Bitcoin Gemini ervaringen – Is het oplichterij of werkt het?

Bitcoin Gemini LogoDe Bitcoin-wereld maakt iedereen gek, omdat het een nieuwe manier is om geld te verdienen. Er zijn echter veel mensen die nog steeds geen vertrouwen hebben in dit systeem om nieuwe vormen van inkomen te genereren. Daarom gaan we het vandaag hebben over een van de websites die gebruikt worden om inkomsten te genereren via cryptocurrencies.

De meeste websites en software die werken met cryptocurrencies zijn verankerd aan de variaties die zich kunnen voordoen in de Verenigde Staten, dit komt omdat dit het land is dat de regelgeving en juridische kwesties met betrekking tot cryptocurrencies presenteert. Dus vandaag zullen we praten over een site die gebruikers in staat stelt om inkomsten te genereren op basis van deze virtuele valuta, vandaag zullen we praten over Bitcoin Gemini.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

  • Gratis handelen in cryptocurrency
  • Eenvoudige rekeningopening
  • 100% veilig
  • Reguleringsinstantie: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% zeker
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Wat is Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini is een website die intelligente software gebruikt, zodat het de gebruiker kan helpen om inkomsten te genereren met cryptocurrencies, als we zeggen dat het intelligente software gebruikt, bedoelen we dat het programma leert over uw voorkeuren om het gemakkelijker voor u te maken om te doen wat u wilt doen.

Bitcoin Gemini Fake TestimonialsBitcoin Gemini werd opgericht in het jaar 2015, het bedrijf werd opgericht in het genoemde jaar door de Winklevoss tweeling, zij zijn twee mensen die hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen in Peking. Dit bedrijf werd opgericht in het jaar 2015, maar het begon operationeel te zijn in het jaar 2016.

Hoe begint Bitcoin Gemini voor u?

Aangezien we een beetje hebben gedefinieerd hoe het bedrijf is en wie de oprichters waren, zullen we nu gaan praten over hoe het opstarten in Bitcoin Gemini is, u krijgt de registratie optie waar u een aantal gegevens moet invoeren zoals uw naam en achternaam, uw e-mail en een telefoonnummer.

Nadat u de gegevens hebt ingevoerd, vraagt het u om een bevestigingscode, die naar de e-mail is gestuurd en een andere code wordt naar uw mobiele telefoon gestuurd, om de tweestapsbevestiging te maken, dit alles om de gegevens van alle gebruikers te beschermen die zich registreren op het Bitcoin Gemini-platform. Hoewel de site beweert persoonlijke gegevens te beschermen, is dit niet bewezen.

Bitcoin Gemini Fake Money TransferHet platform genaamd Bitcoin Gemini, werkt met veel Europese en Latijns-Amerikaanse landen, het heeft echter geen dekking voor de Verenigde Staten, maar valt onder alle wet- en regelgeving die het genoemde land vaststelt voor de handel in cryptocurrency.

Check of Test Account

Als het land waarin u woont niet is goedgekeurd door de Bitcoin Gemini pagina om investeringen te doen met cryptocurrencies, maak u dan geen zorgen, want het biedt de mogelijkheid van een verificatie- of testaccount, zodat u kunt genieten van alle voordelen die deze pagina biedt en uzelf vertrouwd kunt maken met het platform.

Dit is wat de site biedt met een dergelijk account, veel mensen hebben dergelijke accounts aangemaakt om te controleren hoe het platform was, echter, deze testoptie heeft de negatieve meningen ten opzichte van de website niet verminderd.

Deze test rekening werkt precies hetzelfde als een echte rekening, behalve dat u geen storting hoeft te doen om te beginnen met beleggen. En u kunt door deze rekening de beheersbaarheid van het platform waarderen.

Opgemerkt moet worden dat dit testplatform u een nepgeld geeft zodat u kunt investeren op het gebied van cryptocurrencies, maar houd in gedachten dat dit geld niet echt is en dat u niet in staat zult zijn om het geld dat u verdient op te nemen. Deze strategie wordt gebruikt door de site om te laten zien dat het gemakkelijk en snel te gebruiken is, maar het is ook een strategie die wordt gebruikt om meer volgelingen te krijgen en het feit te negeren dat het is bestempeld als een fraude of zwendel op het internet.

Hoe werkt Bitcoin Gemini?

Het Bitcoin Gemini-platform wordt geadverteerd als zeer eenvoudig en praktisch in het gebruik, en het maakt snel, eenvoudig en gemakkelijk virtueel handelen mogelijk. Zodra de gebruiker de storting doet moet u naar de bovenkant van het platform gaan en naar de linkerkant gaan, daar ziet u de Koop en Verkoop opties. In het buy gedeelte, de cryptocurrencies worden verworven en het toont de bedragen van de munten, zal dit worden berekend op basis van de regelgeving en de wet van de Verenigde Staten.

Hetzelfde zal gebeuren met de verkoop. Op dezelfde manier biedt het Bitcoin Gemini platform aan de rechterkant de waarde van uw cryptocurrencies in de valuta van het land, dat wil zeggen het converteert de waarde van uw cryptocurrencies naar euro’s, peso’s, dollars, tegen de marktkoers van die dag.

