Bitcoin Gemini Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Bitcoin Gemini LogoBitcoin-världen driver alla till vansinne eftersom det är ett nytt sätt att tjäna pengar. Det finns dock många människor som fortfarande inte litar på detta system för att generera nya former av inkomster. Det är därför vi idag kommer att prata om en av de webbplatser som används för att generera inkomster genom kryptovalutor.

De flesta webbplatser och programvaror som arbetar med kryptovalutor är förankrade i de variationer som kan förekomma i USA, detta beror på att det är det land som presenterar de regleringar och juridiska frågor som rör kryptovalutor. Så idag kommer vi att prata om en webbplats som tillåter användare att generera inkomster baserat på denna virtuella valuta, idag kommer vi att prata om Bitcoin Gemini.

This is box title
eToro LogoFördelar:

  • Gratis handel med kryptovalutor
  • Lätt att öppna ett konto
  • 100% säker
  • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vad är Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini är en webbplats som använder intelligent programvara, så att den kan hjälpa användaren att generera inkomster med kryptovalutor, när vi säger att den använder intelligent programvara menar vi att programmet lär sig om dina preferenser för att göra det lättare för dig att göra det du vill göra.

Bitcoin Gemini Fake TestimonialsBitcoin Gemini skapades år 2015, företaget grundades under nämnda år av Winklevoss-tvillingarna, de är två personer som deltog i OS i Peking. Detta företag skapades år 2015, men det började dock vara operativt år 2016.

Hur startar Bitcoin Gemini dig?

Eftersom vi har definierat lite hur företaget är och vilka som var dess grundare, ska vi nu börja prata om hur startupen i Bitcoin Gemini, du kommer att få registreringsalternativet där du måste ange några uppgifter som ditt namn och efternamn, din e-post och ett telefonnummer.

När du har angett uppgifterna kommer den att be dig om en bekräftelsekod, som skickades till e-post och en annan kod kommer att skickas till din mobiltelefon, för att göra tvåstegsbekräftelsen, allt detta för att skydda uppgifterna för alla användare som registrerar sig på Bitcoin Gemini-plattformen. Även om webbplatsen hävdar att den skyddar personuppgifter är detta inte bevisat.

Bitcoin Gemini Fake Money TransferPlattformen som heter Bitcoin Gemini, arbetar med många europeiska och latinamerikanska länder, men har dock ingen täckning för USA, utan styrs av alla de lagar och regler som det nämnda landet upprättar för handel med kryptovalutor.

Kontrollera eller testa konto

Om det land du bor i inte är godkänt av Bitcoin Gemini-sidan för att göra investeringar med kryptovalutor behöver du inte oroa dig, eftersom den erbjuder möjligheten till ett verifierings- eller testkonto så att du kan njuta av alla fördelar som erbjuds av denna sida och bekanta dig med plattformen.

Detta är vad sidan erbjuder med ett sådant konto, många människor skapade sådana konton för att kontrollera hur plattformen var, men detta testalternativ har inte minskat de negativa åsikterna mot webbplatsen.

Det här testkontot fungerar exakt på samma sätt som ett riktigt konto, förutom att du inte behöver göra en insättning för att börja investera på det. Och du kan uppskatta genom detta konto hur hanterbar plattformen är.

Det bör noteras att den här testplattformen ger dig falska pengar så att du kan investera inom området kryptovalutor, men tänk på att de här pengarna inte är riktiga och att du inte kommer att kunna ta ut de pengar du tjänar. Denna strategi används av sajten för att visa att den är enkel och snabb att använda, men det är också en strategi som används för att få fler anhängare och ignorera det faktum att den har blivit stämplad som ett bedrägeri eller en bluff på internet.

Hur fungerar Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini-plattformen marknadsförs som mycket lätt och praktisk att använda, plus att den möjliggör snabb, enkel och enkel virtuell handel. När användaren har gjort insättningen måste du gå till toppen av plattformen och gå till vänster, där ser du köp- och säljalternativen. I köpdelen förvärvas kryptovalutorna och den visar myntbeloppen, detta kommer att beräknas utifrån USA:s regelverk och lag.

Samma sak kommer att hända med försäljningen. På samma sätt erbjuder Bitcoin Gemini-plattformen på höger sida värdet av dina kryptovalutor i landets valuta, dvs. den konverterar värdet av dina kryptovalutor till euro, pesos, dollar, till marknadskursen för den dagen.

