Bitcoin Investor Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Dacă criptomonedele au devenit un subiect profitabil pentru tine în ultima vreme, atunci acest articol te va interesa.

Bitcoin Investor LogoCriptomonedele au revoluționat modul în care vedem tranzacțiile, devenind protagonistele diverselor scenarii, poate tocmai de aceea atât de mulți oameni din întreaga lume și-au aranjat un anumit timp pentru a afla mai multe despre acest subiect și pentru a se asigura că sunt bine informați, iar investiția în criptomonede se pare că este o modalitate excelentă de a genera niște bani în plus.

Dar trebuie să înțelegem un lucru, și anume că pentru a putea efectua orice operațiune în acest tip de comerț, este necesar să înveți puțin câte puțin, doar așa vei avea posibilitatea de a genera profituri reale. Pentru că există furnizori dubioși, cum ar fi Bitcoin Investor scam.

Bineînțeles, dacă nu ai experiență în domeniul criptomonedelor, vei avea nevoie de o altă persoană care să te susțină și să te învețe ce ai nevoie pentru a te dezvolta ca broker, așa ajungem la unele site-uri care oferă servicii de acest tip pentru toată lumea.

Dar, nu toate aplicațiile amenajate în acest sens reușesc să își îndeplinească cu adevărat scopul principal, pentru că, spre ghinionul nostru, mii de site-uri au fost create pentru a face rău tuturor utilizatorilor lor, iar noi vom vorbi despre unul dintre acestea, Bitcoin Investor.

Cu toate acestea, vă invit să nu vă pierdeți speranța cu visul de a fi un broker bun, deoarece există alte site-uri care pot avea mai multă grijă de dumneavoastră și de câștigurile dumneavoastră decât Bitcoin Investor.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Tranzacționare gratuită de criptomonede
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Ce este Bitcoin Investor și cum funcționează?

Înregistrare Bitcoin InvestorVoi face un rezumat a ceea ce Bitcoin Investor arată utilizatorilor săi pe site-ul său, adică cum sunt definiți, deci voi spune că această aplicație este prezentată ca un site care se ocupă de gestionarea operațiunilor cu criptomonede, iar existența sa ar trebui să ajute mai ales pe toți cei neexperimentați care sunt interesați de această piață.

Adică este o aplicație pentru cei neexperimentați cu ajutorul căreia pot începe să facă diverse tranzacții cu anumite criptomonede, printre care se numără și popularul Bitcoin, care se bucură astăzi de interesul a milioane de oameni.

Bitcoin Investor, la fel ca atâtea site-uri dedicate fraudei, oferă mari atracții pentru viitorii lor utilizatori, prin care pot ajunge să-i convingă să le dea toți banii, fără să pună prea multe întrebări și având mereu încredere în grupul de lucru din spatele acestui site.

Cum își atrage Bitcoin Investor clienții?

Tehnicile aplicate de echipa de lucru din spatele Bitcoin Investor sunt destul de comune în orice înșelătorie, și este că, fiind vorba de ceva fraudulos, este de așteptat să fie destul de convingător.

Poate că acest lucru nu sună logic pentru unii oameni, mai ales pentru cei care cred că escrocheriile sunt făcute doar de oameni fără experiență, și totul ar părea o treabă foarte proastă, dar realitatea este complet diferită, deoarece Bitcoin Investor are un grup de profesioniști în arta înșelăciunii, a designului, printre altele.

Aici vă voi prezenta câteva dintre atracțiile pe care acești oameni le arată întotdeauna în aplicația lor, pentru a încerca să ne convingă să investim cu ei, deoarece se prezintă întotdeauna ca fiind cea mai convenabilă opțiune pentru toată lumea.

 • Te va ajuta gratuit.
 • Nu este nevoie să cunoști subiectul.
 • Vă veți deveni milionarul pe care l-ați visat întotdeauna.
 • Sistemul dvs. automat va avea grijă de tot.
 • Nu trebuie să investești timp în el.

Consumul nostru: Traducerea reală a tuturor celor de mai sus

Ceea ce am menționat mai sus are o explicație care nu are legătură cu presupusele intenții afișate pe pagina Bitcoin Investor, de aceea îți voi arăta realitatea a ceea ce se va întâmpla cu banii tăi dacă faci greșeala de a-i investi prin intermediul acestei aplicații:

