Bitcoin Era Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Bitcoin Era LogoAtt tillhöra en grupp människor som gör underverk med vissa typer av handel är något ganska intressant, jag tror att det är därför som kryptovalutor har haft en så stor inverkan på samhället som vi känner det. Det är vanligt att höra termer som “Bitcoin” i de mest relevanta nyheterna världen över, och det verkar som om denna typ av digital valuta har blivit den stora referensen inom finansvärlden.

Men precis som denna marknad har vuxit snabbt, så har också de grupper som är dedikerade till att sabotera allvaret och trovärdigheten hos många webbplatser som fungerar som en plattform för att tillhandahålla tjänster till alla som är intresserade av att verka inom denna intressanta värld.

Jag måste säga att jag tyvärr har varit tvungen att vara en del av statistiken över människor som har blivit offer för bedrägeri av dessa skadliga webbapplikationer, jag hoppas att jag känner att denna erfarenhet, även om den är obehaglig, lämnar mig en viktig läxa, vilket är anledningen till att jag är skyldig att hjälpa dig att identifiera dessa webbplatser som bara försöker ta dina pengar.

Min dåliga erfarenhet började när jag gick in på den officiella webbplatsen Bitcoin Era, och i tron att deras tjänster var välmenande kan jag se hur mina pengar försvann. Jag är dock inte ute efter att ta bort ditt intresse för dessa verksamheter, eftersom jag lyckligtvis träffade en webbplats som uppfyller mina förväntningar och det krävs bara ett test för att bli nöjd, den här appen heter eToro, jag ska berätta om båda.

This is box title
eToro LogoFördelar:

 • Fri handel med kryptovalutor
 • Lätt att öppna ett konto
 • 100 % säker
 • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vad är Bitcoin Era? Är det säkert eller är det en bluff?

Som så många andra sajter kan du när du går in på Bitcoin Era:s webbplats se att de definierar sig själva som en mycket effektiv operativ mäklare som hjälper dig att göra allt du behöver göra med Bitcoins. Du kommer att kunna förverkliga din dröm om att bli mäklare, men det är inte det bästa (enligt sidan), eftersom du också kommer att ha möjlighet att räkna med erfarenheten hos de professionella som utgör Bitcoin Era-teamet.
Men detta är egentligen inte det mest fantastiska, för det bästa som denna applikation kan erbjuda dig är möjligheten att bli miljonär, på några dagar eller om du har tur på några timmar, tack vare den underbara tekniken som kanaliseras genom dess robot med artificiell intelligens.

Vad är Bitcoin Era robotten?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era har en algoritm som bygger på att förutsäga marknadens beteende, och som alltid riktar in sig på transaktioner som kommer att lämna dig med en saftig vinst. Det vill säga, dess system har denna robot med artificiell intelligens, som ansvarar för att ladda de nödvändiga uppgifterna för att fatta de mest exakta besluten om den mängd pengar du har gjort tillgängliga för den.
Eftersom det är en maskin som skapats med en nästan omärklig felmarginal verkar det som om vinsterna är helt säkra, så det är tillräckligt attraktivt för många, eller hur?

Varför fortsätter folk att falla för bluffen? Vilka fördelar erbjuder Bitcoin Era sina användare?

Det verkar logiskt att tro att falla offer för en bluff är något som kan undvikas helt och hållet, särskilt om du är expert på ämnet, eftersom det finns tecken som med tiden eller erfarenheten blir mer uppenbara, för mig är de till exempel just nu.

Men låt oss säga att min brist på erfarenhet spelade emot mig, så det var min naiva sida som slutade med att tro på alla lögner som Bitcoin Era fabricerade för mig, ja, för alla oss som drabbas av samma öde. Av denna anledning vill jag klargöra några saker och presentera dig för vad Bitcoin Era erbjuder attraktivt för sina användare:

 • Helt kostnadsfria råd:
 • Enklare registrering
 • Inte behov av att investera mycket tid.
 • Alla beslut fattas av experter och artificiell intelligens.
 • Du behöver bara vänta på att bli miljonär.
 • På deras webbplats har de ett mycket gott rykte från sina registrerade användare.

När du är en oerfaren person inom digital handel är det mycket lätt att låta sig ryckas med av mycket attraktiva erbjudanden som detta. Först och främst är det frågan om gratis rådgivning, eftersom det finns expertmäklare som har höga timmar så behöver du mer kapital att investera.

Vi kan också tydligt se att de vill förenkla alla processer så att du inte uppfattar hur komplicerad marknaden är, så man kan säga att de vill få dig att se allt på ett enkelt och snabbt sätt. De vill också att du ska börja handla på marknaden omedelbart och förlita dig på magin av artificiell intelligens som nästan aldrig misslyckas.

