Crypto Cash kokemuksia & arvostelut – Onko se huijaus vai toimiiko se?

Crypto Cash LogoKun puhutaan ajankohtaisista talousaiheista, aletaan kuulla kryptovaluuttojen vaikutuksesta siinä. Niiden ilmaantumisen myötä voimme sanoa, että olemme siirtyneet uuteen rahapoliittiseen vaiheeseen, joka pikkuhiljaa saa vauhtia ja voimaa.

Koska Bitcoin on näiden markkinoiden edelläkävijävaluutta, ei ole yllättävää, että esiin nousee tuhansia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ansaitsemaan rahaa epärehellisellä ja helpolla tavalla: yhdellä Bitcoinilla on valtava arvo, joten on helppo löytää ihmisiä, jotka ovat valmiita varastamaan tai huijaamaan.

Onneksemme kryptovaluuttojen lohkoketjujärjestelmä estää niiden varastamisen tai kopioimisen, ellei niitä vapaaehtoisesti siirretä toiselle henkilölle, mikä vähentää nykyisiä markkinoita petoksiin ja huijauksiin. Koska kryptovaluutan heikko kohta on “käyttäjä”, ihmiset pyrkivät huijaamaan käyttäjiä auttamaan huijareita tuottamaan rahaa.

Internetistä löytyvistä lukuisista huijauksista yksi ilmeisimmistä ja tunnetuimmista on kuuluisa Crypto Cash!

This is box title
eToro LogoEdut:

  • Vapaa kryptovaluuttakauppa
  • Helppo tilin avaaminen
  • 100% turvallinen
  • Sääntelyviranomainen: CySEC

Tarjoajalle >

eToro

Cloudzzer Ilmainen kryptovaluuttakauppa
Cloudzzer Helppo tilin avaaminen
Cloudzzer 100% varma
Cloudzzer Sääntelyviranomainen: CySEC

Mikä on kryptokassa?

Crypto Cash Fake

Crypto Cashia mainostetaan supervetovoimaisena ihmesovelluksena kaikille, joilla ei ole kokemusta kryptovaluuttojen maailmasta. Monet meistä ovat nähneet miljoonien ihmisten tulleen miljonääreiksi kaupankäynnin avulla, mutta harva meistä tietää, että se vaatii aikaa ja kokemusta: kukaan ei rikastu yhdessä yössä.

Crypto Cash tulee tarjoamaan näille uusille käyttäjille mahdollisuuden moninkertaistaa alkutalletuksensa (minimi on 250 euroa) yhdessä päivässä x2, lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden tulla miljonääriksi muutamassa kuukaudessa.

Tarjous on täysin naurettava, ja on helppo huomata, että kyseessä on huijaus: kun tietää, miten tämäntyyppiset ohjelmat toimivat, voi selvästi todeta, että kyseessä on huijaus.

Miten Crypto Cash toimii?

Crypto Cash väittää toimivansa houkuttelevalla tavalla käyttäen yleistä käsitystä, joka kaikilla on kaupankäynnistä.

Ensinnäkin käyttäjää houkuttelee jokin erilaisista bannereista tai mainoksista verkkosivustolla, jossa sovellusta mainostetaan. Kun käyttäjä klikkaa sitä, hänet ohjataan kotisivulle.

Pääsivun sisällä voimme huomata paljon positiivista tietoa sovelluksesta. Löydämme mm:

  • Testimonials, jotka kertovat sovelluksen hyvistä puolista
  • Kuvia ihmisistä, jotka matkustavat tai ostavat ylellisyyksiä sovelluksen ansiosta
  • Videoita, joissa tärkeät ihmiset ja vaikuttajat vakuuttavat kryptovaluuttojen hyvyyttä
  • Vahvistuksia ja tietoja, jotka osoittavat, miten raha kasvaa

Totuus on, että sivu on varsin houkutteleva. Tärkein väite osoittaa ohjelman, jolla on yli 97% tehokkuus kaupankäynnissä, mikä takaa rahojesi moninkertaistamisen välittömästi kaksinkertaisella nopeudella päivässä.

