Bitcoin Gemini Erfaring Norge – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Gemini-logoBitcoin-verdenen gjør alle galne, siden det er en ny måte å tjene penger på. Imidlertid er det mange mennesker som fortsatt ikke stoler på at dette systemet genererer nye inntektsformer. Derfor skal vi i dag snakke om et av nettstedene som brukes til å generere inntekt gjennom kryptovalutaer. De fleste nettsteder og programvare som fungerer med kryptokurver er forankret i variasjonene som kan forekomme i USA. Dette er fordi dette er landet som presenterer regelverket og juridiske spørsmål angående kryptokurver. Så i dag skal vi snakke om et nettsted som lar brukerne generere inntekter basert på denne virtuelle valutaen, i dag skal vi snakke om Bitcoin Gemini.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordeler:

  • Gratis handel med kryptovaluta
  • Enkel kontoåpning
  • 100% sikker
  • Tilsynsmyndighet: CySEC

Til leverandøren >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Enkel kontoåpning
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighet: CySEC

Hva er Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini er et nettsted som bruker intelligent programvare, slik at det kan hjelpe brukeren å generere inntekt med kryptokurver, når vi sier at den bruker intelligent programvare, mener vi at programmet vil lære om dine preferanser for å gjøre det lettere for deg å gjøre det du vil gjøre. Bitcoin Gemini falske attesterBitcoin Gemini ble opprettet i 2015, selskapet ble grunnlagt i nevnte år av Winklevoss-tvillingene, de er to personer som deltok i OL i Beijing. Dette selskapet ble opprettet i 2015, men det begynte å være i drift i 2016.

Hvordan starter Bitcoin Gemini deg?

Siden vi har definert litt hvordan selskapet er og hvem som var dets grunnleggere, vil vi nå begynne å snakke om hvordan oppstarten er i Bitcoin Gemini, du vil få registreringsalternativet der du må legge inn noen data som navn og etternavn, e-postadressen din og et telefonnummer. Etter at du har skrevet inn dataene, vil den be deg om en bekreftelseskode, som ble sendt til e-posten, og en annen kode vil bli sendt til mobiltelefonen din, for å bekrefte totrinn, alt dette for å beskytte dataene til alle brukere som registrerer seg på Bitcoin Gemini-plattformen. Selv om nettstedet hevder å beskytte personopplysninger, er dette ikke bevist. Bitcoin Gemini Fake pengeoverføringPlattformen kalt Bitcoin Gemini, fungerer med mange europeiske og latinamerikanske land, men den har ikke dekning for USA, men styres av alle lover og forskrifter som nevnte land etablerer for kryptovalutahandel.

Sjekk eller test konto

Hvis landet du bor ikke er godkjent av Bitcoin Gemini-siden for å foreta investeringer med kryptovalutaer, ikke bekymre deg, da det gir muligheten for en bekreftelses- eller testkonto, slik at du kan nyte alle fordelene som tilbys på denne siden og gjøre deg kjent med plattformen. Dette er hva nettstedet tilbyr med en slik konto, mange opprettet slike kontoer for å sjekke hvordan plattformen var, men dette testalternativet har ikke redusert de negative meningene til nettstedet. Denne testkontoen fungerer nøyaktig det samme som en ekte konto, bortsett fra at du ikke trenger å gjøre et innskudd for å begynne å investere i den. Og du kan med denne kontoen sette pris på plattformens håndterbarhet. Det skal bemerkes at denne testplattformen gir deg falske penger slik at du kan investere i kryptovaluta, men husk at disse pengene ikke er reelle, og at du ikke vil kunne ta ut pengene du tjener. Denne strategien brukes av nettstedet for å vise at den er enkel og rask å bruke, men det er også en strategi som brukes for å få flere følgere og ignorere det faktum at den har blitt merket som svindel eller svindel på internett.

