Bitcoin Era Erfaring Norge – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Era-logoÅ tilhøre en gruppe mennesker som gjør underverker med visse typer handler, er noe ganske interessant, jeg tror dette er grunnen til at kryptokurver har hatt så stor innvirkning på samfunnet som vi kjenner det. Det er vanlig å høre ord som “Bitcoin” i de mest relevante nyhetene over hele verden, og det ser ut til at denne typen digital valuta har blitt den store referansen til økonomi. Men akkurat som dette markedet har vokst raskt, har også de gruppene som er dedikert til å sabotere alvoret og troverdigheten til mange nettsteder som fungerer som en plattform for å tilby tjenester til alle de som er interessert i å operere i denne interessante verden, vokst. Jeg må si at jeg dessverre har måttet være en del av statistikken til personer som har blitt utsatt for svindel av disse ondsinnede webapplikasjonene. Jeg håper jeg føler at denne opplevelsen, selv om den er ubehagelig, gir meg en viktig leksjon, og det er derfor jeg er forpliktet til å hjelpe deg med å identifisere disse nettstedene som bare søker å ta pengene dine. Min dårlige erfaring startet da jeg kom inn på det offisielle Bitcoin Era-nettstedet, og trodde at tjenestene deres var velmenende, kan jeg se hvordan pengene mine forsvant. Imidlertid ønsker jeg ikke å ta bort interessen din for disse operasjonene, for heldigvis møtte jeg et nettsted som oppfyller forventningene mine, og det tar bare en test å være fornøyd. Denne appen heter eToro, jeg vil fortelle deg om begge deler.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordeler:

 • Gratis handel med kryptovalutaer
 • Enkel kontoåpning
 • 100% sikker
 • Tilsynsmyndighet: CySEC

Til leverandøren >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen i kryptovaluta
Cloudzzer Enkel kontoåpning
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighet: CySEC

Hva er Bitcoin Era? Er det trygt eller er det en svindel?

Som så mange andre nettsteder, når du går inn på Bitcoin Era-nettstedet, kan du se at de definerer seg selv som en veldig effektiv driftsmegler som vil hjelpe deg med å gjøre alt du trenger å gjøre med Bitcoins. Du vil være i stand til å realisere drømmen din om å bli megler, men dette er ikke det beste (ifølge siden), fordi du også vil ha muligheten til å stole på erfaringen fra fagpersonene som utgjør Bitcoin Era-teamet. Men dette er egentlig ikke den mest fantastiske delen, for det beste dette programmet kan tilby deg er muligheten til å bli millionær om noen dager, eller hvis du er heldig på få timer, takket være den fantastiske teknologien som er kanalisert gjennom den kunstige intelligensrobot.

Hva er Bitcoin Era-roboten?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era har en algoritme som er basert på å forutsi markedsatferd, og alltid målrettet mot transaksjoner som vil gi deg en saftig fortjeneste. Det vil si at systemet har denne kunstige intelligensroboten, som er ansvarlig for å laste inn nødvendige data for å ta de mest nøyaktige beslutningene om hvor mye penger du har gjort tilgjengelig for den. Siden det er en maskin opprettet med en nesten umerkelig feilmargin, ser det ut til at fortjenesten er helt sikret, så det er attraktivt nok for mange, ikke sant?

Hvorfor fortsetter folk å falle for svindelen? Hvilke fordeler tilbyr Bitcoin Era sine brukere?

Det virker logisk å tro at å bli offer for en svindel er noe som kan unngås fullstendig, spesielt hvis du er ekspert på temaet, da det er tegn på at det med tiden eller erfaring blir mer åpenbart, for eksempel er de bare nå. Men la oss si at min manglende erfaring spilte mot meg, så det var min naive side som endte med å tro på alle løgnene som Bitcoin Era produserte for meg, vel, for alle oss som lider av den samme skjebnen. Av denne grunn vil jeg avklare noen få ting og introdusere deg for hva Bitcoin Era tilbyr attraktivt for brukerne:

 • Fullt gratis råd:
 • Enkel registrering
 • Ingen grunn til å investere mye tid.
 • Enhver beslutning blir tatt av eksperter og kunstig intelligens.
 • Du må bare vente på å bli millionær.
 • På nettstedet deres har de et meget godt rykte fra sine registrerte brukere.

