Bitcoin Rush ervaringen – Is het een zwendel? Probeer het eens!

Bitcoin Rush LogoCryptocurrencies zijn onderwerp van vrij veel belangstelling van een groot aantal mensen, zowel experts als degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe dit type handel wordt aangepakt. Aangezien deze financiën relatief nieuw zijn, is het niet moeilijk om te weten dat zeer weinig mensen daadwerkelijk deskundige makelaars zijn.

Dit is een van de redenen waarom die mensen die in deze wereld willen stappen, op zoek gaan naar anderen wiens ervaring groter is en hen echt kunnen helpen om de doelen die ze hebben met cryptocurrencies te voltooien, er zijn echter mensen die hun hulp aanbieden voor sommen geld die bijna niemand heeft.

Misschien is dit de reden waarom miljoenen mensen hun toevlucht nemen tot methoden die volledig gratis zijn, en hoewel ze hen niet veranderen in experts op dit gebied, noch erin slagen om miljonairswinsten in enkele seconden te genereren, kan het hen helpen om zich te ontwikkelen als makelaars die hen beetje bij beetje alles leren over deze interessante markt.

Later zal ik u een broker aanraden die mij echt heeft geholpen om als broker te groeien, en het is ook één van de weinige die gereguleerd en veilig zijn, e Toro.

Maar, net zoals er mensen zijn die toegewijd zijn om anderen te helpen met wat ze nodig hebben, zijn er ook mensen die dit zien als een grote kans om ieders geld afhandig te maken met behulp van een zeer uitgebreide scam methode.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

 • Gratis handelen in cryptocurrency
 • Eenvoudige rekeningopening
 • 100% veilig
 • Reguleringsinstantie: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% zeker
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Scams en cryptocurrencies

Bitcoin Rush Fake gainsZoals ik al eerder heb vermeld, hebben veel mensen besloten om te profiteren van de cryptocurrency boom om zich bezig te houden met fraude, het bedriegen van de mensen die hebben besloten om hun investeringen in deze elektronische valuta te starten, maar deze fraudes zijn niet gepland door goedkope criminelen.

Oplichters hebben hun val gestandaardiseerd, en besloten om slachtoffers aan te trekken via hun zogenaamde wonderapplicaties, die hun toekomstige gebruikers de oplossingen bieden die ze nodig hebben om vandaag nog te beginnen met investeren in Bitcoin, in de verwachting van enorme winsten in een zeer korte tijd.

Het lijkt vrij eenvoudig om een website te maken die gewijd is aan deze criminele handelingen, aangezien het bekend is dat cryptocurrencies niet wereldwijd worden geregeerd door een entiteit, er zijn maar heel weinig websites die gereguleerd zijn, maar de meeste zijn dat niet, dus dit wordt uitgebuit door criminelen.

Om een app te maken om anderen voor de gek te houden en de ervaring van je vermeende makelaars aan te bieden, hebben deze mensen een gemeenschappelijk profiel gecreëerd dat omvat:

 • Slimme systemen
 • Deposito’s met een minimum bedrag.
 • Vriendelijke operators.
 • Totale controle over uw financiën.
 • Experts die u gratis helpen.
 • Ben een miljonair in seconden.

Deze functies, afzonderlijk, lijken vrij onschadelijk te zijn, maar de realiteit is dat wanneer ze samen worden gebracht, ze één grote zwendel vormen. Vandaag, ga ik u vertellen over een slechte ervaring die ik had met een van deze sites, de verschrikkelijke Bitcoin Rush, maar, voordat ik u vertel over mijn tragedie, zal ik u vertellen hoe ze worden beschreven is deze sinistere site.

Bitcoin Rush Wat is het en hoe werkt het?

Als u naar de officiële website van de Bitcoin Rush app gaat, vindt u een definitie die hier sterk op lijkt: Een legitieme manier om de winsten te verwerven waar u lang op had gewacht, dit alles door middel van operaties met Bitcoin en met een intelligente software, die in staat is om het gedrag van de markt te voorspellen.

Dat wil zeggen, het is een app voor u om meerdere transacties in cryptocurrencies te maken, maar met een extra voordeel, wetende alles wat er binnenkort zal gebeuren, zodat u gegarandeerd een vrijwel vaste winst zult hebben, en de cijfers op uw rekening zullen elke dag in uw voordeel veranderen.

Dit klinkt geweldig, vooral voor degenen die, zoals ik, op zoek waren naar een oplossing en een respijt in hun financiën. En ik moet zeggen dat het niet mijn wens was om van de ene op de andere dag miljonair te worden, maar iets realistischer, en mijn investering te zien groeien zonder zo lang te hoeven wachten. Maar, Bitcoin Rush slaagde erin me enorm teleur te stellen.

Wat Bitcoin Rush biedt

 • Een hoop geld in een korte tijd
 • Gratis registratie en gratis consultancy.
 • Ervaring en betrouwbaarheid (feedback van gebruikers van dezelfde pagina).
 • Een ongeëvenaard algoritmesysteem.

Met andere woorden, deze app biedt ons alles wat we willen horen, want we moeten de waarheid te vertellen wie zou niet graag wat geld te verdienen gemakkelijk. Maar helaas had ik het mis om te lezen van zijn goede reputatie alleen op zijn officiële site en niet op andere kanalen beschikbaar op het web.

