Crypto Cash ervaringen – Is het oplichterij of werkt het?

Crypto Cash LogoWanneer we het hebben over actuele financiële onderwerpen, begin je te horen over het effect van cryptocurrencies daarin. Met de opkomst van deze, kunnen we zeggen dat we zijn begonnen aan een nieuwe monetaire fase die beetje bij beetje aan kracht en momentum wint.

Omdat Bitcoin de pionier is op deze markt, is het niet verwonderlijk dat er duizenden mensen opduiken die op een oneerlijke en gemakkelijke manier geld willen verdienen: een enkele Bitcoin heeft een enorme waarde, daarom is het gemakkelijk om mensen te vinden die bereid zijn om te stelen of op te lichten.

Gelukkig voor ons voorkomt het blockchain-systeem van cryptocurrencies dat ze gestolen of gedupliceerd kunnen worden, tenzij we vrijwillig een overdracht doen naar een andere persoon, wat de huidige markt reduceert tot fraude en oplichting. Omdat het zwakke punt van cryptocurrency “de gebruiker” is, zullen mensen proberen gebruikers te misleiden om oplichters te helpen geld te produceren.

Onder de vele oplichterspraktijken die op het internet te vinden zijn, is een van de meest voor de hand liggende en bekendste de beroemde Crypto Cash!

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

  • Gratis handelen in cryptocurrency
  • Eenvoudige rekeningopening
  • 100% veilig
  • Reguleringsinstantie: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% zeker
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Wat is Crypto Cash?

Crypto Cash Fake

Crypto Cash wordt geadverteerd als een super aantrekkelijke wonder app voor iedereen die geen ervaring heeft met de wereld van cryptocurrencies. Velen van ons hebben miljoenen mensen miljonair zien worden door handel, maar weinigen van ons weten dat het tijd en ervaring kost: niemand wordt van de ene op de andere dag rijk.

Crypto Cash biedt deze nieuwe gebruikers de mogelijkheid om hun eerste storting (het minimum is 250 euro) te vermenigvuldigen in één dag x2, naast het aanbod om miljonair te worden in slechts een paar maanden.

Het aanbod is totaal belachelijk en het is gemakkelijk op te merken dat het een fraude is: als je weet hoe dit soort programma’s werken, kun je duidelijk de oplichterij bepalen.

Hoe werkt Crypto Cash?

Crypto Cash beweert op een aantrekkelijke manier te werken door gebruik te maken van het algemene concept dat iedereen heeft over handelen.

Allereerst wordt de gebruiker aangetrokken door een van de verschillende banners of advertenties op de website waar de applicatie wordt gepromoot. Wanneer de gebruiker daarop klikt, wordt hij doorgestuurd naar de startpagina.

Binnen de hoofdpagina kunnen we een heleboel positieve informatie over de applicatie opmerken. We kunnen vinden:

  • Testimonials die de goede dingen over de applicatie aangeven
  • Foto’s van mensen die reizen of luxe artikelen kopen dankzij de applicatie
  • Video’s met belangrijke mensen en beïnvloeders die de goedheid van cryptocurrencies bevestigen
  • Bevestigingen en gegevens die aangeven hoe het geld zal groeien

De waarheid is dat de pagina vrij aantrekkelijk is. De belangrijkste claim toont een programma dat meer dan 97% effectiviteit in de handel heeft, dat ervoor zorgt om uw geld onmiddellijk te vermenigvuldigen met een snelheid van het dubbele per dag.

Na het bekijken van de pagina, worden we bij registratie omgeleid naar een plaats waar ons gevraagd wordt een storting te doen. Deze eerste storting symboliseert ons kapitaal, waarmee de pagina beetje bij beetje aan de slag zal gaan om de nodige aankopen en verkopen te doen om het geld te vermenigvuldigen. Zodra het proces begint, zal het programma de gegevens weergeven van de transacties die gedurende de dag zijn gedaan, en laten zien hoe het geld is gegroeid.

Hoe werkt de Crypto Cash zwendel?

Als we leren hoe de app echt werkt, valt de hele leugen uit elkaar. De applicatie werd duidelijk beoordeeld en het eerste wat kan worden opgemerkt is dat het geen algoritme heeft: kortom, het volgt geen vastgestelde stappen van welke aard dan ook, het pretendeert alleen willekeurige aan- en verkopen uit te voeren.

Daarna kunnen we opmerken dat uw verklaring totaal onjuist is. De meest ervaren handelaren in de wereld hebben bewezen dat het bereiken van de handelseffectiviteit die Crypto Cash beweert te hebben, totaal onmogelijk is. Momenteel is er geen type machine of programma dat dit soort procedures kan uitvoeren.

Eens we dit weten, kunnen we zien hoe de fraude wordt uitgevoerd: De pagina vraagt om een eerste storting van minimaal 250 euro. De storting gaat rechtstreeks naar een rekening van de eigenaars van de site, en daarna doet de site alsof hij met het geld werkt.

Dagelijks wordt er een oneindig aantal valse gegevens gegooid, waaruit blijkt dat het geld zich vermenigvuldigt.