Sivun tutkimisen jälkeen rekisteröinnin yhteydessä meidät ohjataan paikkaan, jossa meitä pyydetään tekemään talletus. Tämä alkutalletus symboloi pääomaamme, jolla sivu alkaa työskennellä pikkuhiljaa tehden tarvittavat ostot ja myynnit rahojen moninkertaistamiseksi. Kun prosessi käynnistyy, ohjelma näyttää päivän aikana tehtyjen kauppojen tiedot ja näyttää, miten rahat ovat kasvaneet.

Miten Crypto Cash -huijaus toimii?

Kun opimme, miten sovellus todella toimii, koko sen valhe hajoaa. Sovellus käytiin selvästi läpi, ja ensimmäinen asia, jonka voi huomata, on se, että siinä ei ole algoritmia: lyhyesti sanottuna se ei noudata minkäänlaisia määrätietoisia vaiheita, se vain teeskentelee suorittavansa satunnaisia ostoja ja myyntejä.

Tämän jälkeen voimme huomata, että väitteesi on täysin väärä. Maailman kokeneimmat kauppiaat ovat osoittaneet, että Crypto Cashin väittämän kaupankäynnin tehokkuuden saavuttaminen on täysin mahdotonta. Tällä hetkellä ei ole olemassa minkäänlaista konetta tai ohjelmaa, joka voi suorittaa tämäntyyppisiä menettelyjä.

Kun tiedämme tämän, voimme nähdä, miten petos toteutetaan: Sivulla pyydetään vähintään 250 euron alkutalletusta. Talletus menee suoraan sivuston omistajien tilille, ja sen jälkeen sivusto teeskentelee työskentelevänsä rahojen kanssa.

Päivittäin se heittää loputtomasti vääriä tietoja, jotka osoittavat, että rahat moninkertaistuvat, tällaisia tietoja, jotka osoittavat, miten ansiot kertyvät.

Ongelma tulee kuitenkin silloin, kun on kyse voittojen kotiuttamisesta. Sivusto antaa aina tekosyitä, kun kyse on kotiutuksista, tai yksinkertaisesti kieltäytyy sallimasta niiden kotiuttamista. Asiakastuki ei yleensä vastaa, ja kun se vastaa, se jättää käyttäjille epäselvyyksiä siitä, mistä on kyse, ja joissakin tapauksissa se syyttää pankkilaitoksia, joiden kautta nostamme voittomme.

Totuus on, että rahoja ei voi nostaa, ja käyttäjät voivat useimmiten kirjata ne menetetyiksi.

Mitä todisteita on siitä, että kyseessä on huijaus?

Menemättä liian pitkälle, ensimmäinen merkki huijauksesta on niiden bannereissa. Bannerit tai pääsivu eroavat yleensä sovelluksen nimestä. Voimme löytää nimiä: Bitcoin Revolution, Bitcoin Evolution, Crypto Revolt, Bitcoin Trader ja monia muita. Jokainen näistä sovelluksista tarjoaa samaa kuin Crypto Cash, ja kaikkein epäloogisinta on, että kaikki niiden bannerit ohjaavat samaan paikkaan: sivulle, jossa huijaukset suoritetaan.

Sen jälkeen tulevat lähetteet. Heidän kotisivullaan voimme nähdä tuhansia positiivisia kommentteja heidän sovelluksestaan: kaikki ne osoittavat, kuinka monet ihmiset nousivat pienistä voitoista yli 13 000 euroon päivässä (jotain järjetöntä). Totuus on se, että sivu on erittäin hyvin rakennettu kiinnittämään huomiota ja vakuuttamaan kaikki siitä, että tuhansista ihmisistä tulee miljonäärejä joka päivä. Mutta kun menemme netin mielipidefoorumeille, kaikki on hyvin erilaista.

