Crypto Cash Anmeldelse & Erfaringer – Svindel & fup?

Crypto Cash LogoNår vi taler om aktuelle finansielle emner, begynder du at høre om effekten af cryptocurrencies inden for det. Med fremkomsten af disse kan vi sige, at vi er gået ind i en ny monetær fase, der lidt efter lidt vinder momentum og styrke.

Da Bitcoin er pionervalutaen på dette marked, er det ikke overraskende, at der dukker tusindvis af mennesker op, der er interesseret i at tjene penge på en uærlig og nem måde: En enkelt Bitcoin har en enorm værdi, og derfor er det let at finde folk, der er villige til at stjæle eller svindle.

Heldigvis for os forhindrer blockchain-systemet for kryptovalutaer, at de kan stjæles eller duplikeres, medmindre vi frivilligt foretager en overførsel til en anden person, hvilket reducerer det nuværende marked til svindel og svindel. Da det svage punkt i kryptovaluta er “brugeren”, vil folk forsøge at narre brugerne til at være dem, der skal hjælpe svindlere med at producere penge.

Blandt de mange svindelnumre, der findes på internettet, er et af de mest åbenlyse og velkendte det berømte Crypto Cash!

This is box title
eToro LogoFordele:

  • Gratis handel med kryptovaluta
  • Nemt at åbne en konto
  • 100% sikker
  • Regulerende myndighed: CySEC

Til udbyderen >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Nem åbning af en konto
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighed: CySEC

Hvad er kryptokontanter?

Crypto Cash Fake

Crypto Cash annonceres som en super attraktiv mirakel-app for alle, der ikke har nogen erfaring med kryptovalutaernes verden. Mange af os har set millioner af mennesker blive millionærer gennem handel, men få af os ved, at det tager tid og erfaring: Ingen bliver rig fra den ene dag til den anden.

Crypto Cash kommer og tilbyder disse nye brugere muligheden for at mangedoble deres oprindelige indskud (minimum 250 euro) på en enkelt dag x2, udover at tilbyde at blive millionær på få måneder.

Tilbuddet er fuldstændig latterligt, og det er let at bemærke, at det er svindel: Når man ved, hvordan disse typer programmer fungerer, kan man tydeligt afgøre, om der er tale om svindel.

Hvordan virker Crypto Cash?

Crypto Cash hævder at fungere på en attraktiv måde ved hjælp af den generelle opfattelse, som alle har om handel.

Først og fremmest bliver brugeren tiltrukket af et af de forskellige bannere eller annoncer på hjemmesiden, hvor programmet promoveres. Når brugeren klikker på den, bliver han omdirigeret til din hjemmeside.

Inde på forsiden kan vi bemærke en masse positive oplysninger om applikationen. Vi kan finde:

  • Testimonials, der angiver de gode ting om applikationen
  • Billeder af folk, der rejser eller køber luksusvarer takket være applikationen
  • Videoer med vigtige personer og influencers, der hævder det gode ved kryptovalutaer
  • Bekræftelser og data, der angiver, hvordan pengene vil vokse

Sandheden er, at siden er ganske attraktiv. Den vigtigste påstand viser et program, der har mere end 97% effektivitet i handel, som sikrer at gange dine penge straks med en hastighed på dobbelt om dagen.

Efter at have undersøgt siden bliver vi ved registrering omdirigeret til et sted, hvor vi bliver bedt om at foretage en indbetaling. Denne første indbetaling symboliserer vores kapital, hvormed siden vil begynde at arbejde lidt efter lidt og foretage de nødvendige køb og salg for at formere pengene. Når processen starter, vil programmet vise dataene for de transaktioner, der er foretaget i løbet af dagen, og vise, hvordan pengene er vokset.

Hvordan virker Crypto Cash scam?

Når vi lærer, hvordan appen virkelig fungerer, falder hele dens løgn fra hinanden. Applikationen blev klart gennemgået, og det første, der kan bemærkes, er, at den ikke har en algoritme: kort sagt følger den ikke bestemte trin af nogen art, den foregiver kun at udføre tilfældige køb og salg.

Derefter kan vi konstatere, at Deres påstand er helt forkert. De mest erfarne handlende i verden har bevist, at det er helt umuligt at nå den handelseffektivitet, som Crypto Cash hævder at have. I øjeblikket findes der ingen type maskine eller program, der kan udføre denne type procedurer.

Når vi ved dette, kan vi se, hvordan bedrageriet udføres: Siden beder om en første indbetaling på mindst 250 euro. Indskuddet går direkte til en konto tilhørende sidens ejere, og herefter lader siden som om, at den arbejder med pengene.

På daglig basis vil den kaste en uendelighed af falske data, der viser, at pengene mangedobles, sådanne data, der viser, hvordan indtjeningen akkumuleres.