Het probleem komt echter wanneer het gaat om het opnemen van de winsten. De site geeft altijd excuses als het gaat om opnames of weigert gewoon om ze te laten opnemen. De klantenservice heeft de neiging niet te reageren en als ze dat doen, laten ze gebruikers achter met onduidelijke twijfels over wat er aan de hand is, terwijl ze in sommige gevallen de schuld geven aan de bankinstellingen via welke we onze winsten opnemen.

De waarheid is dat het geld niet kan worden opgenomen, en gebruikers kunnen het meestal afschrijven als verloren.

Welke bewijzen zijn er dat het om oplichting gaat?

Zonder te ver te gaan, het eerste teken van oplichting is in hun banners. De banners of de hoofdpagina verschillen meestal van de naam van de toepassing. We kunnen de namen vinden: Bitcoin Revolution, Bitcoin Evolution, Crypto Revolt, Bitcoin Trader, en nog veel meer. Elk van deze applicaties biedt hetzelfde aan als Crypto Cash, en het meest onlogische is dat al hun banners naar dezelfde plaats verwijzen: de pagina waar de oplichting wordt uitgevoerd.

Daarna komen de verwijzingen. Op hun startpagina kunnen we duizenden positieve opmerkingen zien over hun toepassing: ze geven allemaal aan hoeveel mensen van lage winsten naar meer dan 13.000 euro per dag gingen (iets irrationeels). De waarheid is dat de pagina zeer goed gestructureerd is om de aandacht te trekken en iedereen ervan te overtuigen dat duizenden mensen elke dag miljonair worden. Maar wanneer we naar de opiniefora op het net gaan, is alles heel anders.

Duizenden mensen klagen over oplichting of zoeken naar verschillende oplossingen om hun geld terug te krijgen. Ze geven aan hoe ze zijn opgelicht en geven ook aan dat het voor hen onmogelijk is om het geld van hun rekening te halen. In het algemeen zijn de commentaren totaal negatief en tegengesteld aan wat ze pretenderen aan te bieden op hun pagina.

Tenslotte zijn er de afbeeldingen op de hoofdpagina. Verschillende van de afbeeldingen zijn gewoon ergens anders vandaan gehaald en zo geplaatst dat ze lijken te verwijzen naar de succesvolle mensen op de site. Zelfs bij de video’s met belangrijke personen valt op dat ze op geen enkel moment aangeven dat je de pagina moet gebruiken, maar alleen aangeven dat de Bitcoin positief zijn. Met een beetje opruimen, en het vermelden van de Crypto Cash site, laten ze het lijken alsof ze positief over hen praten.

Over het geheel genomen zijn ze een totale oplichterij waarvan we ons alleen kunnen redden, door geen stortingen te doen.

Welke oplossingen kunnen we vinden op het web?

De ideale oplossing om een einde te maken aan zwendel op het web is om naar een betrouwbare handelssite te gaan en geleidelijk het vak te leren. Hoewel er duizenden handelswebsites zijn, is een van de meest betrouwbare momenteel eToro.

Naast betrouwbaar, is eToro zeer vriendelijk voor nieuwe gebruikers op het gebied van cryptocurrencies. Omdat het een site is waarvan de winst is gekoppeld aan transactiecommissies, streeft het ernaar dat gebruikers de kunst van het handelen leren, zodat ze meerdere transacties kunnen doen. Daarom bieden ze basis-, tussen- en gevorderde cursussen aan voor iedereen op hun platform.

Bovendien zijn ze niet volledig beperkt tot Bitcoin. Voor het geval je extra wilt beleggen, biedt eToro beleggingen in vele andere cryptocurrencies, aandelen en aandelen. Ze leren dat variatie belangrijk is in de handel en instrueren gebruikers om te verbeteren.

De winst die aan de site is gekoppeld, komt van de tijd die elke gebruiker besteedt aan leren. Overnight winsten bestaan niet, maar zodra de gebruiker zijn eerste kennis binnen eToro opbouwt, kan hij zijn geld gemakkelijk exponentieel vermenigvuldigen, en zo de financiële onafhankelijkheid bereiken waarnaar hij op zoek is.

eToro heeft een zeer vriendelijke en uitgebreide gemeenschap. U kunt de gemeenschap in de forums bekijken en de prettige ervaring opmerken die veel gebruikers hebben, waardoor de site een ongeëvenaarde reputatie heeft. U zult nooit problemen ondervinden bij het opnemen van uw winsten, en u zult in staat zijn om er toegang toe te krijgen wanneer u maar wilt.

Tot slot, eToro vereist geen eerste storting. Het geld is gekoppeld aan de capaciteit en smaak van de gebruiker die zal investeren, daarom, het is aan hem de hoeveelheid geld die zal worden genomen als kapitaal. Echter, in tegenstelling tot deze fraudesites, zal het geïnvesteerde kapitaal binnen de portefeuille van de site worden gehouden en kan het op elk moment worden opgenomen zonder toevlucht te nemen tot excuses, misleiding of onverantwoordelijke klantenservice. Elke gebruiker kan over zijn geld beschikken zoals hij wil, wat eToro een van de meest betrouwbare handelssites maakt.