Bitcoin Gemini Anmeldelse – Svindel & fup eller seriøse?

Bitcoin Gemini Logo Bitcoin-verdenen driver alle til vanvid, fordi det er en ny måde at tjene penge på. Der er dog mange mennesker, som stadig ikke har tillid til dette system til at generere nye former for indkomst. Derfor vil vi i dag tale om et af de websteder, der bruges til at generere indkomst via kryptovalutaer.

De fleste websteder og software, der arbejder med kryptovalutaer, er forankret i de variationer, der kan forekomme i USA, fordi det er det land, der præsenterer de regler og juridiske spørgsmål i forbindelse med kryptovalutaer. Så i dag vil vi tale om et websted, der giver brugerne mulighed for at generere indkomst baseret på denne virtuelle valuta, i dag vil vi tale om Bitcoin Gemini.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordele:

  • Gratis handel med kryptovaluta
  • Nemt at åbne en konto
  • 100% sikker
  • Regulerende myndighed: CySEC

Til udbyderen >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Let at åbne en konto
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighed: CySEC

Hvad er Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini er et websted, der bruger intelligent software, så det kan hjælpe brugeren med at generere indkomst med kryptovalutaer, når vi siger, at det bruger intelligent software, mener vi, at programmet vil lære om dine præferencer for at gøre det lettere for dig at gøre, hvad du ønsker at gøre.

Bitcoin Gemini Fake TestimonialsBitcoin Gemini blev oprettet i år 2015, virksomheden blev grundlagt i det nævnte år af Winklevoss-tvillingerne, de er to personer, der deltog i OL i Beijing. Dette selskab blev oprettet i år 2015, men det begyndte at være operationelt i år 2016.

Hvordan starter Bitcoin Gemini dig?

Da vi har defineret lidt hvordan er virksomheden og hvem var dens grundlæggere, vil vi nu begynde at tale om hvordan er opstarten i Bitcoin Gemini, du vil få registreringsmuligheden, hvor du skal indtaste nogle data såsom dit navn og efternavn, din e-mail og et telefonnummer.

Når du har indtastet dataene, vil den bede dig om en bekræftelseskode, som blev sendt til e-mailen og en anden kode vil blive sendt til din mobiltelefon, for at lave to-trins bekræftelse, alt dette for at beskytte dataene for alle brugere, der registrerer sig på Bitcoin Gemini platformen. Selv om webstedet hævder at beskytte personlige data, er dette ikke bevist.

Bitcoin Gemini Fake Money TransferPlatformen kaldet Bitcoin Gemini, arbejder med mange europæiske og latinamerikanske lande, men den har dog ikke dækning for USA, men er underlagt alle de love og regler, som det nævnte land etablerer for handel med kryptovalutaer.

Tjek eller testkonto

Hvis det land, hvor du bor, ikke er godkendt af Bitcoin Gemini-siden til at foretage investeringer med kryptovalutaer, skal du ikke bekymre dig, da den tilbyder muligheden for en kontrol- eller testkonto, så du kan nyde alle de fordele, der tilbydes af denne side og gøre dig bekendt med platformen.

Dette er, hvad siden tilbyder med en sådan konto, mange mennesker oprettede sådanne konti for at kontrollere, hvordan platformen var, men denne testmulighed har dog ikke mindsket de negative udtalelser mod hjemmesiden.

Denne testkonto fungerer nøjagtig på samme måde som en rigtig konto, bortset fra at du ikke behøver at foretage et indskud for at begynde at investere på den. Og du kan ved denne konto sætte pris på platformens håndterbarhed.

Det skal bemærkes, at denne testplatform giver dig falske penge, så du kan investere inden for kryptovalutaer, men husk på, at disse penge ikke er ægte, og du vil ikke kunne hæve de penge, du tjener. Denne strategi bruges af siden for at vise, at den er nem og hurtig at bruge, men det er også en strategi, der bruges til at få flere tilhængere og ignorere det faktum, at den er blevet stemplet som svindel eller scam på internettet.

Hvordan virker Bitcoin Gemini?

Bitcoin Gemini-platformen annonceres som værende meget nem og praktisk at bruge, plus at den giver mulighed for hurtig, nem og enkel virtuel handel. Når brugeren foretager indbetalingen skal du gå til toppen af platformen og gå til venstre side, der vil du se Køb og Salg mulighederne. I købsdelen erhverves kryptovalutaerne, og det viser beløbene af mønterne, dette vil blive beregnet på baggrund af reglerne og loven i USA.

Det samme vil ske med salget. På samme måde tilbyder Bitcoin Gemini-platformen på højre side værdien af dine kryptovalutaer i landets valuta, dvs. den konverterer værdien af dine kryptovalutaer til euro, pesos, dollars, til markedskursen for den pågældende dag.

