Crypto Cash Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Crypto Cash LogoCând vorbim despre subiecte financiare actuale, începi să auzi despre efectul criptomonedelor în cadrul acestora. Odată cu apariția acestora, putem spune că am intrat într-o nouă fază monetară care, încetul cu încetul, capătă avânt și forță.

Fiind Bitcoin moneda de pionierat pe această piață, nu este de mirare că apar mii de persoane interesate să facă bani într-un mod necinstit și ușor: un singur Bitcoin are o valoare uriașă, prin urmare, este ușor de găsit persoane dispuse să fure sau să înșele.

Din fericire pentru noi, sistemul blockchain al criptomonedelor împiedică furtul sau duplicarea acestora, cu excepția cazului în care facem în mod voluntar un transfer către o altă persoană, ceea ce reduce piața actuală la fraude și escrocherii. Având în vedere că punctul slab al criptomonedelor este “utilizatorul”, oamenii vor căuta să îi păcălească pe utilizatori să fie cei care îi ajută pe escroci să producă bani.

Printre numeroasele escrocherii găsite pe internet, una dintre cele mai evidente și mai cunoscute este faimosul Crypto Cash!

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

  • Tranzacționare gratuită de criptomonede
  • Deschidere ușoară a contului
  • 100% sigur
  • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Ce este Crypto Cash?

Crypto Cash Fake

Crypto Cash este promovată ca o aplicație miraculoasă super atractivă pentru oricine nu are experiență în lumea criptomonedelor. Mulți dintre noi au văzut milioane de oameni devenind milionari prin tranzacționare, dar puțini dintre noi știu că este nevoie de timp și experiență: nimeni nu se îmbogățește peste noapte.

Crypto Cash vine să le ofere acestor noi utilizatori, posibilitatea de a-și multiplica depozitul inițial (minimul este de 250 de euro) într-o singură zi x2, pe lângă faptul că oferă posibilitatea de a deveni milionar în doar câteva luni.

Oferta este total derizorie și se observă cu ușurință că este o fraudă: atunci când știi cum funcționează acest tip de programe, poți determina clar escrocheria.

Cum funcționează Crypto Cash?

Crypto Cash pretinde că funcționează într-un mod atractiv, folosind conceptul general pe care toată lumea îl are despre tranzacționare.

În primul rând, utilizatorul este atras de unul dintre diferitele bannere sau reclame de pe site-ul în care este promovată aplicația. Atunci când utilizatorul face clic pe acesta, este redirecționat către pagina principală.

În interiorul paginii principale putem observa o mulțime de informații pozitive despre aplicație. Putem găsi:

  • Testații care indică lucrurile bune despre aplicație
  • Fotografii ale persoanelor care călătoresc sau își cumpără obiecte de lux datorită aplicației
  • VIDEO-uri cu persoane importante și influenceri care afirmă bunătățile criptomonedelor
  • Afirmații și date care indică modul în care vor crește banii

Adevărul este că pagina este destul de atractivă. Afirmația principală arată un program care are o eficacitate de peste 97% în tranzacționare, care asigură multiplicarea imediată a banilor dvs. la o rată de două ori pe zi.

După examinarea paginii, la înregistrare suntem redirecționați către un loc unde ni se cere să facem un depozit. Acest depozit inițial simbolizează capitalul nostru, cu care pagina va începe să lucreze puțin câte puțin făcând achizițiile și vânzările necesare pentru a multiplica banii. Odată ce procesul a început, programul va afișa datele tranzacțiilor efectuate pe parcursul zilei, arătând cum au crescut banii.

Cum funcționează înșelătoria Crypto Cash?

Când aflăm cum funcționează cu adevărat aplicația, întreaga sa minciună se destramă. Aplicația a fost analizată în mod clar și primul lucru care poate fi observat este că nu are un algoritm: pe scurt, nu urmează pași determinați de niciun fel, ci doar pretinde că efectuează achiziții și vânzări aleatorii.

După aceea, putem observa că afirmația dvs. este total falsă. Cei mai experimentați comercianți din lume au dovedit că atingerea eficienței de tranzacționare pe care Crypto Cash pretinde că o are este total imposibilă. În prezent, nu există niciun tip de mașină sau program care să poată efectua acest tip de proceduri.

Odată ce știm acest lucru, putem vedea cum este executată frauda: Pagina cere un depozit inițial de minim 250 de euro. Depunerea merge direct într-un cont al proprietarilor site-ului, iar după aceea, site-ul pretinde că lucrează cu banii.

Zilnic, acesta va arunca o infinitate de date false care arată că banii se înmulțesc, astfel de date indicând modul în care se acumulează câștigurile.

