Bitcoin Gemini kokemuksia & arvostelut – Onko se huijaus vai toimiiko se?

Bitcoin Gemini LogoBitcoin-maailma ajaa kaikki hulluksi, sillä se on uusi tapa ansaita rahaa. On kuitenkin monia ihmisiä, jotka eivät vieläkään luota tähän järjestelmään, joka tuottaa uusia tulomuotoja. Siksi tänään puhumme yhdestä verkkosivustosta, jota käytetään tulojen tuottamiseen kryptovaluuttojen avulla.

Useimmat verkkosivustot ja ohjelmistot, jotka työskentelevät kryptovaluuttojen kanssa, on ankkuroitu Yhdysvalloissa mahdollisesti esiintyviin vaihteluihin, koska tämä on maa, joka esittelee kryptovaluuttoja koskevat säännökset ja oikeudelliset kysymykset. Joten tänään puhumme sivustosta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda tuloja tämän virtuaalivaluutan perusteella, tänään puhumme Bitcoin Geministä.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoEdut:

  • Vapaa kryptovaluuttakauppa
  • Helppo tilin avaaminen
  • 100% turvallinen
  • Sääntelyviranomainen: CySEC

Tarjoajalle >

eToro

Cloudzzer Ilmainen kryptovaluuttakauppa
Cloudzzer Helppo tilin avaaminen
Cloudzzer 100% varma
Cloudzzer Sääntelyviranomainen: CySEC

Mikä on Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini on verkkosivusto, joka käyttää älykkäitä ohjelmistoja, joten se voi auttaa käyttäjää luomaan tuloja kryptovaluutoilla, kun sanomme, että se käyttää älykkäitä ohjelmistoja, tarkoitamme, että ohjelma oppii mieltymyksistäsi, jotta sinun on helpompi tehdä, mitä haluat tehdä.

Bitcoin Gemini Fake TestimonialsBitcoin Gemini luotiin vuonna 2015, yrityksen perustivat mainittuna vuonna Winklevoss kaksoset, he ovat kaksi ihmistä, jotka osallistuivat Pekingin olympialaisiin. Tämä yritys luotiin vuonna 2015, mutta se aloitti toimintansa vuonna 2016.

Miten Bitcoin Gemini aloittaa sinut?

Koska olemme määritelleet hieman, miten yritys on ja ketkä olivat sen perustajat, nyt alamme puhua siitä, miten Bitcoin Gemini on aloitus, saat rekisteröintivaihtoehdon, jossa sinun on syötettävä joitakin tietoja, kuten etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kun olet syöttänyt tiedot, se kysyy sinulta vahvistuskoodia, joka lähetettiin sähköpostiin ja toinen koodi lähetetään matkapuhelimeesi, jotta kaksivaiheinen vahvistus voidaan tehdä, kaikki tämä suojaa kaikkien käyttäjien tietoja, jotka rekisteröityvät Bitcoin Gemini -alustalle. Vaikka sivusto väittää suojaavansa henkilötietoja, tätä ei ole todistettu.

Bitcoin Gemini Väärennetty rahansiirtoAlusta nimeltä Bitcoin Gemini, toimii monien Euroopan ja Latinalaisen Amerikan maiden kanssa, mutta sillä ei ole kattavuutta Yhdysvalloissa, mutta sitä koskevat kaikki lait ja asetukset, jotka mainittu maa asettaa kryptovaluuttakauppaa varten.

Tarkista tai testaa tili

Jos maa, jossa asut, ei ole Bitcoin Gemini -sivun hyväksymä kryptovaluuttasijoitusten tekemiseen, älä huoli, sillä se tarjoaa mahdollisuuden tarkistus- tai testitiliin, jotta voit nauttia kaikista tämän sivun tarjoamista eduista ja tutustua alustaan.

Tätä sivusto tarjoaa tällaisen tilin, monet ihmiset loivat tällaisia tilejä tarkistaakseen, miten alusta oli, mutta tämä testivaihtoehto ei kuitenkaan ole vähentänyt negatiivisia mielipiteitä sivustoa kohtaan.

Tämä testitili toimii täsmälleen samalla tavalla kuin oikea tili, paitsi että sinun ei tarvitse tehdä talletusta aloittaaksesi sijoittamisen sillä. Ja voit arvioida tämän tilin avulla alustan hallittavuutta.

On huomattava, että tämä testausalusta antaa sinulle väärennettyä rahaa, jotta voit sijoittaa kryptovaluuttojen alalle, mutta pidä mielessä, että tämä raha ei ole aitoa, etkä voi nostaa ansaitsemiasi rahoja. Sivusto käyttää tätä strategiaa osoittaakseen, että sen käyttö on helppoa ja nopeaa, mutta se on myös strategia, jota käytetään saadakseen lisää seuraajia ja sivuuttaakseen sen, että se on leimattu petokseksi tai huijaukseksi internetissä.

Miten Bitcoin Gemini toimii?

Bitcoin Gemini -alustaa mainostetaan erittäin helppokäyttöiseksi ja käytännölliseksi, minkä lisäksi se mahdollistaa nopean, helpon ja yksinkertaisen virtuaalisen kaupankäynnin. Kun käyttäjä tekee talletuksen, sinun on mentävä alustan yläosaan ja siirry vasemmalle puolelle, siellä näet osto- ja myyntivaihtoehdot. Osto-osassa kryptovaluutat hankitaan ja siinä näytetään kolikoiden määrät, tämä lasketaan Yhdysvaltojen asetusten ja lakien perusteella.

Sama tapahtuu myös myynnin kohdalla. Samalla tavalla Bitcoin Gemini -alusta tarjoaa oikealla puolella kryptovaluuttojesi arvon maan valuutassa, eli se muuntaa kryptovaluuttojesi arvon euroiksi, pesoiksi, dollareiksi kyseisen päivän markkinakurssilla.