  • După cum știți, în majoritatea site-urilor care se dedică să ajute oamenii să investească în Bitcoin, oferă întotdeauna o înregistrare gratuită, pentru că obiectivul principal este de a forma brokeri care să conducă în continuare afacerea, iar cum fațada Bitcoin Investor trebuie să arate perfect, oferă același lucru ca și alte site-uri.
  • Experiența pe care acest site le cere clienților lor să o aibă, este egală cu zero adică nu contează că nu aveți cunoștințe de criptomonede deloc, astfel încât să puteți testa cu ei, iar acest lucru mi se pare foarte convenabil. Dacă nu ai nicio idee despre ce se întâmplă cu banii tăi, atunci nu vei putea argumenta nimic împotriva site-ului atunci când îl pierde și nici măcar nu vei observa când se întâmplă.
  • O altă presupusă atracție pe care o oferă la Bitcoin Investor pentru utilizatorii lor este marea oportunitate de a deveni unul dintre noii milionari din acest grup, și nu veți avea nevoie de mult timp pentru a realiza acest lucru, deoarece acest lucru se poate întâmpla într-o chestiune de zile. Ei bine, cred că această parte nu are nevoie de prea multe explicații, cred că nu există nici o rețetă pentru a deveni bogat peste noapte, sună ceva destul de nerealist.
  • Au un sistem de inteligență artificială care se ocupă de toate procesele pentru tine, acest lucru include absolut toate procesele, adică la un moment dat în interacțiune vei pierde controlul absolut al aplicației, și este foarte important să înțelegi ce implică acest lucru. În primul rând, nu veți putea opera pe cont propriu, deci dacă ceva pare o idee proastă sau bună, nu veți putea interveni, și ei bine, toate acestea ajung să fie scuza perfectă pentru a vă pierde banii.
  • Timpul tău prețios poate fi folosit pentru alte activități și nu pentru a-ți face griji cu privire la ceea ce se întâmplă cu investiția ta, și ei bine, pentru mulți oameni acest lucru poate fi atât de tentant, deoarece mulți oameni se simt copleșiți de ceea ce presupune această tranzacție, deci cu cât te implici mai puțin și totuși generezi profituri, cu atât mai bine. Dar, acest lucru nu este modul corect și logic de a deveni un broker expert.

.

De ce Bitcoin Investor are o reputație foarte bună pe site-ul lor?

Bitcoin Investor AppCând intri în aplicația Bitcoin Investor, părerea generală a tuturor utilizatorilor săi este excelentă, adică nu are absolut nicio plângere și aceștia spun clar că aplicația a fost mai mult decât miraculoasă cu investițiile lor și a reușit să îndeplinească visul tuturor celor care au decis să înceapă să tranzacționeze Bitcoin chiar acum.

Dar, dacă treci la viața reală și cauți informații despre acest site în orice motor de căutare, poți vedea că perfecțiunea acestei reputații dispare drastic, și este că utilizatorii reali au suferit o înșelătorie din partea acestui site, care le-a furat banii, în timp ce mărturiile din cadrul paginii sunt de la persoane care nici măcar nu există, iar aceste profiluri au fost create doar cu scopul de a crea empatie în toți cei care au ocazia să le citească.

Alternative – Ce ar trebui să fac atunci?

Cu siguranță că după ce ai citit aceste rânduri, ți-a dispărut dorința de a investi în orice criptomonedă, dar îți voi spune că există speranță pentru tine, pentru că am fost în locul tău, și abia acum am putut înțelege că trebuie să te documentezi puțin mai mult despre site-urile care chiar oferă ceea ce oferă, așa am cunoscut eToro, și deși a fost foarte recent, trebuie să spun că serviciile lor mi se par destul de satisfăcătoare, și mă pot proiecta ca broker expert într-un viitor nu foarte îndepărtat.

eToro și avantajele sale

O să vă povestesc puțin despre avantajele pe care le posedă eToro, sau cele câteva pe care le-am întâlnit până acum, știu că sunt mult mai multe, dar de acestea am beneficiat imediat.

  • Puteți fi în măsură să îmi controlați finanțele: Deși eToro poate avea un sistem automatizat, care este capabil să creeze statistici utile pentru tine, sau să programeze orice algoritm sau model pe care îl urmezi mereu, acest lucru nu înseamnă că îți va controla fiecare mișcare, deoarece tu ai controlul deplin asupra tuturor lucrurilor și tu ai ultimul cuvânt, eToro îți va da doar sugestii.
  • Puteți avea cunoștințele pe care le-ați dorit întotdeauna: Ei bine, știi, dacă vrei să înveți despre o piață atât de complexă, nu te aștepta să devii ca prin magie un broker expert, acest proces de învățare se va face pas cu pas și întotdeauna din mâna celor mai calificați profesioniști. Este important să nu vă opriți din învățat și să învățați pe baza experienței dumneavoastră, asta este mai bine decât să aveți un sistem care face totul pentru dumneavoastră.
  • Este un broker reglementat: Probabil ați auzit că nu există un organism care să controleze tranzacționarea criptomonedelor la nivel mondial, iar acest lucru este parțial adevărat, dar există țări care au niște reguli pentru a monitoriza și proteja aceste operațiuni, astfel încât tot ceea ce faceți la eToro este urmărit.
  • Nu există scenarii nerealiste: Unul dintre lucrurile pe care eToro nu vă va oferi este să deveniți milionar într-o singură zi, ei sunt foarte atenți și realiști cu ceea ce au de oferit tuturor utilizatorilor lor.
  • Reputarea lor este verificabilă, iar dacă nu o credeți, vă invit să vă faceți propria cercetare.

.