Bitcoin Era kokemuksia & arvostelu – Onko se huijaus tai se toimii?

Bitcoin Era LogoJoutuminen ryhmään ihmisiä, jotka työskentelevät ihmeitä tietyntyyppisten liiketoimien kanssa, on jotakin varsin mielenkiintoista, ja uskon, että juuri siksi kryptovaluutat ovat vaikuttaneet niin paljon yhteiskuntaan sellaisena kuin me sen tunnemme. On tavallista kuulla termejä kuten “Bitcoin” maailman tärkeimmissä uutisissa, ja näyttää siltä, että tämäntyyppisestä digitaalisesta valuutasta on tullut suuri viittaus rahoitusalalla.

Mutta aivan kuten nämä markkinat ovat kasvaneet nopeasti, niin ovat myös ne ryhmät, jotka pyrkivät sabotoimaan monien sellaisten sivustojen luotettavuutta ja uskottavuutta, jotka tarjoavat palveluja kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan tässä jännittävässä maailmassa.

Minun on sanottava, että valitettavasti minun oli oltava osa niiden ihmisten tilastoja, jotka ovat joutuneet näiden haitallisten verkkosovellusten tekemien petosten uhreiksi, toivon, että tämä kokemus, vaikka se onkin epämiellyttävä, jättää minulle tärkeän oppitunnin, minkä vuoksi olen velvollinen auttamaan sinua tunnistamaan nämä sivustot, joiden tarkoituksena on vain ottaa rahasi.

Ikävä kokemukseni alkoi, kun kirjauduin viralliselle Bitcoin Era -verkkosivustolle ja näin rahojeni katoavan, kun uskoin heidän palveluidensa olevan hyvää tarkoittavia. En kuitenkaan halua ryöstää kiinnostustasi näihin operaatioihin, koska onneksi törmäsin sivustoon, joka täyttää odotukseni, ja se vaatii vain yhden testin ollakseen tyytyväinen, tätä sovellusta kutsutaan eToroksi, kerron teille molemmista.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoEdut:

 • Vapaa kaupankäynti kryptovaluutoilla
 • Helppo tilin avaaminen
 • 100 % turvallinen
 • Sääntelyviranomainen: CySEC

Tarjoajalle >

eToro

Cloudzzer Ilmainen kryptovaluuttakauppa
Cloudzzer Helppo tilin avaaminen
Cloudzzer 100 % turvallinen
Cloudzzer Sääntelyviranomainen: CySEC

Mikä on Bitcoin Era? Onko se turvallinen vai onko se huijaus?

Kuten niin monet muutkin sivustot, kun astut Bitcoin Era -sivustolle, näet, että he määrittelevät itsensä erittäin tehokkaaksi toiminnalliseksi välittäjäksi, joka auttaa sinua tekemään kaiken, mitä sinun tarvitsee tehdä Bitcoineilla. Voit toteuttaa unelmasi tulla välittäjäksi, mutta tämä ei ole parasta (sivun mukaan), koska sinulla on myös mahdollisuus luottaa Bitcoin Era -tiimin muodostavien ammattilaisten kokemukseen.
Mutta tämä ei ole oikeastaan kaikkein upein osa, koska parasta, mitä tämä sovellus voi tarjota sinulle, on mahdollisuus tulla miljonääriksi muutamassa päivässä tai jos olet onnekas muutamassa tunnissa, kiitos sen tekoälyrobotin kautta kanavoidun upean teknologian.

Mikä on Bitcoin Era -robotti?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era -robotilla on algoritmi, joka perustuu markkinoiden käyttäytymisen ennustamiseen, ja se kohdistuu aina transaktioihin, jotka jättävät sinulle mehevän voiton. Eli sen järjestelmässä on tämä tekoälyrobotti, joka on vastuussa tarvittavien tietojen lataamisesta, jotta se voi tehdä mahdollisimman tarkkoja päätöksiä rahamäärästä, jonka olet asettanut sen käyttöön.
Koska kyseessä on kone, joka on luotu lähes huomaamattomalla virhemarginaalilla, näyttää siltä, että voitot ovat täysin varmoja, joten se on tarpeeksi houkuttelevaa monille, eikö olekin?