Hvordan fungerer Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini-plattformen er annonsert som veldig enkel og praktisk å bruke, pluss at den gir rask, enkel og enkel virtuell handel. Når brukeren har gjort et innskudd, må du gå til toppen av plattformen og gå til venstre, der vil du se alternativene Kjøp og Selg. I kjøpsdelen anskaffes kryptovalutaene og den viser mengdene på myntene, dette vil bli beregnet ut fra regelverket og loven i USA. Det samme vil skje med salget. På samme måte tilbyr Bitcoin Gemini-plattformen på høyre side verdien av dine kryptovalutaer i landets valuta, dvs. den konverterer verdien av dine kryptovalutaer til euro, pesos, dollar, til markedskursen for den dagen. Når det gjelder innskudd og uttak, for å begynne å investere, ber Bitcoin Gemini-nettstedet om et innskudd på 250 euro for å starte i Bitcoin-verdenen, men å opprette kontoen har ingen ekstra kostnad, men uten det første innskuddet kan du ikke gjøre hva som helst. Når det gjelder uttak, spesifiserer plattformen at det tar mindre enn 24 timer å foreta uttak, og at disse kan løses inn via bankoverføring, kredittkort som Visa og MasterCard. Selv om plattformen oppgir at den gir uttak innen 24 timer, er dette imidlertid helt falskt. Uttak gjøres ikke innen den tidsrammen eller enda lenger. Mange har til og med uttalt at pengene aldri kom til dem, og det er tilfeller av folk som gjorde det første innskuddet, og fortsatt kom pengene aldri til plattformen. Det er av denne grunn at nettstedet betraktes som svindel og svindel og har fått et negativt rykte.

Ofte stilte spørsmål du finner på Bitcoin Gemini-nettstedet

Som ethvert nettsted som eksisterer i det 21. århundre, vil du kunne finne en FAQ-seksjon om den slik at nye brukere kan finne veien rundt plattformen. Blant spørsmålene som kan sees på plattformen har vi følgende.

  • Har den en mobilapplikasjon?

Nettstedet har ikke et program for mobiltelefoner. Hvis du vil gå inn på nettstedet, må du gjøre det via nettstedet og bruke nettleseren på en datamaskin eller nettleseren på en mobiltelefon.

  • Kan den brukes i USA?

Selv om plattformen er underlagt alle regelverk og lover i USA, kan denne siden ikke brukes i USA, og det er fordi den betraktes som svindel og svindel.

  • Er det et pyramidesystem?

Nettstedet Bitcoin Gemini er ikke basert på et pyramidesystem, men det betraktes som svindel og svindel på sosiale medier og andre nettsteder for kryptovaluta-nettsteder.

  • Hvordan uttak gjøres

Uttak skjer gjennom alternativet Selg som tilbys av nettstedet, men mange brukere har hevdet at uttak aldri kommer til kontoen deres, og det har blitt rapportert tilfeller der innskudd heller ikke ble akseptert av systemet. La oss huske at for å begynne å investere på dette nettstedet, kreves et innskudd på 250 euro, som ikke refunderes i noen sammenheng.

  • Er dette nettstedet pålitelig og trygt?

Ifølge Bitcoin Gemini-nettstedet, hvis det er trygt og pålitelig, kan du faktisk på deres nettside finne flere anmeldelser om nettstedet, der det hevdes at nettstedet er 100 prosent trygt og pålitelig. Men ingenting kan være lenger fra sannheten, siden nettstedet har lurt mange mennesker.

Svindel og svindel

Denne siden til tross for at den er veldig godt rangert og har et godt rykte på nettstedet, regnes som en av de verste nettstedene for kryptovalutaer, denne siden gir alle brukere muligheten til å tjene enkle penger gjennom siden og den smarte programvaren gjennom kjøp og salg av kryptovalutaer. Men det er ikke sant. Mange har hevdet at de har mistet sine første innskuddspenger, at nettstedet ikke gir refusjon og at det ikke betyr noe hvor mye penger du har klart å tjene ved å investere i kryptovalutaer, fordi nettstedet ikke tillater uttak gjennom plattformen. Dette er en side som ikke anbefales å foreta noen form for investering, men hvis du fortsatt er interessert i kryptovalutaverdenen, kan du bruke andre plattformer som har et bedre rykte i markedet og i den virtuelle verden. Men husk at det ikke er noen enkel måte å få inntekter raskt gjennom kryptovalutaer.

eToro – den pålitelige internetthandelsløsningen

Mange av oss vil holde øye med når vi går inn på forskjellige internettplattformer: Tross alt er alle de som tilbyr mirakuløs fortjeneste, en svindel. Derfor bør vi henvende oss til handelsnettsteder der vi gjennom vår kunnskap og innsats kan begynne å tjene ekte penger: eToro. Det er et handelssted med bredt rykte over hele nettet. Med tusenvis av brukere som bruker den, kan du se hvordan samfunnet har lært å jobbe på denne pålitelige plattformen, og samtidig er kommentarene deres positive. eToro tilbyr muligheten til å investere i Bitcoin, forskjellige kryptovalutaer, aksjer, aksjer, aksjemarked osv. Alt med tillit og letthet som ingen andre sider vil gi deg. Og best av alt, når du vil ta ut fortjenesten din, vil du aldri finne unnskyldninger eller hindringer for å gjøre det.