Cu toate acestea, problema apare atunci când vine vorba de retragerea câștigurilor. Site-ul va da întotdeauna scuze când vine vorba de retrageri sau pur și simplu va refuza să le permită retragerea. Asistența pentru clienți tinde să nu răspundă, iar atunci când o face, îi lasă pe utilizatori cu îndoieli neconcludente cu privire la ceea ce se întâmplă, în timp ce, în unele cazuri, dau vina pe instituțiile bancare prin care ne retragem câștigurile.

Adevărul este că banii nu pot fi retrași, iar utilizatorii pot, în cea mai mare parte, să îi treacă ca pierduți.

Ce dovezi există că este vorba de o înșelătorie?

Fără a merge prea departe, primul semn de escrocherie este în bannerele lor. Bannerele sau pagina principală diferă de obicei de numele aplicației. Putem găsi denumirile: Bitcoin Revolution, Bitcoin Evolution, Crypto Revolt, Bitcoin Trader și multe altele. Fiecare dintre aceste aplicații oferă același lucru ca și Crypto Cash, iar cel mai ilogic lucru este că toate bannerele lor redirecționează către același loc: pagina unde se realizează escrocheriile.

În urma acesteia, vin trimiterile. Pe pagina lor de start putem vedea mii de comentarii pozitive cu privire la aplicația lor: toate indică faptul că mulți oameni au trecut de la profituri mici la peste 13.000 de euro pe zi (ceva irațional). Adevărul este că pagina este foarte bine structurată pentru a capta atenția și a convinge pe toată lumea că mii de oameni devin milionari în fiecare zi. Dar atunci când mergem pe forumurile de opinie de pe net, totul este foarte diferit.

Mii de oameni se plâng de escrocherii sau caută diverse soluții pentru a-și recupera banii. Aceștia indică modul în care au fost înșelați și, de asemenea, indică faptul că le este imposibil să-și retragă banii din cont. În general, comentariile sunt total negative și opuse la ceea ce pretind că oferă pe pagina lor.

În cele din urmă, sunt imaginile de pe pagina principală. Mai multe dintre imagini sunt pur și simplu luate din altă parte și plasate în așa fel încât par să se refere la persoanele de succes de pe site. Chiar și, videoclipurile cu persoane importante, atunci când sunt detaliate, putem observa că în niciun moment nu indică faptul că ar trebui să folosiți pagina, doar indică faptul că Bitcoin sunt pozitive. Cu un pic de ordine și precizarea site-ului Crypto Cash, fac să pară că vorbesc pozitiv despre ei.

În general, sunt o escrocherie totală de care ne putem salva doar, dacă nu facem nici un depozit.

Ce soluții putem găsi pe web?

Soluția ideală pentru a putea pune capăt escrocheriilor de pe web este de a merge pe un site de tranzacționare de încredere și de a învăța treptat meseria. Deși există mii de site-uri de tranzacționare, unul dintre cele mai de încredere este în prezent eToro.

Pe lângă faptul că este de încredere, eToro este foarte prietenos cu noii utilizatori în domeniul criptomonedelor. Fiind un site al cărui profit este legat de comisioanele de tranzacționare, se urmărește ca utilizatorii să învețe arta tranzacționării astfel încât să poată face mai multe tranzacții. De aceea, oferă cursuri de bază, intermediare și avansate pentru toată lumea de pe platforma lor.

În plus, ei nu se limitează complet la Bitcoin. În cazul în care doriți să faceți investiții suplimentare, eToro oferă investiții în multe alte criptomonede, acțiuni și acțiuni. Ei învață că varietatea este importantă în tranzacționare și instruiesc utilizatorii să se îmbunătățească.

Profitul legat de site provine din timpul pe care fiecare utilizator îl petrece învățând. Profiturile peste noapte nu există, dar odată ce utilizatorul își construiește cunoștințele inițiale în cadrul eToro, își poate multiplica cu ușurință banii în mod exponențial, ajungând astfel la independența financiară pe care o caută.

eToro are o comunitate foarte prietenoasă și extinsă. Puteți verifica comunitatea în forumuri și observați experiența plăcută pe care o au mulți utilizatori, ceea ce conferă site-ului o reputație de neeuroregalat. Nu veți întâmpina niciodată probleme atunci când vă retrageți profiturile și veți putea să le accesați oricând doriți.

În cele din urmă, eToro nu necesită un depozit inițial. Banii sunt legați de capacitatea și gustul utilizatorului care va investi, prin urmare, depinde de acesta suma de bani care va fi luată drept capital. Cu toate acestea, spre deosebire de aceste site-uri frauduloase, capitalul investit va fi păstrat în portofoliul site-ului și va putea fi retras în orice moment, fără a recurge la scuze, înșelăciuni sau la un suport clienți iresponsabil. Orice utilizator poate dispune de banii săi după cum dorește, ceea ce face ca eToro să fie unul dintre cele mai fiabile site-uri de tranzacționare.