Problemet kommer imidlertid, når det kommer til at hæve gevinsterne. Siden vil altid give undskyldninger, når det kommer til udbetalinger eller simpelthen nægte at tillade dem at blive udbetalt. Kundesupport har en tendens til ikke at svare, og når de gør det, efterlader de brugerne med ukonklusive tvivl om, hvad der foregår, mens de i nogle tilfælde giver de bankinstitutionerne, som vi hæver vores gevinster gennem, skylden.

Sandheden er, at pengene ikke kan trækkes ud, og brugerne kan for det meste afskrive dem som tabt.

Hvilket bevis er der for, at der er tale om svindel?

Uden at gå for langt, er det første tegn på svindel i deres bannere. Bannerne eller hovedsiden adskiller sig normalt fra navnet på applikationen. Vi kan finde navnene: Bitcoin Revolution, Bitcoin Evolution, Crypto Revolt, Bitcoin Trader og mange flere. Hver af disse applikationer tilbyder det samme som Crypto Cash, og det mest ulogiske er, at alle deres bannere omdirigerer til det samme sted: den side, hvor svindlerne udføres.

Efter det kommer henvisningerne. På deres hjemmeside kan vi se tusindvis af positive kommentarer vedrørende deres applikation: alle angiver de, hvor mange mennesker gik fra lave overskud til over 13.000 euro om dagen (noget irrationelt). Sandheden er, at siden er meget godt struktureret for at fange opmærksomheden og overbevise alle om, at tusindvis af mennesker bliver millionærer hver dag. Men når vi går til meningsfora på nettet, er alt meget anderledes.

Tusindvis af mennesker klager over svindel eller leder efter forskellige løsninger for at få deres penge tilbage. De angiver, hvordan de er blevet snydt, og angiver også, at det er umuligt for dem at hæve pengene fra deres konto. Generelt er kommentarerne helt negative og modsat af det, de foregiver at tilbyde på deres side.

Endelig er der billederne på forsiden. Flere af billederne er simpelthen taget fra et andet sted og placeret på en sådan måde, at de ser ud til at henvise til de succesfulde personer på siden. Selv, videoerne med vigtige personer, når de er detaljerede, kan vi bemærke, at de på intet tidspunkt indikerer, at du bør bruge siden, men kun indikerer, at Bitcoin er positive. Med en smule oprydning og angivelse af Crypto Cash-siden får de det til at se ud som om de taler positivt om dem.

Alt i alt er de et totalt fupnummer, som vi kun kan redde os selv fra, ved ikke at foretage indskud.

Hvilke løsninger kan vi finde på nettet?

Den ideelle løsning for at kunne sætte en stopper for svindel på nettet er at gå ind på et pålideligt handelssite og gradvist lære faget. Selv om der findes tusindvis af handelswebsteder derude, er et af de mest pålidelige i øjeblikket eToro.

Ud over at være pålidelig er eToro meget venlig over for nye brugere inden for kryptovalutaer. Da det er et websted, hvis fortjeneste er knyttet til transaktionskommissioner, søger det, at brugerne lærer kunsten at handle, så de kan foretage flere transaktioner. Derfor tilbyder de grundlæggende, mellemliggende og avancerede kurser for alle på deres platform.

Derudover er de ikke helt begrænset til Bitcoin. Hvis du ønsker at foretage ekstra investeringer, tilbyder eToro investeringer i mange andre kryptovalutaer, aktier og aktier. De lærer, at variation er vigtig i handel og instruerer brugerne i at forbedre sig.

Den fortjeneste, der er knyttet til siden, kommer fra den tid, som hver bruger bruger bruger på at lære. Overskud fra den ene dag til den anden findes ikke, men når brugeren opbygger sin indledende viden inden for eToro, kan han nemt mangedoble sine penge eksponentielt og dermed nå den økonomiske uafhængighed, han leder efter.

eToro har et meget venligt og omfattende fællesskab. Du kan tjekke fællesskabet i forummet og bemærke den behagelige oplevelse, som mange brugere har, hvilket giver siden et uovertruffent omdømme. Du vil aldrig støde på problemer, når du hæver dine overskud, og du vil kunne få adgang til dem, når du vil.

Endelig kræver eToro ikke en første indbetaling. Pengene er knyttet til kapaciteten og smagen hos den bruger, der vil investere, og derfor er det op til ham, hvor mange penge der skal tages som kapital. Men i modsætning til disse svindelsider vil den investerede kapital blive opbevaret inden for sidens portefølje og kan til enhver tid trækkes ud uden at ty til undskyldninger, bedrag eller uansvarlig kundesupport. Enhver bruger kan disponere over sine penge som de vil, hvilket gør eToro til et af de mest pålidelige handelssider.