Bitcoin Investor bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Om kryptovalutor har blivit ett lönsamt ämne för dig på sistone, kommer den här artikeln att intressera dig.

Bitcoin Investor LogoKryptovalutor har revolutionerat det sätt vi ser på handel, och blivit protagonister i olika scenarier, kanske är det därför som så många människor runt om i världen har arrangerat en viss tid för att lära sig mer om detta ämne, och för att se till att de är välinformerade, och det verkar som att investera i kryptovalutor är ett utmärkt sätt att generera lite extra pengar.

Men det finns något vi måste förstå, och det är att för att kunna utföra någon operation i denna typ av handel är det nödvändigt att lära sig lite efter lite, först då skulle du ha möjlighet att generera riktiga vinster. Eftersom det finns tvivelaktiga leverantörer, som Bitcoin Investor bluff.

Naturligtvis, om du inte har någon erfarenhet av kryptovalutor behöver du en annan person som kan stödja dig och lära dig vad du behöver för att växa som mäklare, det är så vi kommer till några webbplatser som erbjuder tjänster av denna typ för alla.

Men inte alla appar som arrangeras för detta kan verkligen uppfylla sitt huvudmål, för till vår otur har tusentals webbplatser skapats för att skada alla sina användare, och vi kommer att prata om en av dessa, Bitcoin Investor.

Jag uppmanar dig dock att inte förlora hoppet med din dröm om att bli en bra mäklare, eftersom det finns andra webbplatser som kan ta bättre hand om dig och dina inkomster än Bitcoin Investor.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFördelar:

 • Gratis handel med kryptovalutor
 • Lätt att öppna ett konto
 • 100 % säker
 • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vad är Bitcoin Investor och hur fungerar det?

Bitcoin Investor RegistrationJag kommer att ge dig en sammanfattning av vad Bitcoin Investor visar sina användare på sin webbplats, det vill säga hur de definieras, så jag kommer att säga att den här appen visas som en webbplats som är ansvarig för att hantera operationer med kryptovalutor, och dess existens är tänkt att hjälpa särskilt till alla oerfarna som är intresserade av denna marknad.

Det vill säga att det är en app för de oerfarna med vilken de kan börja göra olika transaktioner med vissa kryptovalutor, inklusive den populära Bitcoin, som har miljontals människors intresse idag.

Bitcoin Investor, som så många webbplatser som är avsedda för bedrägerier, erbjuder stora attraktioner för sina framtida användare, genom vilka de kan få dem att övertyga dem att ge dem alla sina pengar, utan att ställa för många frågor och alltid lita på arbetsgruppen bakom denna webbplats.

Hur lockar Bitcoin Investor sina kunder?

De tekniker som tillämpas av arbetsgruppen bakom Bitcoin Investor är ganska vanliga i alla bedrägerier, och är att eftersom det är något bedrägligt så kan man förvänta sig att det är ganska övertygande.

Kanske låter detta inte logiskt för vissa människor, särskilt de som tror att bedrägerier bara görs av oerfarna människor, och allt skulle se ut som ett mycket dåligt jobb, men verkligheten är helt annorlunda, eftersom Bitcoin Investor har en grupp proffs i konsten att lura, design, bland annat.

Här kommer jag att presentera några av de attraktioner som dessa människor alltid visar i sin app, för att försöka övertyga oss att investera med dem, eftersom de alltid visar sig själva som det mest bekväma alternativet för alla.

 • Den hjälper dig gratis.
 • Du behöver inte kunna ämnet.
 • Du kommer att bli den miljonär du alltid drömt om.
 • Ditt automatiserade system kommer att ta hand om allt.
 • Du behöver inte investera tid i det.

Vårt tagande: Verklig översättning av allt ovanstående

Det jag nämnde ovan har en förklaring som inte relaterar till de förmodade avsikterna som visas på Bitcoin Investor-sidan, det är därför jag kommer att visa dig verkligheten om vad som kommer att hända med dina pengar om du gör misstaget att investera dem genom denna app:

