Bitcoin Era ervaringen – Is het een zwendel of werkt het?

Bitcoin Era LogoHoren bij een groep mensen die wonderen doen met bepaalde soorten handel is iets heel interessants, ik denk dat dit de reden is waarom cryptocurrencies zo’n enorme impact hebben gehad op de samenleving zoals we die kennen. Het is gebruikelijk om termen als “Bitcoin” te horen in het meest relevante nieuws wereldwijd, en het lijkt erop dat dit type digitale valuta de grote referentie van de financiën is geworden.

Maar net zoals deze markt snel is gegroeid, zijn er ook groepen die zich toeleggen op het saboteren van de ernst en geloofwaardigheid van vele sites die als platform dienen om diensten te verlenen aan al diegenen die geïnteresseerd zijn in het opereren binnen deze interessante wereld.

Ik moet zeggen dat ik helaas deel heb moeten uitmaken van de statistieken van mensen die het slachtoffer zijn geworden van fraude door deze kwaadaardige webapplicaties, ik hoop dat deze ervaring, hoewel onaangenaam, mij een belangrijke les nalaat, daarom ben ik verplicht u te helpen deze sites te identificeren die er alleen op uit zijn uw geld te nemen.

Mijn slechte ervaring begon toen ik de officiële Bitcoin Era website binnenging, en gelovend dat hun diensten goedbedoeld waren, kan ik zien hoe mijn geld verdween. Ik ben er echter niet op uit om uw interesse in deze operaties weg te nemen, want gelukkig heb ik een site ontmoet die wel aan mijn verwachtingen voldoet en er is maar één test nodig om tevreden te zijn, deze app heet eToro, ik zal u over beide vertellen.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

 • Gratis handelen in cryptocurrencies
 • Eenvoudige rekeningopening
 • 100% veilig
 • Regulerende autoriteit: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% veilig
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Wat is Bitcoin Era? Is het veilig of is het oplichterij?

Net als zo veel andere sites kunt u, wanneer u de website van Bitcoin Era binnengaat, zien dat ze zichzelf definiëren als een zeer efficiënt werkende makelaar die u zal helpen alles te doen wat u moet doen met Bitcoins. U zult uw droom om makelaar te worden kunnen verwezenlijken, maar dit is niet het beste (volgens de pagina), want u zult ook de mogelijkheid hebben om te rekenen op de ervaring van de professionals die deel uitmaken van het Bitcoin Era team.
Maar dit is niet echt het meest fantastische deel, want het beste dat deze applicatie u kan bieden is de mogelijkheid om miljonair te worden, in een paar dagen of als u geluk hebt in een paar uur, dankzij de prachtige technologie die gekanaliseerd wordt door zijn kunstmatige intelligentie robot.

Wat is de Bitcoin Era robot?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era heeft een algoritme dat is gebaseerd op het voorspellen van marktgedrag, altijd gericht op transacties die u met een sappige winst zullen achterlaten. Dat wil zeggen, zijn systeem heeft deze kunstmatige intelligentie robot, die verantwoordelijk is voor het laden van de nodige gegevens om de meest nauwkeurige beslissingen te nemen over de hoeveelheid geld die je ter beschikking hebt gesteld.
Aangezien het een machine is die gemaakt is met een bijna onmerkbare foutmarge, lijkt het erop dat de winst volledig verzekerd is, dus dat is voor velen aantrekkelijk genoeg, nietwaar?

Waarom blijven mensen in de zwendel trappen? Welke voordelen biedt Bitcoin Era aan zijn gebruikers?

Het lijkt logisch om te geloven dat het slachtoffer worden van een zwendel iets is dat volledig kan worden vermeden, vooral als je een expert bent op het gebied van het onderwerp, omdat er tekenen zijn die met de tijd of ervaring duidelijker worden, voor mij zijn ze dat bijvoorbeeld nu pas.

Maar laten we zeggen dat mijn gebrek aan ervaring tegen mij speelde, dus het was mijn naïeve kant die uiteindelijk alle leugens geloofde die Bitcoin Era voor mij verzon, nou ja, voor ons allemaal die ditzelfde lot ondergaan. Om deze reden wil ik graag een paar dingen ophelderen en u laten kennismaken met wat Bitcoin Era aantrekkelijk biedt aan zijn gebruikers:

 • Volledig gratis advies:
 • Eenvoudige registratie
 • Het is niet nodig om veel tijd te investeren.
 • Elke beslissing wordt genomen door experts en kunstmatige intelligentie.
 • Je hoeft alleen maar te wachten om miljonair te worden.
 • Op hun website hebben ze een zeer goede reputatie van hun geregistreerde gebruikers.

Wanneer u een onervaren persoon bent in digitale handel, is het heel gemakkelijk om u te laten meeslepen door zeer aantrekkelijke aanbiedingen zoals deze. Allereerst is er de kwestie van gratis advies, want er zijn deskundige brokers die hoge uren hebben, zodat u meer kapitaal nodig heeft om te investeren.

