Bitcoin Era Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Bitcoin Era LogoAderarea la un grup de oameni care fac minuni cu anumite tipuri de tranzacții este ceva destul de interesant, cred că acesta este motivul pentru care criptomonedele au avut un impact atât de mare asupra societății așa cum o știm noi. Este obișnuit să auzim termeni precum “Bitcoin” în cele mai relevante știri la nivel mondial și se pare că acest tip de monedă digitală a devenit marea referință a finanțelor.

Dar, așa cum această piață a crescut rapid, la fel au făcut-o și acele grupuri care se dedică să saboteze seriozitatea și credibilitatea multor site-uri care servesc drept platformă pentru a oferi servicii tuturor celor interesați să opereze în cadrul acestei lumi interesante.

Trebuie să spun că, din păcate, a trebuit să fac parte din statistica persoanelor care au fost victime ale fraudelor comise de aceste aplicații web rău intenționate, sper că simt că această experiență, deși neplăcută, îmi lasă o lecție importantă, motiv pentru care sunt obligat să vă ajut să identificați aceste site-uri care nu urmăresc decât să vă ia banii.

Experiența mea neplăcută a început când am intrat pe site-ul oficial Bitcoin Era și, crezând că serviciile lor sunt bine intenționate, văd cum banii mei au dispărut. Cu toate acestea, nu caut să vă răpesc interesul pentru aceste operațiuni, pentru că din fericire am întâlnit un site care îmi satisface așteptările și este nevoie doar de un singur test pentru a fi mulțumit, această aplicație se numește eToro, vă voi povesti despre ambele.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Negociere gratuită a criptomonedelor
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Ce este Bitcoin Era? Este sigur sau este o înșelătorie?

La fel ca multe alte site-uri, atunci când intri pe site-ul Bitcoin Era poți vedea că se definesc ca fiind un broker de operare foarte eficient care te va ajuta să faci tot ce trebuie să faci cu Bitcoins. Vei putea să-ți materializezi visul de a deveni broker, dar acesta nu este cel mai bun lucru (conform paginii), pentru că vei avea ocazia să te bazezi și pe experiența profesioniștilor care alcătuiesc echipa Bitcoin Era.
Dar aceasta nu este cu adevărat cea mai fabuloasă parte, pentru că tot ceea ce îți poate oferi această aplicație este posibilitatea de a deveni milionar, în câteva zile sau, dacă ești norocos, în câteva ore, datorită minunatei tehnologii canalizate prin intermediul robotului său de inteligență artificială.

Ce este robotul Bitcoin Era?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era are un algoritm care se bazează pe predicția comportamentului pieței, vizând întotdeauna tranzacțiile care vă vor lăsa un profit suculent. Adică, sistemul său are acest robot de inteligență artificială, care este responsabil de încărcarea datelor necesare pentru a lua cele mai exacte decizii cu privire la suma de bani pe care i-ai pus-o la dispoziție.
Fiind vorba de o mașină creată cu o marjă de eroare aproape imperceptibilă, se pare că profiturile sunt complet asigurate, așa că este suficient de atractiv pentru mulți, nu-i așa?

De ce oamenii continuă să cadă în capcana escrocheriei? Ce beneficii le oferă Bitcoin Era utilizatorilor săi?

Pare logic să credem că a cădea victimă a unei escrocherii este ceva ce poate fi complet evitat, mai ales dacă ești expert în domeniu, deoarece există semne care cu timpul sau cu experiența devin mai evidente, de exemplu, pentru mine sunt abia acum.

Dar să spunem că lipsa mea de experiență a jucat împotriva mea, astfel că partea mea naivă a fost cea care a sfârșit prin a crede toate minciunile pe care Bitcoin Era le-a fabricat pentru mine, mă rog, pentru toți cei care au avut aceeași soartă. Din acest motiv, aș dori să clarific câteva lucruri și să vă prezint ceea ce Bitcoin Era oferă atractiv pentru utilizatorii săi:

 • Consiliere complet gratuită:
 • Înregistrare ușoară
 • Nu este nevoie să investești mult timp.
 • Orice decizie este luată de experți și inteligență artificială.
 • Trebuie doar să așteptați pentru a deveni milionar.
 • Pe site-ul lor au o reputație foarte bună din partea utilizatorilor lor înregistrați.

Atunci când ești o persoană fără experiență în comerțul digital, este foarte ușor să te lași dus de oferte foarte atractive ca aceasta. În primul rând, există problema consultanței gratuite, deoarece există brokeri experți care au ore mari, astfel încât veți avea nevoie de mai mult capital pentru a investi.

De asemenea, putem vedea clar că vor să simplifice toate procesele, astfel încât să nu percepeți cât de complicată este piața, deci se poate spune că vor să vă facă să vedeți totul într-un mod simplu și rapid. De asemenea, vor să începi imediat să tranzacționezi pe piață, bazându-se pe magia inteligenței artificiale care aproape niciodată nu dă greș.