 • Som du vet, på de flesta av de webbplatser som ägnar sig åt att hjälpa människor att investera i Bitcoin, erbjuder de alltid en registrering gratis, eftersom huvudsyftet är att utbilda mäklare som fortsätter att driva verksamheten, och eftersom Bitcoin Investors fasad måste se perfekt ut, erbjuder de samma sak som andra webbplatser.
 • Den erfarenhet som denna webbplats ber sina kunder att ha, är lika med noll dvs. det spelar ingen roll att du inte har någon kunskap om kryptovalutor alls så du kan testa med dem, och jag tycker att detta är väldigt bekvämt. Om du inte har någon aning om vad som händer med dina pengar så kommer du inte att kunna argumentera något mot webbplatsen när den förlorar dem, och du kommer inte ens att märka när det händer.
 • En annan av de förmodade attraktionerna de erbjuder på Bitcoin Investor för sina användare är den stora möjligheten att bli en av de helt nya miljonärerna i denna grupp, och du kommer inte att behöva mycket tid för att uppnå detta, eftersom detta kan ske på några dagar. Tja, jag tror inte att den här delen behöver alltför mycket förklaring, jag tror inte att det finns något recept för att bli rik över en natt, det låter något ganska orealistiskt.
 • De har ett system med artificiell intelligens som tar hand om alla processer åt dig, detta inkluderar absolut alla processer, det vill säga att vid någon punkt i interaktionen kommer du att förlora den absoluta kontrollen över applikationen, och det är mycket viktigt att du förstår vad detta innebär. Först och främst kommer du inte att kunna operera på egen hand, så om något verkar vara en dålig eller bra idé kommer du inte att kunna ingripa, och ja, allt detta slutar med att vara den perfekta ursäkten för att förlora dina pengar.
 • Din värdefulla tid kan användas till andra aktiviteter och du behöver inte oroa dig för vad som händer med din investering, och ja, för många människor kan detta vara så frestande, eftersom många känner sig överväldigade av vad denna handel innebär, så ju mindre du blir involverad och ändå genererar vinster, desto bättre. Men detta är inte det korrekta och logiska sättet att bli expertmäklare.

Varför har Bitcoin Investor ett mycket gott rykte på sin hemsida?

Bitcoin Investor AppNär du går in på Bitcoin Investor appen är det allmänna omdömet från alla dess användare utmärkt, vilket innebär att den har absolut inga klagomål och de gör det tydligt att appen har varit mer än mirakulös med deras investeringar och har lyckats uppfylla drömmen för alla som bestämde sig för att börja handla med Bitcoin just nu.

Men om du går till det verkliga livet, och letar efter information om den här webbplatsen i någon sökmotor, kan du se att perfektionen av det ryktet försvinner drastiskt, och är att riktiga användare har drabbats av en bluff av den här webbplatsen, som har stulit deras pengar, medan vittnesmålen inom sidan är från människor som inte ens existerar, och dessa profiler skapades bara för att skapa empati hos alla som har en chans att läsa dem.

Alternativ – Vad ska jag göra då?

Säkerligen är din önskan att investera i någon kryptovaluta borta efter att ha läst detta, men jag ska berätta att det finns hopp för dig, för jag har varit i dina skor, och först nu kunde jag förstå att du måste göra lite mer forskning om de webbplatser som verkligen ger vad de erbjuder, det var så jag träffade eToro, och även om det var väldigt nyligen, måste jag säga att jag tycker att deras tjänst är ganska tillfredsställande, och jag kan projicera mig själv som en expertmäklare inom en inte alltför avlägsen framtid.

eToro och dess fördelar

Jag ska berätta lite om de fördelar som eToro besitter, eller de få som jag har stött på hittills, jag vet att det finns många fler, men från dessa har jag haft omedelbar nytta.

 • Du kan ha möjlighet att kontrollera min ekonomi: Även om eToro kan ha ett automatiserat system, som kan skapa användbar statistik för dig, eller programmera någon algoritm eller mönster som du alltid följer, betyder det inte att de kommer att kontrollera varje steg du tar, eftersom du har full kontroll över allting och du har sista ordet, eToro kommer bara att ge dig förslag.
 • Du kan få den kunskap du alltid velat ha: Tja, du vet, om du vill lära dig om en så komplex marknad, förvänta dig inte att magiskt bli en expertmäklare, denna inlärningsprocess kommer att ske steg för steg och alltid från de mest kvalificerade yrkesmännens hand. Det är viktigt att du inte slutar lära dig och att du lär dig baserat på din erfarenhet, det är bättre än att ha ett system som gör allt för dig.
 • Det är en reglerad mäklare: Du har förmodligen hört att det inte finns något organ som kontrollerar den globala handeln med kryptovalutor, och det är delvis sant, men det finns länder som har vissa regler för att övervaka och skydda dessa verksamheter, så allt du gör på eToro övervakas.
 • Ingen orealistiska scenarier: En av de saker som eToro inte kommer att erbjuda dig är att bli miljonär på en enda dag, de är mycket försiktiga och realistiska med vad de har att erbjuda alla sina användare.
 • Ditt rykte är verifierbart, och om du inte tror på det uppmanar jag dig att göra din egen forskning.