få den nødvendige erfaring til at begynde at handle på markedet. Dette opnås ved at foretage handler og observere markedsadfærd.

For at opnå dette skal du have en sikker platform, der giver dig de værktøjer, du har brug for til at begynde at lære og vejlede dig hele vejen, og der findes mange apps, der kan hjælpe dig med at nå dette mål og vejlede dig:

 • ved at vise dig den virkelige markedsplads
 • Giver dig tips om, hvad du skal holde øje med
 • Rådgiver dig med eksperter
 • Underviser dig hvert eneste skridt på vejen
 • Træner dig til at blive en fremragende løber

Men selv om dette er hovedmålet for dem, der driver dette marked, er der også nogle mennesker, der investerer tid og penge i at begå svindel gennem disse apps, i dag vil vi fortælle dig om en App jeg har prøvet, Crypto Code og mine meninger.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordele:

 • Fri handel med kryptovalutaer
 • Nemt at åbne konti
 • 100% sikker
 • Regulerende myndighed: CySEC

Til udbyderen >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Nem åbning af en konto
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighed: CySEC

Hvordan hørte jeg om Crypto Code?

Crypto Code Mobile Trading AppI min søgen efter et sted, der kunne hjælpe mig med min interesse for kryptovalutaer, stødte jeg på flere blogs, der talte om apps, der hjalp dig med at teste og træne som en fremtidig erhvervsdrivende.

Da jeg havde nogle penge, valgte jeg et par af disse for at starte min test og se, hvilken der ville passe til mig, og mellem disse to var Crypto Code. Så da bloggen og deres mening om Crypto Code virkede troværdig, tilmeldte jeg mig uden selv at validere deres omdømme. En meget almindelig fejl blandt begyndere.

Hvad er Crypto Code, er det et fupnummer?

Crypto Code er en platform, hvorigennem du kan udføre flere operationer inden for cryptocurrency-markedet. Da der er mange muligheder, kan du vælge mellem et stort antal kryptovalutaer og begynde at investere i den, der fanger din opmærksomhed.

Dette system er bemandet af eksperter inden for denne type handel, så du vil være under tilsyn af folk, der har fået en masse erfaring gennem årene. Crypto Code er specielt designet, så nybegyndere eller mæglere i praktik kan føle sig støttet og trygge.

Hos Crypto Code tilbyder de flere tjenester, og de trin, du skal følge for at blive millionær, er virkelig enkle. Dybest set skal du:

 • Logge ind på siden
 • Gør din første indbetaling
 • Start handel
 • Tjen penge med det samme

Alt dette lyder ganske tiltalende for en nybegynder, ikke sandt, men desværre for dem, der sætter deres lid til denne app, ligesom mig, vil du blive ked af at erfare, at det er et fupnummer.

Hvad er de attraktive tilbud, som Crypto Code har til rådighed for sine brugere?

Hos Crypto Code tilbyder de, som med enhver virksomhed, der beskæftiger sig med svindel, gode incitamenter til alle de mennesker, der ønsker at deltage i deres platform. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at de virkelig ved, hvordan de skal tiltrække ofre.

Crypto Code arbejder med et team af fagfolk, der omhyggeligt har designet hjemmesiden og appen, for at se troværdig og venlig ud, og på denne måde ender folk, der er interesseret i det, de tilbyder, med at betale det gebyr, som de kræver for at begynde at se kryptovalutamarkedet som en hovedperson.

Dette er nogle af de særlige tilbud, de har til deres nybegyndermæglere:

 • App’en blev udviklet til at være meget brugervenlig for brugeren.
 • Registreringen er meget hurtig og beder om nogle personlige og kontaktoplysninger.
 • De har et minimumsbeløb fastsat for din første indbetaling, og med hvilket de vil sikre dine gevinster.
 • Fra det øjeblik du foretager din første indbetaling, er dine gevinster sikret.
 • Du vil blive millionær hurtigt og nemt.
 • Du behøver ikke at tjekke appen i timevis, et par minutter er nok.
 • Et automatiseret system vil tage sig af alting for dig.

For en person uden erfaring med handel med kryptovalutaer lyder dette ret tiltalende, da du ikke ville skulle gøre en indsats for at opnå gode overskud, nogen vil gøre det for dig, og du behøver ikke engang at investere meget tid i dette.