Bitcoin Rush is een oplichterij

Ik ben nu bijgekomen van de harde klap die ik kreeg van het testen met Bitcoin Rush, en ik heb besloten dat u moet begrijpen wat al dat spul dat ze aanbieden eigenlijk voor u betekent.

 • Allereerst hebben we het gemakkelijke geld, en is dat door middel van cryptocurrencies kun je bepaalde winsten genereren, het is waar, maar om deze miljonairs te laten zijn, moet je een expert zijn in het onderwerp en een goede tijd van ervaring hebben met deze transacties. Maar, wat uw situatie zowel Bitcoin Rush en de mening van de gebruikers in het systeem, benadrukken het feit van het verdienen van een paar duizend dollar per dag.
 • Om u te registreren in het systeem hoeft u alleen maar de gevraagde gegevens in te voeren, die ze later zullen gebruiken om te delen met andere frauduleuze bedrijven. De registratie en alles wat daarna komt wordt verondersteld volledig gratis te zijn, zodat u niet hoeft te besteden aan het betalen van sommige makelaars die dure vergoedingen hebben. Hier ontvangt u onvoorstelbare voordelen zonder extra kosten, vergeet niet dat het belangrijkste is dat u uw eerste storting doet, zodat u begint te genieten van de voordelen.
 • Een onberispelijke reputatie, en is dat als je om te lezen alle getuigenissen van mensen die zogenaamd leven te maken binnen de Bitcoin Rush website, kunt u weten de wonderen van dit systeem, alle in staat zijn geweest om het grootste deel van hun inkomsten te maken, en anderen zeggen dat dankzij deze app konden ze hun laatste economische middelen gebruiken om economische moeilijkheden te overwinnen, alles klinkt heel echt, en is dat voor deze oplichting verzamelen een grote groep van deskundige programmeurs, psychologen en andere professionals, om ervoor te zorgen om de onschuldige zoals ik te werven.
 • Finitief, zullen we praten over het spectaculaire systeem dat ze beweren te bezitten, een soort geautomatiseerd algoritme dat is gewijd aan het voorspellen van al die volledig winstgevende en veilige transacties, die u een grote kans om nooit falen en nooit verliezen uw geld zal geven. En ik moet zeggen dat dit best goed klinkt, maar, de waarheid is dat dit een façade is, want vanaf het eerste moment dat u uw geld stort, gaat het naar de rekening van de eigenaar van al deze schijnvertoning.
 • U kunt alle handelingen automatiseren, liever gezegd, u moet wel, want deze functie wordt vooraf bepaald door het systeem. Dit betekent dat zij voor absoluut alles zullen zorgen, zodat u niet de mogelijkheid zult hebben om iets op uw eigen uit te voeren, en droom er niet van om uw geld terug te trekken, omdat u het vanaf het eerste moment hebt verloren.

Moet ik mijn droom om in cryptocurrencies te beleggen weggooien?

Natuurlijk niet, deze markt is vrij nieuw, dus het is natuurlijk dat miljoenen mensen zich erin geïnteresseerd voelen. Het opgeven van de wens om een expert makelaar te zijn omdat je binnen een scam zoals Bitcoin Rush bent geweest, is een zeer slecht idee.

We hebben allemaal wel eens in een vergelijkbare situatie gezeten, waarin we ons bespot en kwetsbaar voelden, maar ik moet u zeggen dat dit allemaal voorbij zal gaan, en het beste is dat u veel wijzer zult worden, elk detail zult interpreteren en scam-proof zult worden.

Dat is hoe ik eToro ontmoette een app die vrij veilig is en erin geslaagd is om veel van mijn verwachtingen te vervullen, en hoewel ik op dit moment geen deskundige makelaar ben, heeft tenminste niemand anders met mijn financiële stabiliteit gespeeld, noch hebben ze mijn geld genomen.

Waarom heb ik voor eToro gekozen?

Allereerst heb ik mezelf opgedragen om wat onderzoek te doen naar deze site, omdat ik een beetje achterdochtig was, en zo ontdekte ik dat het een van de weinige apps is die in uw land gereguleerd zijn, en ook dat zijn goede reputatie niet alleen op zijn pagina bestaat, maar dat het een referentie is in veel andere sites die u aanmoedigen om te investeren in Bitcoins of andere cryptocurrencies. Het lijkt me dat dit een voordeel is dat niet zomaar elke site je kan geven, dus je moet er je voordeel mee doen.

Het viel me ook op dat ze niet al je processen automatiseren, dus je hebt de mogelijkheid om altijd te kiezen, ze zullen je operaties niet controleren. Dat wil zeggen, ze kunnen u belangrijke gegevens verstrekken, maar ze zullen nooit zonder uw toestemming opereren.

Een ander voordeel heeft te maken met uw groei als een professionele makelaar, omdat deze app heeft een zeer interessante optie, waardoor de meest ervaren makelaars belangrijke informatie over wat er gebeurt in de markt, en hoe je een professional te worden in het gebied te delen.

eToro is zeer interessant en veilig, dus u zult niets verliezen als u probeert uw eerste stappen in deze app te zetten.