Bitcoin Rush Experiențe – Este o înșelătorie? Dă-i o șansă!

Bitcoin Rush LogoCriptomonedele sunt un subiect care suscită destul de mult interes din partea unui număr mare de persoane, atât experți, cât și cei curioși să afle cum se desfășoară acest tip de tranzacționare. Cum aceste finanțe sunt relativ noi, nu este greu de știut că foarte puțini oameni sunt de fapt brokeri experți.

Acesta este unul dintre motivele pentru care acele persoane care doresc să intre în această lume, caută alte persoane a căror experiență este mai mare și care îi pot ajuta cu adevărat să își ducă la bun sfârșit obiectivele pe care le au cu criptomonedele, însă, există și persoane care își oferă ajutorul pentru sume de bani pe care aproape nimeni nu le are.

Poate de aceea, milioane de oameni apelează la metode complet gratuite și, deși nu îi transformă în experți în domeniu și nici nu reușesc să genereze profituri milionare în câteva secunde, îi poate ajuta să evolueze ca brokeri învățându-i puțin câte puțin totul despre această piață interesantă.

Mai târziu vă voi recomanda un broker care m-a ajutat cu adevărat să evoluez ca broker, și este și unul dintre puținii care sunt reglementați și siguri, e Toro.

Dar, așa cum există oameni care sunt dedicați să îi ajute pe alții cu ceea ce au nevoie, există și cei care văd în acest lucru o mare oportunitate de a lua banii tuturor folosind o metodă de înșelătorie foarte elaborată.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Tranzacționare gratuită de criptomonede
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Șarlatanii și criptomonedele

Bitcoin Rush Fake gainsDupă cum am mai spus, multe persoane au decis să profite de boom-ul criptomonedelor pentru a se implica în fraude, înșelându-i pe cei care au decis să înceapă investițiile în această monedă electronică, însă aceste fraude nu sunt plănuite de infractori ieftini.

Escrocii și-au standardizat capcana și au decis să atragă victimele prin intermediul așa-numitelor aplicații miraculoase, care le oferă viitorilor lor utilizatori soluțiile de care au nevoie pentru a începe să investească în Bitcoin chiar de astăzi, așteptând profituri uriașe într-un timp foarte scurt.

Pare destul de simplu să creezi un site dedicat acestor acte criminale, deoarece se știe că criptomonedele nu sunt guvernate la nivel global de o entitate, există foarte puține site-uri care sunt reglementate, dar majoritatea nu sunt, astfel că acest lucru este exploatat de infractori.

Pentru a crea o aplicație care să îi păcălească pe alții și să ofere experiența presupușilor brokeri, aceste persoane au creat un profil comun care include:

 • Sisteme inteligente
 • Depozite cu o sumă minimă.
 • Operatori prietenoși.
 • Control total al finanțelor tale.
 • Experți care vă vor ajuta gratuit.
 • Deveniți milionar în câteva secunde.

Aceste caracteristici, separat, par a fi destul de inofensive, dar realitatea este că, atunci când sunt puse împreună, ele formează o mare înșelătorie. Astăzi, vă voi povesti despre o experiență neplăcută pe care am avut-o cu unul dintre aceste site-uri, teribilul Bitcoin Rush, dar, înainte de a vă povesti despre tragedia mea, vă voi spune cum sunt descrise este acest site sinistru.

Bitcoin Rush Ce este și cum funcționează?

Dacă intrați pe site-ul oficial al aplicației Bitcoin Rush, veți găsi o definiție foarte asemănătoare cu aceasta: O modalitate legitimă de a dobândi profiturile pe care le așteptai de mult timp, toate acestea prin operațiuni cu Bitcoin și cu un software inteligent, care este capabil să prevadă comportamentul pieței.

Adică, este o aplicație pentru ca tu să faci mai multe tranzacții în criptomonede, dar cu un beneficiu în plus, știind tot ce se va întâmpla în curând, astfel încât îți va fi garantat un profit practic fix, iar cifrele din contul tău se vor schimba în favoarea ta în fiecare zi.

Sună foarte bine, mai ales pentru cei care, ca și mine, căutau o soluție și un răgaz în finanțele lor. Și trebuie să spun că dorința mea nu a fost să devin milionar peste noapte, ci ceva mai realist și să-mi văd investiția crescând fără să aștept atât de mult. Însă, Bitcoin Rush a reușit să mă dezamăgească foarte mult.

Ce oferă Bitcoin Rush

 • O mulțime de bani într-un timp scurt
 • Înregistrare gratuită și consultanță gratuită.
 • Experiență și fiabilitate (feedback de la utilizatorii aceleiași pagini).
 • Un sistem de algoritmi de neegalat.

Cu alte cuvinte, această aplicație ne oferă tot ceea ce vrem să auzim, pentru că trebuie să spunem adevărul cine nu ar dori să facă niște bani cu ușurință. Dar, din păcate, m-am înșelat să citesc despre buna sa reputație numai pe site-ul său oficial și nu pe alte canale disponibile pe web.

