Bitcoin Gemini Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Bitcoin Gemini LogoLumea Bitcoin înnebunește pe toată lumea, deoarece este un nou mod de a câștiga bani. Cu toate acestea, există multe persoane care încă nu au încredere în acest sistem pentru a genera noi forme de venit. De aceea, astăzi vom vorbi despre unul dintre site-urile folosite pentru a genera venituri prin intermediul criptomonedelor.

Majoritatea site-urilor și softurilor care lucrează cu criptomonede sunt ancorate în variațiile care pot apărea în Statele Unite ale Americii, asta pentru că aceasta este țara care prezintă reglementările și problemele legale cu privire la criptomonede. Așadar, astăzi vom vorbi despre un site care permite utilizatorilor să genereze venituri pe baza acestei monede virtuale, astăzi vom vorbi despre Bitcoin Gemini.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

  • Tranzacționare gratuită de criptomonede
  • Deschidere ușoară a contului
  • 100% sigur
  • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Ce este Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini este un site care folosește un software inteligent, astfel încât să poată ajuta utilizatorul să genereze venituri cu criptomonede, când spunem că folosește un software inteligent, ne referim la faptul că programul va învăța despre preferințele tale pentru a-ți facilita ceea ce dorești să faci.

Bitcoin Gemini Fake TestimonialsBitcoin Gemini a fost creată în anul 2015, compania a fost fondată în anul menționat de către gemenii Winklevoss, aceștia sunt două persoane care au participat la Jocurile Olimpice de la Beijing. Această companie a fost creată în anul 2015, însă a început să fie operațională în anul 2016.

Cum îți dă startul Bitcoin Gemini?

Pentru că am definit puțin cum este compania și cine au fost fondatorii ei, acum vom începe să vorbim despre cum este startul în Bitcoin Gemini, vei primi opțiunea de înregistrare unde trebuie să introduci câteva date precum numele și prenumele tău, e-mailul și un număr de telefon.

După ce ați introdus datele, vi se va cere un cod de confirmare, care a fost trimis pe email și un alt cod va fi trimis pe telefonul mobil, pentru a face confirmarea în doi pași, toate acestea pentru a proteja datele tuturor utilizatorilor care se înregistrează pe platforma Bitcoin Gemini. Deși site-ul susține că protejează datele personale, acest lucru nu este dovedit.

Bitcoin Gemini Fake Money TransferPlatforma numită Bitcoin Gemini, lucrează cu mai multe țări europene și latino-americane, însă nu are acoperire pentru Statele Unite ale Americii, dar este guvernată de toate legile și reglementările pe care țara menționată le stabilește pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Contul de verificare sau de testare

În cazul în care țara în care locuiți nu este aprobată de pagina Bitcoin Gemini pentru a face investiții cu criptomonede, nu vă faceți griji, deoarece aceasta oferă posibilitatea unui cont de verificare sau de test pentru a vă putea bucura de toate beneficiile oferite de această pagină și pentru a vă familiariza cu platforma.

Iată ce oferă site-ul cu un astfel de cont, multe persoane și-au creat astfel de conturi pentru a verifica cum este platforma, însă această opțiune de testare nu a diminuat părerile negative față de site.

Acest cont de test funcționează exact la fel ca un cont real, cu excepția faptului că nu trebuie să faceți un depozit pentru a începe să investiți în el. Și puteți aprecia prin acest cont ușurința de gestionare a platformei.

Trebuie remarcat faptul că această platformă de testare vă oferă bani falși pentru a putea investi în domeniul criptomonedelor, dar țineți cont că acești bani nu sunt reali și nu veți putea retrage banii câștigați. Această strategie este folosită de site pentru a arăta că este ușor și rapid de utilizat, dar este și o strategie folosită pentru a câștiga mai mulți adepți și pentru a ignora faptul că a fost catalogat ca fiind o fraudă sau o escrocherie pe internet.

Cum funcționează Bitcoin Gemini?

Platforma Bitcoin Gemini este promovată ca fiind foarte ușor și practic de utilizat, plus că permite tranzacționarea virtuală rapidă, ușoară și simplă. Odată ce utilizatorul face depozitul trebuie să meargă în partea de sus a platformei și să se ducă în partea stângă, acolo se vor vedea opțiunile de cumpărare și vânzare. În partea de cumpărare se achiziționează criptomonedele și se arată sumele monedelor, aceasta va fi calculată pe baza reglementărilor și a legii din Statele Unite.

Același lucru se va întâmpla și cu partea de vânzare. În același mod, platforma Bitcoin Gemini oferă în partea dreaptă, valoarea criptomonedelor în moneda țării, adică convertește valoarea criptomonedelor în euro, pesos, dolari, la cursul de piață din ziua respectivă.

