Crypto Cash Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Crypto Cash LogoNär vi pratar om aktuella finansiella ämnen börjar du höra om effekten av kryptovalutor inom det. I och med uppkomsten av dessa kan vi säga att vi har gått in i en ny monetär fas som lite efter lite får fart och styrka.

Eftersom Bitcoin är pionjärvalutan på denna marknad är det inte förvånande att tusentals människor som är intresserade av att tjäna pengar på ett oärligt och enkelt sätt dyker upp: en enda Bitcoin har ett enormt värde, därför är det lätt att hitta människor som är villiga att stjäla eller lura.

Lyckligtvis för oss förhindrar blockkedjesystemet för kryptovalutor att de stjäls eller dupliceras om vi inte frivilligt gör en överföring till en annan person, vilket minskar den nuvarande marknaden till bedrägerier och svindlerier. Eftersom kryptovalutans svaga punkt är “användaren” kommer människor att försöka lura användarna till att vara de som hjälper bedragarna att producera pengar.

Bland de många bedrägerier som finns på Internet är en av de mest uppenbara och välkända den berömda Crypto Cash!

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFördelar:

  • Gratis handel med kryptovalutor
  • Lätt att öppna ett konto
  • 100 % säker
  • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vad är kryptokontanter?

Crypto Cash Fake

Crypto Cash marknadsförs som en superattraktiv mirakelapp för alla som inte har någon erfarenhet av kryptovalutavärlden. Många av oss har sett miljontals människor bli miljonärer genom handel, men få av oss vet att det krävs tid och erfarenhet: ingen blir rik över en natt.

Crypto Cash kommer att erbjuda dessa nya användare möjligheten att multiplicera sin första insättning (minimum 250 euro) på en enda dag x2, förutom att erbjuda att bli miljonär på bara några månader.

Erbjudandet är helt förlöjligande och det är lätt att märka att det är ett bedrägeri: när man vet hur den här typen av program fungerar kan man klart och tydligt avgöra bluffen.

Hur fungerar Crypto Cash?

Crypto Cash hävdar att det fungerar på ett attraktivt sätt med hjälp av det allmänna koncept som alla har om handel.

Först och främst attraheras användaren av en av de olika banderollerna eller annonserna på webbplatsen där programmet marknadsförs. När användaren klickar på den omdirigeras han till din hemsida.

Inne på huvudsidan kan vi märka en hel del positiv information om applikationen. Vi kan hitta:

  • Testimonials som anger de goda sakerna med applikationen
  • Bilder på människor som reser eller köper lyxvaror tack vare applikationen
  • Videor med viktiga personer och påverkare som hävdar det goda med kryptovalutor
  • Affirmationer och data som visar hur pengarna kommer att växa

Sanningen är att sidan är ganska attraktiv. Huvudpåståendet visar ett program som har mer än 97% effektivitet i handeln, vilket garanterar att multiplicera dina pengar omedelbart med en hastighet av dubbelt så mycket per dag.

Efter att ha undersökt sidan omdirigeras vi vid registrering till en plats där vi ombeds att göra en insättning. Denna första insättning symboliserar vårt kapital, med vilket sidan kommer att börja arbeta undan för undan genom att göra de nödvändiga inköpen och försäljningarna för att multiplicera pengarna. När processen startar kommer programmet att visa data om de transaktioner som gjorts under dagen, vilket visar hur pengarna har vuxit.

Hur fungerar Crypto Cash scam?

När vi lär oss hur appen verkligen fungerar faller hela dess lögn sönder. Applikationen granskades tydligt och det första som kan noteras är att den inte har någon algoritm: kort sagt, den följer inga bestämda steg av något slag, den låtsas bara utföra slumpmässiga köp och försäljningar.

Därefter kan vi konstatera att ditt påstående är helt falskt. De mest erfarna handlarna i världen har bevisat att det är helt omöjligt att nå den handelseffektivitet som Crypto Cash påstår sig ha. För närvarande finns det ingen typ av maskin eller program som kan utföra denna typ av procedurer.

När vi vet detta kan vi se hur bedrägeriet utförs: Sidan ber om en första insättning på minst 250 euro. Insättningen går direkt till ett konto hos sidans ägare, och därefter låtsas sidan arbeta med pengarna.

Dagligen kommer den att kasta en oändlighet av falska uppgifter som visar att pengarna multipliceras, sådana uppgifter som visar hur inkomsterna ackumuleras.