Bitcoin Rush este o înșelătorie

Acum mi-am revenit după lovitura dură pe care am primit-o în urma testării cu Bitcoin Rush și am decis că ar trebui să înțelegi ce înseamnă de fapt pentru tine toate acele lucruri pe care le oferă.

 • În primul rând avem banii ușori, și anume că prin intermediul criptomonedelor poți genera anumite profituri, este adevărat, dar pentru ca acestea să fie milionare, trebuie să fii expert în domeniu și să ai o bună perioadă de timp de experiență cu aceste tranzacții. Dar, indiferent de situația dumneavoastră, atât Bitcoin Rush, cât și opinia utilizatorilor din sistem, evidențiază faptul de a câștiga câteva mii de dolari zilnic.
 • Pentru a vă înregistra în sistem trebuie doar să introduceți datele solicitate, pe care le vor folosi mai târziu pentru a le împărtăși cu alte companii frauduloase. Înregistrarea și tot ceea ce vine după se presupune că este complet gratuit, astfel încât nu va trebui să cheltuiți pentru a plăti unii brokeri care au taxe scumpe. Aici veți primi beneficii de neimaginat fără un cost suplimentar, amintiți-vă că important este să faceți primul depozit pentru a începe să vă bucurați de beneficii.
 • O reputație impecabilă, și este că dacă ajungi să citești toate mărturiile oamenilor care se presupune că fac viața în cadrul site-ului Bitcoin Rush, poți cunoaște minunile acestui sistem, toți au reușit să profite la maxim de câștigurile lor, iar alții spun că datorită acestei aplicații au putut folosi ultimele resurse economice pentru a depăși dificultățile economice, totul sună destul de real, și este că pentru aceste escrocherii se adună un grup mare de programatori experți, psihologi și alți profesioniști, pentru a se asigura că recrutează nevinovații ca mine.
 • În cele din urmă, vom vorbi despre sistemul spectaculos pe care pretind că îl posedă, un fel de algoritm automatizat care este dedicat să prezică toate acele tranzacții complet profitabile și sigure, care vă vor oferi o mare șansă de a nu eșua niciodată și de a nu vă pierde banii. Și trebuie să spun că acest lucru sună destul de bine, dar, adevărul este că aceasta este o fațadă, pentru că din primul moment în care vă depuneți banii, intră în contul proprietarului tuturor acestor impostori.
 • Puteți automatiza toate operațiunile, mai degrabă, trebuie să o faceți, deoarece această funcție este predeterminată de sistem. Acest lucru înseamnă că se va ocupa de absolut totul, astfel încât nu veți avea ocazia să efectuați nimic pe cont propriu și nu visați să vă retrageți banii, deoarece i-ați pierdut din prima clipă.

Ar trebui să renunț la visul meu de a investi în criptomonede?

Bineînțeles că nu, această piață este destul de nouă, așa că este firesc ca milioane de oameni să se simtă interesați de ea. Renunțarea la dorința de a fi un broker expert pentru că ai fost în interiorul unei înșelătorii precum Bitcoin Rush este o idee foarte proastă.

Doar că, cândva, cu toții am fost într-o situație similară, în care ne simțim batjocoriți și vulnerabili, dar trebuie să vă spun că toate acestea vor trece, iar cel mai bun lucru este că veți deveni mult mai înțelept, interpretând fiecare detaliu, devenind astfel rezistent la escrocherii.

Așa am întâlnit eToro o aplicație care este destul de sigură și a reușit să îmi îndeplinească multe dintre așteptări și, deși nu sunt un broker expert în acest moment, cel puțin nimeni nu s-a mai jucat cu stabilitatea mea financiară și nici nu mi-a luat banii.

De ce am ales eToro?

În primul rând, m-am dedicat cercetării acestui site, pentru că eram un pic suspicios, și așa am descoperit că este una dintre puținele aplicații care sunt reglementate în țara ta, dar și că buna sa reputație nu există doar pe pagina sa, ci este o referință în multe alte site-uri care te încurajează să investești în Bitcoins sau alte criptomonede. Mi se pare că acesta este un beneficiu pe care nu orice site ți-l poate oferi, așa că trebuie să profiți de el.

De asemenea, m-a frapat faptul că nu îți automatizează toate procesele, așa că ai opțiunea de a alege întotdeauna, nu îți vor controla operațiunile. Adică, vă pot oferi date importante, dar nu vor opera niciodată fără autorizația dumneavoastră.

Un alt avantaj are legătură cu creșterea ta ca broker profesionist, deoarece această aplicație are o opțiune foarte interesantă, prin care cei mai experimentați brokeri împărtășesc informații importante despre ceea ce se întâmplă pe piață și despre cum să devii un profesionist în domeniu.

eToro este foarte interesantă și sigură, așa că nu veți pierde nimic încercând să faceți primii pași în această aplicație.