Bitcoin Superstar Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Bitcoin Superstar LogoUn procent mare de oameni au fost victime ale unor escrocherii precum Bitcoin Superstar și că există persoane care se dedică de mult timp să îi înșele pe alții și să profite de anumite situații pentru a păstra bani care nu le aparțin.

Fraudele sunt din ce în ce mai frecvente și cum scenariile s-au schimbat atât de mult, la fel și escrocheriile, așa că putem spune că în ultima vreme acestea s-au mutat în comerțul digital, care nu este scutit de acest grup de oameni fără scrupule care caută să strice totul cu intențiile lor rele.

Iată deci cum putem spune cu siguranță că universul criptomonedelor reprezintă un risc pentru toți cei care cad pe mâini greșite, pentru că escrocheria a ajuns deja la acest comerț și este bine pusă la cale.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Tranzacționare gratuită de criptomonede
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Cum funcționează escrocheriile brokerilor?

Bitcoin Superstar Fake NewsCred că dezinformarea care există despre criptomonede și interesul pe care unii oameni îl au pentru ele este la originea creării atâtor site-uri care reușesc să fure bani de la utilizatorii lor, trebuie să mai spun (din propria experiență) că acești oameni știu bine ce fac, deoarece reușesc să te înșele și să te manipuleze cu ușurință prin metode foarte convingătoare, mai ales dacă ești un începător care caută ajutor profesionist.

Pentru a explica pe scurt ce fac aceste aplicații frauduloase, voi spune că sunt pur și simplu un grup de profesioniști care creează această pagină web fictivă (care este foarte asemănătoare cu site-urile care sunt legale) și fac tot ce este necesar pentru a te convinge să faci un depozit inițial pentru a investi cu ei, dar adevărul este că banii nu ajung niciodată la destinație și sunt deturnați doar în conturile celor care au creat această escrocherie uriașă.

După ce am căzut într-una din aceste escrocherii cu site-ul Bitcoin Superstar, îi sfătuiesc întotdeauna pe cei interesați de aceste practici cu criptomonede, să valideze pe diferite site-uri reputația acestor site-uri înainte de a intra pe ele.

De exemplu, după experiența mea neplăcută, și datorită unei bune cercetări am găsit aplicația ideală pentru mine, sigură și responsabilă, eToro.

Înșelătoria Bitcoin Superstar

La fel ca în orice alt broker, în Bitcoin Superstar putem găsi un presupus grup de profesioniști care și-au unit toate talentele și capacitățile pentru a crea o pagină și o aplicație care va fi dedicată pentru a vă ajuta cu toate cerințele pe care le aveți legate de criptomonede.

De asemenea, există atâtea alte atracții care sunt cu adevărat irezistibile pentru multe dintre persoanele care vor să înceapă sau chiar să testeze pe piață, de exemplu:

 • Voi face bani ușor și rapid.
 • Nu va fi nevoie să investiți timp.
 • Nu vor exista procese greoaie pentru a vă atinge obiectivele.
 • Nivelul dvs. de experiență nu contează.

Adevărul despre Bitcoin Superstar

Poate că tot ceea ce am menționat mai sus ți se pare atrăgător pentru tine, care te afli și tu în nevoia de a învăța cum să generezi profituri prin intermediul criptomonedelor, dar nu ai niciun fel de experiență în acest sens și ai nevoie de ajutor.

Dar, așa cum am menționat mai sus, am fost deja o victimă a înșelăciunii Bitcoin Superstar, așa că pot spune că am învățat să descifrez toate aceste argumente care păreau favorabile la început. De aceea, vă voi detalia câteva lucruri pe care această aplicație le ascunde și pe care acum, din noul meu mod de a privi aceste aplicații, le-am învățat:

 • Banii pe care îi veți investi se vor înmulți imediat: Se pare că Bitcoin Superstar are formula magică, adică a descoperit marele secret care stă la baza devenirii unui milionar într-un timp foarte scurt. Și aceasta este una dintre premisele acestui site, îți va multiplica banii într-un timp foarte scurt, chiar vorbim de zile, și bineînțeles, cu cât investești mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Dar realitatea este că acești bani nici măcar nu au o prezență pe piață.
 • De asemenea, ei spun că nu ar trebui să investiți timp în acest lucru: Trebuie să spun că acest lucru nu mi s-a părut complet realist, dar am presupus că aceasta este o aplicație specială pentru cei care au un program ocupat, pentru că știu că de obicei se întâmplă asta. Dar adevărul este că ei îți spun că pentru a fi un broker expert, nu trebuie să investești decât câteva minute pe zi în aplicație, iar eu cred că acest lucru nu te va hrăni nicio clipă. Este mai bine să căutați un broker real și care este interesat de învățarea dvs.
 • Pentru a reuși să câștigați toți acești bani pe care vi-i promit, trebuie să urmați pași simpli:
 • Adevărul este că în majoritatea site-urilor care sunt dedicate tranzacționării criptomonedelor, pașii pentru înregistrare sunt destul de simpli. Realitatea este că singurul lucru simplu aici este modul în care îți pierzi banii:
 1. Te înregistrezi.
 2. Faci un depozit.
 3. Autorizezi sistemul automat.
 4. Pierzi banii (sub pretextul unei decizii greșite a sistemului)
 • Nu contează dacă știi puțin sau nimic: de fapt, aceasta este o caracteristică foarte convenabilă pentru toți cei care au creat această înșelătorie, deoarece îți acorzi întreaga încredere în oameni care se presupune că știu exact ce fac și care nu ți-ar pune niciodată banii în pericol. Știu deja cum se termină totul, cred tot ce îmi spun, îmi spun tot ce trebuie să citesc și în final banii mei dispar ca prin magie.