Miksi ihmiset lankeavat jatkuvasti huijaukseen? Mitä etuja Bitcoin Era tarjoaa käyttäjilleen?

Tuntuu loogiselta uskoa, että huijauksen uhriksi joutuminen on asia, jonka voi täysin välttää, varsinkin jos on alan asiantuntija, sillä on olemassa merkkejä, jotka ajan tai kokemuksen myötä tulevat selvemmiksi, esimerkiksi minulle ne ovat juuri nyt.

Mutta sanotaanpa, että kokemukseni puute pelasi minua vastaan, joten se oli naiivi puoleni, joka päätyi uskomaan kaikki valheet, joita Bitcoin Era keksi minulle, no, meille kaikille, jotka kärsivät tästä samasta kohtalosta. Tästä syystä haluaisin selventää muutamia asioita ja esitellä sinulle, mitä Bitcoin Era tarjoaa houkuttelevia käyttäjilleen:

 • Täysin ilmaista neuvontaa:
 • helppo rekisteröityminen
 • Ei tarvitse sijoittaa paljon aikaa.
 • Kaiken päätöksen tekevät asiantuntijat ja tekoäly.
 • Sinun tarvitsee vain odottaa, että sinusta tulee miljonääri.
 • Sivuillaan heillä on erittäin hyvä maine rekisteröityneiden käyttäjiensä keskuudessa.

Kun olet kokematon henkilö digitaalisessa kaupankäynnissä, on hyvin helppoa innostua hyvin houkuttelevista tarjouksista, kuten tämä. Ensinnäkin on kysymys ilmaisesta neuvonnasta, koska on olemassa asiantuntijavälittäjiä, joilla on korkeat tunnit, joten tarvitset enemmän pääomaa sijoittaa.

Voimme myös selvästi nähdä, että he haluavat yksinkertaistaa kaikkia prosesseja, jotta et havaitse, kuinka monimutkaiset markkinat ovat, joten voit sanoa, että he haluavat saada sinut näkemään kaiken yksinkertaisella ja nopealla tavalla. He haluavat myös, että voit aloittaa kaupankäynnin markkinoilla välittömästi luottaen tekoälyn taikuuteen, joka ei lähes koskaan epäonnistu.

Sinun ei tarvitse kirjautua sisään koko ajan validoidaksesi markkinatietoja tai käsitelläksesi mitään tietoja, koska samalla kun olet missä tahansa muussa toiminnassa, järjestelmä tekee kaiken tämän puolestasi. Mutta tiedämme jo, että tämä on hyvin harkittu suunnitelma, jolla sinut vakuutetaan siitä, mitä seuraa.

Puhutaan lopuksi sen maineesta, koska niiden ihmisten mielipide, jotka oletettavasti tekevät elämää Bitcoin Era -järjestelmässä, on liian positiivinen, niin paljon, että se näyttää hieman väärennetyltä, koska se todella on.

Takaisin Bitcoin Era -loukkuun

Minun on sanottava, että se vei minulta hyvin vähän aikaa ymmärtää, että olin pulassa ja että olin ollut uhri ihana huijaus, ja on, että sopimus heillä oli tämä järjestelmä ennen kuin laitoin rahani siihen, oli hyvin erilainen sen jälkeen, kun olin jo tehnyt talletuksen.

Minun on sanottava, että vaiheet joutua tähän ansaan voin tiivistää tällä tavalla:

 • Kiinnostunut Bitcoinista
 • Tarjoaa sinulle sen etuja.
 • Pyrkii talletuksen tekemiseen.
 • Tallettaa rahat.
 • Absoluuttinen hiljaisuus.

Tämä on yhteenveto siitä, mitä tapahtuu, jos minun laillani uskot valehtelevaan maineeseen ja lankeat petokseen, jota tämä yritys tarjoaa kaikille, jotka luottavat heihin.