Du kommer inte att behöva logga in hela tiden för att validera marknadsdata eller bearbeta någon information, för medan du ägnar dig åt någon annan aktivitet gör systemet allt detta åt dig. Men vi vet redan att detta är en mycket väl genomtänkt plan för att övertyga dig om vad som följer.

Låt oss slutligen prata om dess rykte, eftersom åsikten från de människor som förmodligen gör livet i Bitcoin Era är alltför positiv, så mycket att det ser lite falskt ut, för det är det verkligen.

Tillbaka till Bitcoin Era-fällan

Jag måste säga att det tog mig väldigt lite tid att inse att jag var i trubbel och att jag hade varit ett offer för en underbar bluff, och är att affären de hade detta system innan jag satte mina pengar i det, var mycket annorlunda efter att jag redan gjort insättningen.

Jag måste säga att faserna för att falla i denna fälla kan jag sammanfatta på detta sätt:

 • Interesserad i Bitcoin
 • Offrar dig dess fördelar.
 • Insistera på insättningen.
 • Detponera pengarna.
 • Absolut tystnad.

Detta är sammanfattningen av vad som kommer att hända om du, som jag, tror på ett lögnaktigt rykte och faller för det bedrägeri som detta företag erbjuder alla som litar på dem.

Jag tror att den första fasen är ganska uppenbar, för om vi befinner oss på webbplatsen är det för att vi är intresserade av den här typen av digital handel och vi är villiga att ge oss in i den, även om vi inte har någon aning om vad vi gör.

Om du inte är övertygad kommer en rejäl dos av fiktiva vinster att bombardera dig, det är här deras experter inom psykologi och andra områden kommer att sätta sin perfekta manipulationsplan i verket, som är mycket attraktiv och verkar lite verklig, jag säger lite eftersom att göra dig till miljonär på några timmar, verkar lite fantasifullt.

Tja, tydligen har de övertygat dig och det är dags för insisterandet, där de kommer att ge dig en serie av underbara incitament som inkluderar några erbjudanden, rabatt, möjlighet att få en högre vinstprocent om du lyckas göra insättningen snart, och andra argument som verkar ganska logiska och översätts till en mycket bra möjlighet.

Efter att du har registrerat dig kommer de att försöka kontakta dig flera gånger, och de kommer att vara riktigt ihärdiga, så du kommer att känna den uppmärksamhet som de har berättat om, det är så du kommer att bli övertygad om att ju snabbare du gör din insättning, desto snabbare kommer du att få dina vinster, men när du väl har gjort det kommer du inte att ha någon kontakt från dem längre.

Hur fungerar bedrägeriet?

Det sista steget, efter att du gjort insättningen av den avgift som Bitcoin Era infört, är det mest obehagliga, eftersom det inte tar lång tid för dig att veta att du inte längre kommer att få dina pengar tillbaka, än mindre ha en mäklarupplevelse, eftersom förutom att ta dina pengar kommer systemet aldrig att tillåta dig att hantera dem, så du kommer inte att kunna ta ut något.

När Bitcoin Era väl startar i läget “Trade” kommer dina pengar att försvinna på några sekunder, med det förment ofelbara systemet med artificiell intelligens som boven i dramat. Vissa kommer att säga att detta kan hända, och kanske är det sant, men är det normalt att det händer alla användare när de gör sin oskyldiga insättning? Nej.

Detta händer eftersom den intelligenta roboten inte existerar, och det är en enkel fasad som får dig att tro att det finns en maskin som letar efter de rätta siffrorna för att få dina pengar att växa, och den hårda verkligheten är att när du väl gör insättningen så kommer den till en persons konto, i något skatteparadis och långt från ditt land.

Det är därför jag inte längre tror på falska löften och föredrar att spela säkert med en mäklare som har ett verifierbart rykte och låter mig välja vad jag vill göra med mina pengar, som eToro.

eToro är ett utmärkt val

eToro är en app som tar hand om att få dig att engagera dig i digital handel, och ger dig möjlighet att välja kryptovaluta efter eget val, så att du kan se intentionen för dig att utbilda dig till mäklare. eToro gillar jag för att:

 • Det är en reglerad mäklare
 • Den förvaltar inte dina pengar.
 • Den fattar inte beslut åt dig.
 • Dess verksamhet är helt transparent
 • Ditt rykte är kontrollerbart
 • Miljontals användare blir mentorer för varandra genom att dela med sig av sina erfarenheter.
 • Du bestämmer själv hur och när du ska investera i kryptovalutor.