Nu va fi nevoie să vă conectați tot timpul pentru a valida datele de pe piață sau pentru a procesa orice informație, pentru că în timp ce vă aflați în orice altă activitate, sistemul face toate acestea pentru dumneavoastră. Dar știm deja că acesta este un plan foarte bine pus la punct pentru a te convinge de ceea ce urmează.

În cele din urmă să vorbim despre reputația sa, pentru că părerea celor care se presupune că fac viața în Bitcoin Era este prea pozitivă, atât de pozitivă încât pare puțin falsă, pentru că într-adevăr este.

Înapoi la capcana Bitcoin Era

Trebuie să spun că mi-a luat foarte puțin timp să îmi dau seama că am dat de belea și că am fost victima unei escrocherii minunate, și este că afacerea pe care o aveau acest sistem înainte de a-mi băga banii în el, a fost foarte diferită după ce am făcut deja depozitul.

Trebuie să spun că fazele de a cădea în această capcană le pot rezuma în felul următor:

 • Interesat de Bitcoin
 • Oferindu-ți beneficiile sale.
 • Insistați asupra depozitului.
 • Depuneți banii.
 • Tăcere absolută.

Acesta este rezumatul a ceea ce se va întâmpla dacă, la fel ca mine, credeți într-o reputație mincinoasă și cădeți pentru frauda pe care această companie o oferă pentru oricine are încredere în ei.

Cred că prima fază este destul de evidentă, pentru că dacă ne aflăm pe site este pentru că suntem interesați de acest tip de comerț digital și suntem dispuși să intrăm în el, chiar dacă nu avem nicio idee despre ce facem.

În cazul în care nu ești convins, o bună doză de profituri fictive te va bombarda, aici experții lor în psihologie și alte domenii vor pune în acțiune planul lor de manipulare perfectă, care este foarte atractiv și pare puțin real, spun puțin pentru că a te face milionar în câteva ore, pare puțin fantezist.

Ei bine, se pare că te-au convins și a venit timpul pentru insistență, unde îți vor oferi o serie de stimulente minunate care includ niște oferte, reduceri, posibilitatea de a avea un procent de câștig mai mare dacă reușești să faci depozitul cât mai repede și alte argumente care par destul de logice și care se traduc într-o oportunitate foarte bună.

După ce te vei înscrie, vor încerca să te contacteze de mai multe ori și vor fi foarte insistenți, astfel încât vei simți atenția de care ți-au vorbit, așa vei fi convins că cu cât faci mai repede depunerea, cu atât mai repede îți vei primi câștigurile, dar odată ce ai făcut-o, nu vei mai avea niciun contact din partea lor.

Cum funcționează înșelătoria?

Ultimul pas, după ce ai făcut depunerea comisionului impus de Bitcoin Era, este cel mai neplăcut, pentru că nu îți va lua mult timp să afli că nu îți vei mai primi banii înapoi, darămite să ai o experiență de broker, pentru că pe lângă faptul că îți ia banii, sistemul nu îți va permite niciodată să îi manipulezi, deci nu vei putea retrage nimic.

Odată ce Bitcoin Era pornește în modul “Trade”, banii tăi vor dispărea în câteva secunde, vinovatul fiind sistemul de inteligență artificială presupus infailibil. Unii vor spune că acest lucru se poate întâmpla, și poate că este adevărat, dar este normal să se întâmple fiecărui utilizator atunci când face o depunere nevinovată? Nu.

Acest lucru se întâmplă pentru că acel robot inteligent nu există, și este o simplă fațadă care te face să crezi că există o mașină care caută numerele potrivite pentru a-ți face banii să crească, iar realitatea crudă este că odată ce faci depozitul, acesta ajunge în contul unei persoane, într-un paradis fiscal și departe de țara ta.

Acesta este motivul pentru care nu mai cred în promisiuni false și prefer să joc în siguranță cu un broker care are o reputație verificabilă și care îmi permite să aleg ce vreau să fac cu banii mei, cum este eToro.

eToro este o alegere excelentă

eToro este o aplicație care are grijă să te implice în tranzacționarea digitală și îți oferă posibilitatea de a alege criptomoneda pe care o dorești, astfel încât ai putea vedea intenția de a te antrena ca broker. eToro îmi place pentru că:

 • Este un broker reglementat
 • Nu îți gestionează banii.
 • Nu ia decizii în locul tău.
 • Operațiunile sale sunt complet transparente
 • Reputația sa este verificabilă
 • Milioane de utilizatori devin mentori unii pentru alții prin împărtășirea experienței lor.
 • Tu iei decizia cum și când să investești în criptomonede.