Tuhannet ihmiset valittavat huijauksista tai etsivät erilaisia ratkaisuja saadakseen rahansa takaisin. He ilmoittavat, miten heitä huijattiin, ja ilmoittavat myös, että heidän on mahdotonta nostaa rahojaan tililtään. Yleensä kommentit ovat täysin negatiivisia ja vastakkaisia sille, mitä he väittävät tarjoavansa sivullaan.

Lopuksi on vielä pääsivun kuvat. Useat kuvista on yksinkertaisesti otettu jostain muualta ja sijoitettu siten, että ne näyttävät viittaavan sivuston menestyneisiin ihmisiin. Jopa, videoita tärkeiden ihmisten kanssa, kun yksityiskohtaisesti, voimme huomata, että missään vaiheessa osoittavat, että sinun pitäisi käyttää sivua, vain osoittaa, että Bitcoin ovat positiivisia. Hieman siistimällä ja ilmoittamalla Crypto Cash -sivuston, he saavat sen näyttämään siltä, että he puhuvat positiivisesti niistä.

Kaiken kaikkiaan he ovat täydellinen huijaus, josta voimme pelastaa itsemme vain tekemällä mitään talletuksia.

Mitä ratkaisuja voimme löytää verkosta?

Ihanteellinen ratkaisu, jolla voi tehdä lopun huijauksista verkossa, on siirtyä luotettavalle kaupankäyntisivustolle ja oppia vähitellen kaupankäyntiä. Vaikka kaupankäyntisivustoja on tuhansia, yksi luotettavimmista on tällä hetkellä eToro.

Sen lisäksi, että eToro on luotettava, se on erittäin ystävällinen uusille käyttäjille kryptovaluuttojen alalla. Koska kyseessä on sivusto, jonka voitto liittyy transaktiopalkkioihin, se pyrkii siihen, että käyttäjät oppivat kaupankäynnin taidon, jotta he voivat tehdä useita transaktioita. Siksi ne tarjoavat perus-, keskitason ja edistyneen tason kursseja kaikille alustallaan.

Lisäksi ne eivät rajoitu täysin Bitcoiniin. Jos haluat tehdä lisäsijoituksia, eToro tarjoaa sijoituksia moniin muihin kryptovaluuttoihin, osakkeisiin ja osuuksiin. He opettavat, että vaihtelu on tärkeää kaupankäynnissä, ja opastavat käyttäjiä kehittymään.

Sivustoon liittyvä voitto tulee siitä ajasta, jonka kukin käyttäjä käyttää oppimiseen. Yön yli -voittoja ei ole olemassa, mutta kun käyttäjä rakentaa eTorossa alustavan tietämyksensä, hän voi helposti moninkertaistaa rahansa räjähdysmäisesti ja saavuttaa siten taloudellisen riippumattomuuden, jota hän etsii.

eTorolla on erittäin ystävällinen ja laaja yhteisö. Voit tutustua yhteisöön foorumeilla ja huomata monien käyttäjien miellyttävät kokemukset, jotka antavat sivustolle vertaansa vailla olevan maineen. Et koskaan kohtaa mitään ongelmia voittojesi kotiuttamisessa, ja pääset niihin käsiksi aina kun haluat.

Lopuksi, eToro ei vaadi alkutalletusta. Raha on sidottu sijoittavan käyttäjän kapasiteettiin ja makuun, joten hänestä riippuu, kuinka paljon rahaa otetaan pääomaksi. Toisin kuin näillä huijaussivustoilla, sijoitettu pääoma säilytetään kuitenkin sivuston salkussa, ja sen voi nostaa milloin tahansa turvautumatta tekosyihin, petokseen tai vastuuttomaan asiakastukeen. Jokainen käyttäjä voi hävittää rahansa haluamallaan tavalla, mikä tekee eTorosta yhden luotettavimmista kaupankäyntisivustoista.