Mitä tulee talletuksiin ja nostoihin, jotta voit aloittaa sijoittamisen, Bitcoin Gemini -sivusto pyytää 250 euron talletusta aloittaaksesi Bitcoin-maailmassa, mutta tilin luomisella ei ole lisäkustannuksia, mutta ilman alkutalletusta et voi tehdä mitään. Mitä tulee nostoihin, foorumi täsmentää, että nostojen tekeminen kestää alle 24 tuntia ja että ne voidaan lunastaa pankkisiirrolla, luottokorteilla, kuten Visa ja MasterCard.

Vaikka foorumi ilmoittaa, että se antaa nostoja 24 tunnin kuluessa, tämä on kuitenkin täysin väärin. Kotiutuksia ei tehdä tuossa ajassa tai jopa pidempään. Monet ihmiset ovat jopa todenneet, että rahat eivät ole koskaan saapuneet heille, ja on tapauksia, joissa ihmiset ovat tehneet ensimmäisen talletuksen ja silti rahat eivät koskaan saapuneet alustalle.

Tästä syystä sivustoa pidetään petoksena ja huijauksena ja se on saanut negatiivisen maineen.

Kerroin kysytyt kysymykset löydät Bitcoin Gemini -sivustolta

Kuten kaikilla 2000-luvulla olemassa olevilla verkkosivustoilla, löydät sieltä FAQ-osion, jotta uudet käyttäjät voivat löytää tiensä alustalla. Alustalla nähtävissä olevien kysymysten joukossa on seuraavat.

  • Onko sillä mobiilisovellus?

Sivustolla ei ole sovellusta matkapuhelimille, jos haluat päästä sivustolle, sinun on tehtävä se sen verkkosivuston kautta ja käyttämällä tietokoneen selainta tai matkapuhelimen selainta.

  • Voidaanko sitä käyttää Yhdysvalloissa?

Vaikka alustaa säätelevät kaikki Yhdysvaltojen määräykset ja lait, tätä sivua ei voi käyttää Yhdysvalloissa, ja tämä johtuu siitä, että sitä pidetään petoksena ja huijauksena.

  • Onko kyseessä pyramidijärjestelmä?

Bitcoin Gemini -sivusto ei perustu pyramidijärjestelmään, mutta sitä pidetään kuitenkin huijauksena ja petoksena sosiaalisessa mediassa ja muilla kryptovaluuttasivustojen arvostelusivustoilla

  • Miten nostot tehdään

Nostot tehdään sivuston tarjoaman Myy-vaihtoehdon kautta, mutta monet käyttäjät ovat kuitenkin väittäneet, että nostot eivät koskaan saavuta heidän tilejään, ja on raportoitu tapauksia, joissa järjestelmä ei myöskään hyväksynyt talletuksia. Muistetaan, että sijoitusten aloittamiseksi tällä sivustolla vaaditaan 250 euron alkutalletus, jota ei palauteta missään yhteydessä.

  • Onko tämä sivusto luotettava ja turvallinen?

Bitcoin Gemini -sivuston mukaan, jos se on turvallinen ja luotettava, itse asiassa heidän verkkosivustollaan voit löytää sivustosta useita arvosteluja, joissa väitetään, että sivusto on 100-prosenttisen turvallinen ja luotettava. Mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta, sillä sivusto on huijannut monia ihmisiä.

Huijaus ja petos

Vaikka tämä sivu on erittäin hyvin sijoitettu ja sillä on hyvä maine sivustollaan, sitä pidetään yhtenä huonoimmista kryptovaluuttojen sivustoista, tämä sivu tarjoaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden ansaita helppoa rahaa sivunsa ja älykkään ohjelmistonsa kautta kryptovaluuttojen ostamisen ja myymisen kautta.

Mutta se ei ole totta. Monet ihmiset ovat väittäneet, että he ovat menettäneet alkutalletusrahansa, että sivusto ei anna palautuksia ja että ei ole väliä, kuinka paljon rahaa olet onnistunut ansaitsemaan sijoittamalla kryptovaluuttoihin, koska sivusto ei salli nostoja alustansa kautta.

Tätä sivua ei suositella minkäänlaisten sijoitusten tekemiseen, mutta jos olet silti kiinnostunut kryptovaluuttojen maailmasta, voit käyttää muita alustoja, joilla on parempi maine markkinoilla ja virtuaalimaailmassa. Muista kuitenkin, että ei ole helppoa tapaa päästä tuottamaan tuloja nopeasti kryptovaluuttojen avulla.

eToro – luotettava internet-kaupankäyntiratkaisu

Monet meistä pitävät silmät auki, kun astuvat erilaisille internet-alustoille: loppujen lopuksi kaikki ne, jotka tarjoavat ihmeellisiä voittoja, ovat huijausta. Siksi meidän pitäisi kääntyä kauppapaikkojen puoleen, joissa tietämyksemme ja ponnistelujemme avulla voimme alkaa ansaita oikeaa rahaa: eToro.

Se on kaupankäyntisivusto, jolla on laaja maine kaikkialla verkossa. Kun tuhannet käyttäjät käyttävät sitä, voit nähdä, miten yhteisö on oppinut työskentelemään tällä luotettavalla alustalla, ja samalla heidän kommenttinsa ovat kaikki positiivisia.

eToro tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa Bitcoiniin, erilaisiin kryptovaluuttoihin, osakkeisiin, osakkeisiin, pörssiin jne. Kaikki luottamuksella ja helppoudella, jota mikään muu sivusto ei anna sinulle. Ja mikä parasta, kun haluat nostaa voittosi, et koskaan löydä tekosyitä tai esteitä sen tekemiseen.