Virkeligheden ved Crypto Code

Af alt det, jeg nævnte ovenfor, er meget få ting sandt, og jeg må sige, at de ikke er de mest attraktive. Så jeg vil forsøge at være objektiv omkring dette:

 • Registreringen er virkelig enkel, og du behøver ikke at gå igennem en kedelig proces for at blive bruger af Crypto Code.
 • Brugen af appen er meget enkel, næsten intuitiv, og designet er brugervenligt.

Men, det er netop det, som Crypto Code har planlagt, det ansigt, som den ønsker at vise over for sine potentielle brugere, og jeg må sige, at det fungerer ganske godt, indtil man indser det:

 • Det er obligatorisk at have det beløb, som de beder om, for at foretage den første betaling af minimumsgebyret for at begynde at investere. Det betyder, at du ikke vil kunne starte forsigtigt og med et beløb, der er behageligt for dig.
 • Det automatiserede system tager fuld kontrol over alle dine handler og dine bevægelser, så du har absolut ingen indflydelse på noget som helst.
 • Du har ikke mulighed for at lære fra andre mæglere, og du vil heller aldrig kunne lave dine egne forudsigelser på kryptovalutamarkedet.
 • Crypto Code er ikke forsigtig med dine personlige og kontaktoplysninger, så de videregiver dem til mange andre fupfirmaer. Jeg blev kontaktet i månedsvis, efter at jeg opdagede fælden i dette system.
 • Crypto Code er et websted, der er oprettet med det formål at tjene som en facade for at tage dine penge og få dig til at tro, at du har mistet dem i udsving på dette marked.

Mit råd til andre nybegynder-mæglere

Jeg ville ønske, at nogen for et par år siden ville have fortalt mig om Apps som eToro og andre, der har et verificerbart omdømme, det er derfor jeg skrev denne anmeldelse, så du ikke får en dårlig oplevelse, og så du kan komme ind på markedet med et pålideligt firma.

Så dette er mine tips til nybegynder mæglere:

 • Det er godt at læse anmeldelser om det websted, du har valgt til at starte din kryptovalutahandel. At se en app’s omdømme er altid et godt udgangspunkt.
 • Konsulter erfarne handlende, eller dem, der har brugt en app i et stykke tid og er tilfredse med den (det var sådan jeg mødte eToro).
 • Hold dig for øje, at ingen app vil gøre dig til millionær på få dage.
 • Søger du at lære lidt mere om markedet, før du begynder at investere.

Er der nogen muligheder for at investere i kryptovalutaer på en sikker måde?

Ja, det er der. Selv om jeg er stødt på flere websteder, der er dedikeret til svindel, er min interesse for kryptovalutaer ganske ægte, så jeg gav ikke op, før jeg fik det ideelle websted, som passede til mine krav og behov.

Efter at have rådført mig med folk, hvis erfaring var meget større end min, indså jeg, at eToro altid var en god reference, når det kom til platforme til at begynde at investere i denne handel.

Så jeg tog noget af min tid til at lave lidt research på siden, og jeg var tilfreds med det omdømme, som den havde opbygget, så jeg tøvede ikke længere og troede, at jeg kunne investere igen uden negative resultater.

Hvad er eToro, er det en sikker platform?

eToro er en platform, hvorigennem du kan foretage nogen af de tilgængelige operationer med kryptovalutaer, men den tjener ikke kun som en mellemmand og dette meget interessante marked, men den uddanner dig gradvist som erhvervsdrivende og giver dig den erfaring, der er nødvendig for at blive en ekspert.
Muligheden for at lære under vejledning af folk med en større viden om emnet fandt jeg meget interessant. Så jeg fortsatte på siden og fandt endnu flere fordele, end jeg havde forestillet mig.

En af de første fordele, jeg bemærkede, da jeg registrerede mig hos eToro, var, at jeg havde kontrollen fra starten. For eksempel var der ikke noget minimumsbeløb for at begynde at foretage investeringer, så beløbet for min første indbetaling ville være efter mit eget skøn, hvad jeg følte mig godt tilpas med.

Jeg var også klar over, at mine oplysninger forblev sikre, og ingen forsøgte at kontakte mig for at tilbyde mig noget som helst. En anden ting, der fangede min opmærksomhed, var, at jeg under min research indså, at eToro var en virksomhed, der blev overvåget regelmæssigt, og at de havde visse regler, der beskyttede alle deres brugere, og at deres operationer var gennemsigtige og sikre.