Hvad angår ind- og udbetalinger, for at begynde at investere, beder Bitcoin Gemini-webstedet om et indskud på 250 euro for at starte i Bitcoin-verdenen, men oprettelsen af kontoen har ingen ekstra omkostninger, men uden det første indskud kan du ikke gøre noget. Hvad angår udbetalinger, angiver platformen, at det tager mindre end 24 timer at foretage udbetalinger, og at disse kan indløses via bankoverførsel, kreditkort som Visa og MasterCard.

Men selv om platformen oplyser, at den giver udbetalinger inden for 24 timer, er dette dog helt forkert. Udbetalinger foretages ikke inden for denne tidsramme eller endda længere. Mange mennesker har endda erklæret, at pengene aldrig er kommet til dem, og der er tilfælde af folk, der har foretaget den første indbetaling, og alligevel er pengene aldrig kommet til platformen.

Det er af denne grund, at siden anses for at være et svindelnummer og et fupnummer og har fået et negativt ry.

Hyppigt stillede spørgsmål, som du kan finde på Bitcoin Gemini’s hjemmeside

Som enhver hjemmeside, der eksisterer i det 21. århundrede, vil du kunne finde en FAQ-sektion på den, så nye brugere kan finde rundt på platformen. Blandt de spørgsmål, der kan ses på platformen, har vi følgende.

  • Har den en mobilapplikation?

Sitet har ikke en applikation til mobiltelefoner, hvis du vil ind på sitet skal du gøre det via dets hjemmeside og ved hjælp af browseren på en computer eller browseren på en mobiltelefon.

  • Kan det bruges i USA?

Selv om platformen er underlagt alle regler og love i USA, kan denne side ikke bruges i USA, og det skyldes, at den betragtes som svindel og svindel.

  • Er det et pyramidesystem?

Bitcoin Gemini-webstedet er ikke baseret på et pyramidesystem, men det betragtes dog som et svindelnummer og et bedrageri på sociale medier og andre kryptocurrency-websideanmeldelsessteder

  • Hvordan udbetalinger foretages

Udbetalinger foretages gennem den Sell-mulighed, der tilbydes af webstedet, men mange brugere har hævdet, at udbetalinger aldrig når deres konti, og der er blevet rapporteret tilfælde, hvor indskud heller ikke blev accepteret af systemet. Lad os huske, at for at begynde at investere på dette websted kræves der et første indskud på 250 euro, som ikke kan refunderes i nogen sammenhæng.

  • Er dette websted pålideligt og sikkert?

Ifølge Bitcoin Gemini hjemmeside om det er sikkert og pålideligt, faktisk kan du på deres hjemmeside finde flere anmeldelser om stedet, hvor det hævdes, at stedet er 100 procent sikkert og pålideligt. Men intet kunne være længere fra sandheden, da webstedet har snydt mange mennesker.

Svindel og bedrageri

Denne side på trods af at den er meget godt rangeret og har et godt omdømme på sin hjemmeside, betragtes som en af de værste hjemmesider for kryptovalutaer, denne side tilbyder alle brugere muligheden for at tjene nemme penge gennem sin side og sin smarte software gennem køb og salg af kryptovalutaer.

Men det er ikke sandt. Mange mennesker har hævdet, at de har mistet deres oprindelige indskudspenge, at siden ikke giver refusioner, og at det er ligegyldigt, hvor mange penge du har formået at tjene ved at investere i kryptovalutaer, fordi siden ikke tillader udbetalinger gennem sin platform.

Dette er en side, der ikke anbefales til at foretage nogen form for investering, men hvis du stadig er interesseret i kryptovalutaernes verden, kan du bruge andre platforme, der har et bedre omdømme på markedet og i den virtuelle verden. Men husk, at der ikke er nogen nem måde at komme til at generere indkomst hurtigt gennem kryptovalutaer.

eToro – den pålidelige internethandelsløsning

Mange af os vil holde et øje åbent, når vi går ind på forskellige internetplatforme: trods alt er alle dem, der tilbyder mirakuløse overskud, et fupnummer. Derfor bør vi henvende os til handelssider, hvor vi gennem vores viden og indsats kan begynde at tjene rigtige penge: eToro.

Det er et handelssite med et bredt omdømme over hele nettet. Med tusindvis af brugere, der bruger det, kan du se, hvordan fællesskabet har lært at arbejde på denne pålidelige platform, og samtidig er deres kommentarer alle positive.

eToro giver mulighed for at investere i Bitcoin, forskellige kryptovalutaer, aktier, aktier, aktiemarked osv. Alt sammen med den tillid og lethed, som ingen anden side vil give dig. Og det bedste af det hele er, at når du ønsker at hæve dit overskud, vil du aldrig finde undskyldninger eller forhindringer for at gøre det.