We kunnen ook duidelijk zien dat ze alle processen willen vereenvoudigen, zodat u niet merkt hoe ingewikkeld de markt is, dus u kunt zeggen dat ze u alles willen laten zien op een eenvoudige en snelle manier. Ze willen ook dat u onmiddellijk met de handel op de markt kunt beginnen, vertrouwend op de magie van kunstmatige intelligentie die bijna nooit faalt.

U hoeft niet steeds in te loggen om marktgegevens te valideren of informatie te verwerken, want terwijl u met een andere activiteit bezig bent, doet het systeem dit allemaal voor u. Maar we weten al dat dit een zeer goed doordacht plan is om u te overtuigen van wat volgt.

Laten we het tot slot hebben over de reputatie, want de mening van de mensen die zogenaamd leven in Bitcoin Era is te positief, zozeer zelfs dat het een beetje nep lijkt, want dat is het echt.

Terug naar de val van Bitcoin Era

Ik moet zeggen dat het me heel weinig tijd kostte om te beseffen dat ik in de problemen zat en dat ik het slachtoffer was geworden van een prachtige oplichterij, en is dat de deal die ze dit systeem hadden voordat ik mijn geld erin stopte, heel anders was nadat ik de storting al had gedaan.

Ik moet zeggen dat de fases om in deze val te trappen ik op deze manier kan samenvatten:

 • Geïnteresseerd in Bitcoin
 • Biedt u de voordelen ervan aan
 • Dring aan op de storting.
 • Deponeer het geld.
 • Absolute stilte.

Dit is de samenvatting van wat er zal gebeuren als je, zoals ik, gelooft in een leugenachtige reputatie en valt voor de fraude die dit bedrijf biedt voor iedereen die hen vertrouwt.

Ik denk dat de eerste fase vrij duidelijk is, want als we ons op de site bevinden, is dat omdat we geïnteresseerd zijn in dit soort digitale handel en we bereid zijn er in te stappen, zelfs als we geen idee hebben wat we aan het doen zijn.

Voor het geval u niet overtuigd bent, zal een goede dosis fictieve winsten u bombarderen, dit is waar hun experts in psychologie en andere gebieden hun perfecte manipulatieplan in werking zullen zetten, dat zeer aantrekkelijk is en een beetje echt lijkt, ik zeg een beetje omdat u miljonair maken in een paar uur, een beetje fantasievol lijkt.

Wel, blijkbaar hebben ze je overtuigd en is het tijd voor de aandrang, waar ze je een reeks prachtige stimulansen zullen geven die enkele aanbiedingen, korting, mogelijkheid om een hoger winnend percentage te hebben als je erin slaagt om de storting snel te maken, en andere argumenten bevatten die vrij logisch lijken en zich vertalen in een zeer goede opportuniteit.

Nadat u zich aanmeldt, zullen ze proberen om contact met u opnemen meerdere malen, en ze zullen echt vasthoudend, zodat u de aandacht die ze hebben verteld over voelen, dat is hoe je zal worden ervan overtuigd dat hoe sneller u uw storting te maken, hoe sneller u uw winsten te krijgen, maar zodra je het doet, zul je geen contact meer van hen hebben.

Hoe werkt de zwendel?

De laatste stap, nadat u de storting van de door Bitcoin Era opgelegde vergoeding hebt gedaan, is de meest onaangename, omdat het niet lang zal duren voordat u weet dat u uw geld niet meer terugkrijgt, laat staan dat u een makelaarservaring zult hebben, want behalve dat het systeem uw geld inneemt, zal het u nooit toestaan om het te hanteren, dus u zult niets kunnen opnemen.

Zodra Bitcoin Era in de “Trade” modus start, zal uw geld in een paar seconden verdwijnen, waarbij het zogenaamd onfeilbare kunstmatige intelligentiesysteem de boosdoener is. Sommigen zullen zeggen dat dit kan gebeuren, en misschien is het waar, maar is het normaal dat het iedere gebruiker overkomt wanneer ze hun onschuldige storting doen? Neen.

Dit gebeurt omdat die intelligente robot niet bestaat, en het is een simpele façade die je doet geloven dat er een machine is die op zoek is naar de juiste getallen om je geld te laten groeien, en de harde realiteit is dat zodra je de storting doet, het op de rekening komt van een of ander persoon, in een belastingparadijs en ver weg van jouw land.

Dit is waarom ik niet langer geloof in valse beloften en liever op veilig speel met een broker die een controleerbare reputatie heeft, en me laat kiezen wat ik met mijn geld wil doen, zoals eToro.

eToro is een uitstekende keuze

eToro is een app die ervoor zorgt dat je betrokken raakt bij de digitale handel, en geeft je de mogelijkheid om de cryptocurrency van je keuze te kiezen, zodat je zou kunnen zien wat de bedoeling voor je is om op te leiden tot makelaar. eToro vind ik goed omdat:

 • Het is een gereguleerde makelaar
 • Het beheert je geld niet.
 • Het maakt geen beslissingen voor u.
 • De operaties zijn volledig transparant
 • Zijn reputatie is verifieerbaar
 • Miljoenen gebruikers worden mentoren voor elkaar door hun ervaringen te delen.
 • U beslist zelf hoe en wanneer u in cryptocurrencies investeert.