Wat betreft stortingen en opnames, om te beginnen met investeren, vraagt de Bitcoin Gemini website om een storting van 250 euro om te beginnen in de wereld van Bitcoin, echter, het aanmaken van de rekening heeft geen extra kosten, maar zonder de eerste storting kunt u niets doen. Wat opnames betreft, specificeert het platform dat het minder dan 24 uur duurt om opnames te maken en dat deze kunnen worden verzilverd via bankoverschrijving, creditcards zoals Visa en MasterCard.

Echter, hoewel het platform aangeeft dat het opnames binnen 24 uur geeft, is dit volledig onjuist. Opnames worden niet gedaan in dat tijdsbestek of zelfs langer. Veel mensen hebben zelfs verklaard dat het geld nooit bij hen is aangekomen en er zijn gevallen bekend van mensen die de eerste storting hebben gedaan en toch is het geld nooit bij het platform aangekomen.

Het is om deze reden dat de site wordt beschouwd als een fraude en oplichterij en een negatieve reputatie heeft verdiend.

Veel gestelde vragen die u kunt vinden op de Bitcoin Gemini website

Zoals elke website die in de 21e eeuw bestaat, zult u er een FAQ-sectie op kunnen vinden zodat nieuwe gebruikers hun weg kunnen vinden op het platform. Onder de vragen die op het platform te vinden zijn, hebben we de volgende.

  • Heeft het een mobiele applicatie?

De site heeft geen applicatie voor mobiele telefoons, als u wilt de site moet je het doen via de website en met behulp van de browser van een computer of de browser van een mobiele telefoon.

  • Kan het worden gebruikt in de Verenigde Staten?

Hoewel het platform wordt beheerst door alle voorschriften en wetten van de Verenigde Staten, kan deze pagina niet worden gebruikt in de Verenigde Staten en dit is omdat het wordt beschouwd als een fraude en een zwendel.

  • Is het een piramidesysteem?

De Bitcoin Gemini website is niet gebaseerd op een piramidesysteem, maar het wordt wel beschouwd als oplichterij en fraude op sociale media en andere cryptocurrency website review sites

  • Hoe opnames worden gemaakt

Opnames worden gemaakt via de verkoopoptie die door de site wordt aangeboden, maar veel gebruikers hebben beweerd dat opnames nooit hun accounts bereiken en er zijn gerapporteerde gevallen waarin stortingen ook niet door het systeem werden geaccepteerd. Laten we niet vergeten dat om te beginnen met beleggen op deze site een eerste storting van 250 euro is vereist, die niet wordt terugbetaald onder geen enkele context.

  • Is deze site betrouwbaar en veilig?

Volgens de website van Bitcoin Gemini is het veilig en betrouwbaar, in feite kunt u op hun website meerdere reviews vinden over de site, waarin wordt beweerd dat de site 100 procent veilig en betrouwbaar is. Maar niets is minder waar, want de site heeft al veel mensen opgelicht.

Oplicht en Fraude

Deze pagina ondanks dat het zeer goed gerangschikt staat en een goede reputatie heeft op zijn website, wordt beschouwd als een van de slechtste websites voor cryptocurrencies, deze pagina biedt alle gebruikers de mogelijkheid om gemakkelijk geld te verdienen via zijn pagina en zijn slimme software door het kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Maar het is niet waar. Veel mensen hebben beweerd dat ze hun aanvankelijke stortingsgeld hebben verloren, dat de site geen terugbetalingen geeft en dat het niet uitmaakt hoeveel geld je hebt weten te verdienen door te investeren in cryptocurrencies, omdat de site geen opnames toestaat via zijn platform.

Dit is een pagina die niet wordt aanbevolen om enige vorm van investering te doen, maar als u nog steeds geïnteresseerd bent in de wereld van cryptocurrencies, kunt u andere platforms gebruiken die een betere reputatie hebben in de markt en in de virtuele wereld. Maar vergeet niet dat er geen gemakkelijke manier is om snel inkomsten te genereren via cryptocurrencies.

eToro – de betrouwbare internet handelsoplossing

Velen van ons zullen een oogje open houden bij het betreden van verschillende internetplatforms: immers, al diegenen die wonderbaarlijke winsten bieden, zijn een scam. Daarom moeten we ons wenden tot handelssites waar we door onze kennis en inspanning echt geld kunnen gaan verdienen: eToro.

Het is een handelssite met een brede reputatie over het hele web. Met duizenden gebruikers die het gebruiken kunt u zien hoe de gemeenschap heeft geleerd om op dit betrouwbare platform te werken, en tegelijkertijd zijn hun commentaren allemaal positief.

eToro biedt de mogelijkheid om te beleggen in Bitcoin, verschillende cryptocurrencies, aandelen, beurs, etc.. Allemaal met het vertrouwen en gemak dat geen enkele andere site u zal geven. En het beste van alles, wanneer u uw winst wilt opnemen, zult u nooit excuses of obstakels vinden om dit te doen.