Mielestäni ensimmäinen vaihe on melko ilmeinen, koska jos löydämme itsemme sivustolta, se johtuu siitä, että olemme kiinnostuneita tämäntyyppisestä digitaalisesta kaupankäynnistä ja olemme valmiita ryhtymään siihen, vaikka meillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä olemme tekemässä.

Jos et ole vakuuttunut, hyvä annos kuvitteellisia voittoja pommittaa sinua, tässä heidän psykologian ja muiden alojen asiantuntijansa panevat täytäntöön täydellisen manipulointisuunnitelmansa, joka on hyvin houkutteleva ja vaikuttaa hieman todelliselta, sanon hieman, koska se, että sinusta tehdään miljonääri muutamassa tunnissa, vaikuttaa hieman mielikuvitukselliselta.

No, ilmeisesti he ovat vakuuttaneet sinut, ja on aika vaatia, jossa he antavat sinulle sarjan ihania kannustimia, jotka sisältävät joitakin tarjouksia, alennuksia, mahdollisuuden saada korkeampi voittoprosentti, jos onnistut tekemään talletuksen pian, ja muita perusteluja, jotka vaikuttavat melko loogisilta ja kääntävät erittäin hyvän mahdollisuuden.

Kun olet rekisteröitynyt, he yrittävät ottaa sinuun yhteyttä useita kertoja, ja he ovat todella sinnikkäitä, joten tunnet sen huomion, josta he ovat kertoneet sinulle, ja näin sinut vakuutetaan siitä, että mitä nopeammin teet talletuksen, sitä nopeammin saat voittosi, mutta kun teet sen, et saa heiltä enää mitään yhteyttä.

Miten huijaus toimii?

Viimeinen vaihe, sen jälkeen kun olet tehnyt talletuksen Bitcoin Eran määräämän maksun, on kaikkein epämiellyttävin, koska ei kestä kauan tietää, että et enää saa rahojasi takaisin, saati sitten välittäjäkokemusta, koska sen lisäksi, että järjestelmä ottaa rahasi, se ei koskaan anna sinun käsitellä niitä, joten et voi nostaa mitään.

Kun Bitcoin Era käynnistyy “Trade”-tilassa, rahasi katoavat sekunneissa, ja syyllinen on muka erehtymätön tekoälyjärjestelmä. Jotkut sanovat, että näin voi tapahtua, ja ehkä se on totta, mutta onko normaalia, että se tapahtuu jokaiselle käyttäjälle, kun hän tekee viattoman talletuksensa? Ei.

Näin tapahtuu, koska tätä älykästä robottia ei ole olemassa, ja se on pelkkä julkisivu, joka saa sinut uskomaan, että on olemassa kone, joka etsii oikeita numeroita, jotta rahasi kasvaisivat, ja karu todellisuus on se, että kun teet talletuksen, se saapuu jonkun henkilön tilille jossakin veroparatiisissa ja kaukana maastasi.

Siksi en enää usko vääriin lupauksiin ja pelaan mieluummin varman päälle välittäjän kanssa, jolla on todennettavissa oleva maine ja joka antaa minun valita, mitä haluan tehdä rahoillani, kuten eToro.

eToro on erinomainen valinta

eToro on sovellus, joka huolehtii siitä, että pääset mukaan digitaaliseen kaupankäyntiin, ja antaa sinulle mahdollisuuden valita haluamasi kryptovaluutan, joten voisit nähdä aikomuksesi kouluttautua välittäjäksi. eTorosta pidän, koska:

 • Se on säännelty välittäjä
 • Se ei hallinnoi rahojasi.
 • Se ei tee päätöksiä puolestasi.
 • Sen toiminta on täysin läpinäkyvää
 • Sen maine on todennettavissa
 • Miljoonista käyttäjistä tulee mentoreita toisilleen jakamalla kokemuksiaan.
 • Sinä teet päätöksen siitä, miten ja milloin sijoitat kryptovaluuttoihin.