När det gäller insättningar och uttag, för att börja investera ber Bitcoin Geminis webbplats om en insättning på 250 euro för att börja i Bitcoins värld, dock har skapandet av kontot ingen extra kostnad, men utan den initiala insättningen kan du inte göra någonting. När det gäller uttag anger plattformen att det tar mindre än 24 timmar att göra uttag och att dessa kan lösas in via banköverföring, kreditkort som Visa och MasterCard.

Men även om plattformen uppger att den ger uttag inom 24 timmar är detta helt felaktigt. Uttag görs inte inom den tidsramen eller till och med längre. Många människor har till och med uppgett att pengarna aldrig kom fram till dem och det finns fall av människor som gjorde den första insättningen och ändå kom pengarna aldrig fram till plattformen.

Det är av denna anledning som webbplatsen anses vara ett bedrägeri och en bluff och har fått ett negativt rykte.

Fler vanliga frågor som du kan hitta på Bitcoin Geminis webbplats

Precis som alla webbplatser som finns på 2000-talet kommer du att kunna hitta en FAQ-sektion på den så att nya användare kan hitta rätt på plattformen. Bland de frågor som kan ses på plattformen har vi följande.

  • Har den en mobilapplikation?

Webbplatsen har ingen applikation för mobiltelefoner, om du vill komma in på webbplatsen måste du göra det via dess webbplats och med hjälp av webbläsaren på en dator eller webbläsaren på en mobiltelefon.

  • Kan den användas i USA?

Även om plattformen styrs av alla regler och lagar i USA kan den här sidan inte användas i USA och det beror på att den anses vara ett bedrägeri och en bluff.

  • Är det ett pyramidspel?

Bitcoin Gemini-webbplatsen är inte baserad på ett pyramidsystem, men den anses vara en bluff och ett bedrägeri på sociala medier och andra webbplatser för granskning av kryptovalutawebbplatser

  • Hur uttag görs

Uttag görs genom det Sell-alternativ som webbplatsen erbjuder, men många användare har hävdat att uttagen aldrig når deras konton och det har rapporterats fall där insättningar inte heller accepterades av systemet. Låt oss komma ihåg att för att börja investera på denna sida krävs en första insättning på 250 euro, som inte återbetalas i något sammanhang.

  • Är den här webbplatsen pålitlig och säker?

Enligt Bitcoin Geminis webbplats om den är säker och pålitlig, i själva verket kan du på deras webbplats hitta flera recensioner om webbplatsen, där det hävdas att webbplatsen är 100 procent säker och pålitlig. Men ingenting kan vara längre från sanningen, eftersom webbplatsen har lurat många människor.

Svindel och bedrägeri

Den här sidan trots att den är mycket välrankad och har ett gott rykte på sin webbplats anses vara en av de värsta webbplatserna för kryptovalutor, den här sidan erbjuder alla användare möjligheten att tjäna lätta pengar genom sin sida och sin smarta programvara genom köp och försäljning av kryptovalutor.

Men det är inte sant. Många människor har hävdat att de har förlorat sina ursprungliga insättningspengar, att sidan inte ger återbetalningar och att det inte spelar någon roll hur mycket pengar du har lyckats tjäna genom att investera i kryptovalutor, eftersom sidan inte tillåter uttag via sin plattform.

Detta är en sida som inte rekommenderas för att göra någon form av investering, men om du fortfarande är intresserad av kryptovalutavärlden kan du använda andra plattformar som har ett bättre rykte på marknaden och i den virtuella världen. Men kom ihåg att det inte finns något enkelt sätt att få till att generera inkomster snabbt genom kryptovalutor.

eToro – den pålitliga internethandelslösningen

Många av oss kommer att hålla ögonen öppna när vi går in på olika internetplattformar: alla de som erbjuder mirakulösa vinster är trots allt en bluff. Därför bör vi vända oss till handelsplatser där vi genom vår kunskap och ansträngning kan börja tjäna riktiga pengar: eToro.

Det är en handelsplats med ett brett rykte över hela webben. Med tusentals användare som använder den kan du se hur gemenskapen har lärt sig att arbeta på denna pålitliga plattform, och samtidigt är deras kommentarer alla positiva.

eToro erbjuder möjligheten att investera i Bitcoin, olika kryptovalutor, aktier, andelar, aktiemarknaden osv. Allt med det förtroende och den lätthet som ingen annan webbplats ger dig. Och det bästa av allt är att när du vill ta ut din vinst kommer du aldrig att hitta ursäkter eller hinder för att göra det.