Cum funcționează înșelătoria Bitcoin Superstar? – Robotul tău

La fel ca în multe dintre aceste sisteme, predicțiile joacă un rol cheie, așa că există o serie de algoritmi care descifrează niște tipare de comportament care sunt de obicei destul de precise, și tocmai asta este ceea ce oferă în Bitcoin Superstar.

Și mi-aș dori ca acest lucru să aibă ceva adevăr, din moment ce acea inteligență artificială cu care se laudă ambele, nu are nicio legătură cu un sistem real, ci este doar o simplă acoperire, deoarece în profunzime acest lucru nu există, dar te fac să crezi că întreaga aplicație se bazează pe deciziile pe care le poate lua acest robot.

Ar trebui să renunț la investițiile în Bitcoin sau în alte criptomonede? Nu

Ideea de a investi în Bitcoin este foarte bună, ceea ce este dificil este să găsești o aplicație sigură pentru a face toate acestea, și este că există atât de mulți oameni care s-au dedicat să îi înșele pe alții, pare imposibil ca cineva să vrea cu adevărat să te ajute să îți îndeplinești visul de a deveni broker.

Dar vin să vă spun că există aplicații sigure, prin care puteți opera și învăța tot ce aveți nevoie într-un mod practic, fără să vă gândiți în fiecare moment că vă veți pierde timpul și banii.

Mulțumită recomandării unor cunoștințe și făcând munca mea de detectiv, pot cunoaște eToro și sunt foarte fericit, deoarece este unul dintre puținele site-uri sigure de acolo.

eToro, speranța pentru investiții în criptomonede

Am cunoscut eToro exact când tocmai fusesem jefuit de banii mei la Bitcoin Superstar, așa că nu aveam prea multă încredere că este ceva serios, pentru că nu mint când vă spun că există mii de site-uri care se ocupă doar de a-i înșela pe cei care încă mai cred în comerțul digital.

Dar, un prieten de încredere mi-a spus că el folosește această aplicație de ani de zile și că i-a fost destul de utilă și că nu ar trebui să mă îngrijorez.

Oricum, m-am dedicat să fac singurul lucru pe care îl puteam face în fața acestei noi recomandări, așa că am început să caut informații despre eToro pe web, iar părerea mea cu privire la brokeri s-a schimbat puțin, trebuie să mai spun că am fost destul de impresionat de reputația lor, deoarece milioane de oameni folosesc această aplicație.

Avantajele pe care vi le oferă eToro

eToro este o aplicație foarte completă și o opțiune foarte bună pentru a deveni un broker expert, deoarece poți învăța în mod constant din experiența ta, dar și din experiența altora, deoarece (din fericire pentru mine), alți brokeri cu experiență împărtășesc informații valoroase cu cei care sunt la început de drum.

Printre cele mai remarcabile avantaje pe care eToro le oferă utilizatorilor săi se numără următoarele:

 • Este un site sigur și reglementat.
 • Nu face milionari prin magie.
 • Puteți învăța în mod constant.
 • Vă veți investi ceea ce credeți că este necesar.
 • Îți vei controla finanțele.

Toate acestea înseamnă că:

 • Este una dintre puținele aplicații care este abonată la o entitate care poate monitoriza și standardiza toate operațiunile care se vor face prin intermediul acesteia. Și nu este nimic rău în a face orice tranzacție într-un loc mult mai sigur pentru utilizatorii săi, cred că este o vânzare foarte semnificativă.
 • Nu dă o idee greșită a realității, deci nu vă atrage cu formule miraculoase pentru a câștiga milioane într-o zi, adică, puteți ajunge să generați profituri mari, dar trebuie să mergeți cultivând cunoștințe și experiență, această oportunitate este destul de importantă.
 • În fiecare zi dobândiți noi cunoștințe în aplicație și veți deveni un comerciant experimentat.
 • Suma minimă pentru a investi va fi suma pe care o alegeți, și nu vi se vor impune sume ridicole pentru a face acest lucru.
 • Vă veți avea controlul total asupra tranzacțiilor, fără ca vreun sistem inteligent să ia decizii în locul dvs.