În ceea ce privește depunerile și retragerile, pentru a începe să investești, site-ul Bitcoin Gemini îți cere un depozit de 250 de euro pentru a începe în lumea Bitcoin, însă crearea contului nu are niciun cost suplimentar, dar fără depozitul inițial nu poți face nimic. În ceea ce privește retragerile, platforma precizează că este nevoie de mai puțin de 24 de ore pentru a face retrageri și că acestea pot fi răscumpărate prin transfer bancar, carduri de credit precum Visa și MasterCard.

Cu toate acestea, deși platforma precizează că oferă retrageri în 24 de ore, acest lucru este complet fals. Retragerile nu se fac în acest interval de timp sau chiar mai mult. Mulți oameni au declarat chiar că banii nu au ajuns niciodată la ei și există cazuri de persoane care au făcut primul depozit și totuși banii nu au ajuns niciodată pe platformă.

Acesta este motivul pentru care site-ul este considerat o fraudă și o escrocherie și și-a câștigat o reputație negativă.

Întrebări frecvente pe care le puteți găsi pe site-ul Bitcoin Gemini

Ca orice site care există în secolul 21, veți putea găsi pe acesta o secțiune de întrebări frecvente pentru ca noii utilizatori să se poată orienta pe platformă. Printre întrebările care pot fi văzute pe platformă se numără următoarele.

  • Dispune de o aplicație mobilă?

Site-ul nu are o aplicație pentru telefoane mobile, dacă doriți să intrați pe site trebuie să o faceți prin intermediul site-ului său și folosind browserul unui calculator sau browserul unui telefon mobil.

  • Poate fi folosit în Statele Unite ale Americii?

Deși platforma este guvernată de toate reglementările și legile din Statele Unite, această pagină nu poate fi folosită în Statele Unite și asta pentru că este considerată o fraudă și o înșelătorie.

  • Este un sistem piramidal?

Site-ul Bitcoin Gemini nu se bazează pe un sistem piramidal, însă este considerat o înșelătorie și o fraudă pe rețelele de socializare și pe alte site-uri de revizuire a site-urilor de criptomonede

  • Cum se fac retragerile

Retragerile se fac prin opțiunea Sell oferită de site, însă mulți utilizatori au afirmat că retragerile nu ajung niciodată în conturile lor și au fost raportate cazuri în care nici depozitele nu au fost acceptate de sistem. Să reținem că pentru a începe să investești pe acest site este necesar un depozit inițial de 250 de euro, care nu este rambursabil în niciun context.

  • Este acest site de încredere și sigur?

Potrivit site-ului Bitcoin Gemini dacă este sigur și de încredere, de fapt, pe site-ul lor puteți găsi mai multe recenzii despre site, în care se susține că site-ul este 100% sigur și fiabil. Dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr, deoarece site-ul a înșelat mulți oameni.

Înșelăciune și fraudă

Această pagină, în ciuda faptului că este foarte bine clasată și are o reputație bună pe site-ul său, este considerată unul dintre cele mai proaste site-uri pentru criptomonede, această pagină oferă tuturor utilizatorilor posibilitatea de a câștiga bani ușor prin intermediul paginii sale și a software-ului său inteligent prin cumpărarea și vânzarea de criptomonede.

Însă nu este adevărat. Mulți oameni au susținut că și-au pierdut banii din depozitul inițial, că site-ul nu oferă rambursări și că nu contează câți bani ai reușit să câștigi investind în criptomonede, deoarece site-ul nu permite retrageri prin intermediul platformei sale.

Aceasta este o pagină care nu este recomandată pentru a face niciun fel de investiție, însă, dacă sunteți totuși interesați de lumea criptomonedelor, puteți folosi alte platforme care au o reputație mai bună pe piață și în lumea virtuală. Nu uitați însă că nu există o modalitate ușoară de a ajunge să generați rapid venituri prin intermediul criptomonedelor.

eToro – soluția de tranzacționare pe internet de încredere

Mulți dintre noi vor ține un ochi deschis atunci când intră pe diferite platforme de internet: la urma urmei, toate cele care oferă profituri miraculoase, sunt o înșelătorie. Prin urmare, ar trebui să ne îndreptăm spre site-uri de tranzacționare unde, prin cunoștințele și efortul nostru, putem începe să câștigăm bani reali: eToro.

Este un site de tranzacționare cu o reputație vastă pe tot web-ul. Cu mii de utilizatori care îl folosesc, puteți vedea cum comunitatea a învățat să lucreze pe această platformă de încredere și, în același timp, comentariile lor sunt toate pozitive.

eToro oferă posibilitatea de a investi în Bitcoin, diverse criptomonede, acțiuni, acțiuni, bursă, etc.. Toate acestea cu încrederea și ușurința pe care niciun alt site nu ți-o va oferi. Și cel mai bine, atunci când doriți să vă retrageți profitul, nu veți găsi niciodată scuze sau obstacole pentru a face acest lucru.