Problemet kommer dock när det gäller att ta ut vinsterna. Webbplatsen kommer alltid att ge ursäkter när det gäller uttag eller helt enkelt vägra att tillåta att de tas ut. Kundtjänst tenderar att inte svara och när de gör det lämnar de användarna med ofullständiga tvivel om vad som händer, medan de i vissa fall skyller på de bankinstitut genom vilka vi tar ut våra vinster.

Sanningen är att pengarna inte kan tas ut, och användarna kan oftast skriva av dem som förlorade.

Vilka bevis finns det för att det är en bluff?

Utan att gå för långt är det första tecknet på bluff i deras banners. Bannrarna eller huvudsidan skiljer sig vanligtvis från namnet på applikationen. Vi kan hitta namnen: Vi kan till exempel hitta följande namn: Bitcoin Revolution, Bitcoin Evolution, Crypto Revolt, Bitcoin Trader och många fler. Var och en av dessa applikationer erbjuder samma sak som Crypto Cash, och det mest ologiska är att alla deras banners omdirigerar till samma ställe: sidan där bedrägerierna utförs.

Efter det kommer hänvisningarna. På deras hemsida kan vi se tusentals positiva kommentarer om deras applikation: alla anger hur många människor gick från låga vinster till över 13 000 euro per dag (något irrationellt). Sanningen är att sidan är mycket välstrukturerad för att fånga uppmärksamhet och övertyga alla om att tusentals människor blir miljonärer varje dag. Men när vi går till opinionsforum på nätet är allting väldigt annorlunda.

Tusentals människor klagar på bedrägerier eller letar efter olika lösningar för att få tillbaka sina pengar. De anger hur de blev lurade och anger också att det är omöjligt för dem att ta ut pengarna från sitt konto. I allmänhet är kommentarerna helt negativa och motsatta till vad de låtsas erbjuda på sin sida.

Slutligen finns det bilderna på huvudsidan. Flera av bilderna är helt enkelt tagna från någon annanstans och placerade på ett sådant sätt att de verkar hänvisa till de framgångsrika personerna på sidan. Även videorna med viktiga personer när de är detaljerade kan vi märka att de inte vid något tillfälle indikerar att du bör använda sidan, utan bara indikerar att Bitcoin är positiva. Med lite uppstädning och angivande av Crypto Cash-sidan får de det att verka som om de talar positivt om dem.

Sammantaget är de en total bluff som vi bara kan rädda oss från, genom att inte göra några insättningar.

Vilka lösningar kan vi hitta på nätet?

Den idealiska lösningen för att kunna sätta stopp för bedrägerier på webben är att gå till en pålitlig handelsplats och gradvis lära sig yrket. Även om det finns tusentals handelssidor där ute är en av de mest pålitliga för närvarande eToro.

Förutom att vara pålitlig är eToro mycket vänlig mot nya användare inom kryptovalutor. Eftersom det är en webbplats vars vinst är kopplad till transaktionskommissioner, strävar den efter att användarna ska lära sig konsten att handla så att de kan göra flera transaktioner. Därför erbjuder de grundläggande, mellanliggande och avancerade kurser för alla på deras plattform.

Dessutom är de inte helt begränsade till Bitcoin. Om du vill göra extra investeringar erbjuder eToro investeringar i många andra kryptovalutor, aktier och andelar. De lär ut att variation är viktigt i handeln och instruerar användarna att förbättra sig.

Den vinst som är kopplad till webbplatsen kommer från den tid som varje användare spenderar på att lära sig. Vinster över en natt existerar inte, men när användaren väl byggt upp sina inledande kunskaper inom eToro kan han lätt multiplicera sina pengar exponentiellt och på så sätt nå det ekonomiska oberoende han söker.

eToro har ett mycket vänligt och omfattande community. Du kan kolla in gemenskapen i forumen och notera den trevliga erfarenheten som många användare har, vilket ger sajten ett oöverträffat rykte. Du kommer aldrig att stöta på några problem när du tar ut dina vinster och du kommer att kunna få tillgång till dem när du vill.

Slutligen kräver eToro ingen inledande insättning. Pengarna är kopplade till kapaciteten och smaken hos den användare som ska investera, därför är det upp till honom hur mycket pengar som ska tas som kapital. Men till skillnad från dessa bedrägerisajter kommer det investerade kapitalet att förvaras i sajtens portfölj och kan tas ut när som helst utan att behöva ta till ursäkter, bedrägerier eller oansvarig kundtjänst. Alla användare kan förfoga över sina pengar som de vill, vilket gör eToro till en av de mest pålitliga handelssidorna.