Når du er en uerfaren person innen digital handel, er det veldig enkelt å la seg rive med av veldig attraktive tilbud som dette. Først av alt er det spørsmålet om gratis rådgivning, da det er ekspertmeglere som har høye timer, så du trenger mer kapital for å investere. Vi kan også tydelig se at de ønsker å forenkle alle prosessene, slik at du ikke oppfatter hvor komplisert markedet er, så du kan si at de vil få deg til å se alt på en enkel og rask måte. De vil også at du skal begynne å handle umiddelbart, og stole på magien med kunstig intelligens som nesten aldri svikter. Du trenger ikke å logge inn til enhver tid for å validere markedsdata eller behandle informasjon, for mens du er i noen annen aktivitet, gjør systemet alt dette for deg. Men vi vet allerede at dette er en veldig gjennomtenkt plan for å overbevise deg om det som følger. Til slutt, la oss snakke om omdømmet, fordi oppfatningen fra menneskene som visstnok gjør livet i Bitcoin Era er for positiv, så mye at den ser litt falsk ut, fordi den virkelig er.

Tilbake til Bitcoin Era-fellen

Jeg må si at det tok meg veldig lite tid å innse at jeg var i trøbbel og at jeg hadde vært et offer for en fantastisk svindel, og at avtalen de hadde dette systemet før jeg la pengene mine i det, var veldig annerledes etter Jeg har allerede gjort innskuddet. Jeg må si at fasene for å falle i denne fellen kan jeg oppsummere på denne måten:

 • Interessert i Bitcoin
 • Tilbyr deg fordelene.
 • Insister på depositumet.
 • Sett inn pengene.
 • Absolutt stillhet.

Dette er sammendraget av hva som vil skje hvis du, som meg, tror på et løgnaktig rykte og faller for svindelen som dette selskapet tilbyr for alle som stoler på dem. Jeg tror den første fasen er ganske åpenbar, for hvis vi befinner oss på nettstedet, er det fordi vi er interessert i denne typen digital handel, og vi er villige til å gå inn i den, selv om vi ikke aner hva vi gjør. Hvis du ikke er overbevist, vil en god dose fiktive overskudd bombardere deg, det er her deres eksperter innen psykologi og andre områder vil sette i verk deres perfekte manipulasjonsplan, som er veldig attraktiv og virker litt ekte, sier jeg litt fordi det å gjøre deg millionær på få timer, virker litt fantasifull. Vel, tilsynelatende har de overbevist deg, og det er på tide for insisteringen, hvor de vil gi deg en serie fantastiske insentiver som inkluderer noen tilbud, rabatt, mulighet til å ha en høyere vinningsprosent hvis du klarer å gjøre et innskudd snart, og andre argumenter som virker ganske logiske og oversettes til en veldig god mulighet. Etter at du har registrert deg, vil de prøve å kontakte deg flere ganger, og de vil være veldig insisterende, så du vil føle oppmerksomheten de har fortalt deg om, det er slik du vil bli overbevist om at jo raskere du setter inn, jo raskere du vil få gevinsten din, men når du først gjør det, vil du ikke ha noen kontakt fra dem lenger.

Hvordan fungerer svindelen?

Det siste trinnet, etter at du har gjort innskuddet for avgiften som pålegges av Bitcoin Era, er det mest ubehagelige, fordi det ikke vil ta deg lang tid å vite at du ikke lenger vil få pengene tilbake, enn si å ha en megleropplevelse, fordi bortsett fra å ta pengene dine, vil systemet aldri tillate deg å håndtere det, så du vil ikke kunne ta ut noe. Når Bitcoin Era starter i “Trade” -modus, vil pengene dine forsvinne i løpet av sekunder, med det antatt ufeilbarlige kunstige intelligenssystemet som skyldige. Noen vil si at dette kan skje, og kanskje det er sant, men er det normalt at det skjer for hver bruker når de gjør sitt uskyldige innskudd? Nei. Dette skjer fordi den intelligente roboten ikke eksisterer, og det er en enkel fasade som får deg til å tro at det er en maskin som leter etter de riktige tallene for å få pengene dine til å vokse, og den harde virkeligheten er at når du først gjør et innskudd, den kommer til en persons konto, i et skatteparadis og langt borte fra landet ditt. Dette er grunnen til at jeg ikke lenger tror på falske løfter og foretrekker å spille det trygt med en megler som har et verifiserbart rykte, og lar meg velge hva jeg vil gjøre med pengene mine, som eToro.

eToro er et utmerket valg

eToro er en app som tar seg av å få deg med på digital handel, og gir deg muligheten til å velge kryptovaluta etter eget valg, slik at du kan se intensjonen for deg å trene som megler. eToro jeg liker fordi:

 • Det er en regulert megler
 • Det klarer ikke pengene dine.
 • Det tar ikke avgjørelser for deg.
 • Virksomheten er fullstendig gjennomsiktig
 • Dens omdømme er verifiserbart
 • Millioner av brukere blir mentorer for hverandre ved å dele sine erfaringer.
 • Du tar avgjørelsen om hvordan og når du skal investere i kryptovalutaer.