Bitcoin Era Anmeldelse – Svindel & fup eller seriøse?

Bitcoin Era LogoAt tilhøre en gruppe af mennesker, der gør underværker med visse typer handler er noget ganske interessant, jeg tror det er derfor, at kryptovalutaer har haft en så stor indflydelse på samfundet som vi kender det. Det er almindeligt at høre udtryk som “Bitcoin” i de mest relevante nyheder verden over, og det ser ud til, at denne type digital valuta er blevet den store reference inden for finansverdenen.

Men ligesom dette marked er vokset hurtigt, er de grupper, der er dedikeret til at sabotere seriøsiteten og troværdigheden af mange websteder, der tjener som en platform til at levere tjenester til alle dem, der er interesseret i at operere inden for denne interessante verden.

Jeg må sige, at jeg desværre har været nødt til at være en del af statistikken over mennesker, der har været ofre for svindel af disse ondsindede webapplikationer, jeg håber jeg føler, at denne oplevelse, selv om den er ubehagelig, efterlader mig en vigtig lektion, hvilket er grunden til, at jeg er forpligtet til at hjælpe dig med at identificere disse websteder, der kun søger at tage dine penge.

Min dårlige oplevelse startede, da jeg gik ind på det officielle Bitcoin Era-websted, og i troen på at deres tjenester var velmenende, kan jeg se, hvordan mine penge forsvandt. Jeg er dog ikke ude på at fjerne din interesse for disse operationer, for heldigvis mødte jeg et websted, der opfylder mine forventninger, og det kræver kun én test for at være tilfreds, denne app hedder eToro, jeg vil fortælle dig om begge.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordele:

 • Fri handel med kryptovalutaer
 • Nemt at åbne en konto
 • 100% sikker
 • Regulerende myndighed: CySEC

Til udbyderen >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Nem åbning af en konto
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighed: CySEC

Hvad er Bitcoin Era? Er det sikkert eller er det et fupnummer?

Som så mange andre steder kan du, når du går ind på Bitcoin Era’s hjemmeside, se, at de definerer sig selv som en meget effektiv opererende mægler, der vil hjælpe dig med at gøre alt det, du har brug for at gøre med Bitcoins. Du vil være i stand til at realisere din drøm om at blive mægler, men det er ikke det bedste (ifølge siden), fordi du også vil have mulighed for at regne med erfaringen hos de professionelle, der udgør Bitcoin Era-teamet.
Men det er ikke rigtig det mest fantastiske, for det bedste, som denne applikation kan tilbyde dig, er muligheden for at blive millionær på få dage eller, hvis du er heldig, på få timer, takket være den vidunderlige teknologi, der kanaliseres gennem dens robot med kunstig intelligens.

Hvad er Bitcoin Era-robotten?

Bitcoin Era FakesBitcoin Era har en algoritme, der er baseret på at forudsige markedsadfærd, og som altid er rettet mod transaktioner, der vil efterlade dig med en saftig fortjeneste. Det vil sige, at dens system har denne kunstige intelligensrobot, som er ansvarlig for at indlæse de nødvendige data for at træffe de mest præcise beslutninger om det beløb, du har stillet til rådighed for den.
Da det er en maskine, der er skabt med en næsten umærkelig fejlmargin, ser det ud til, at overskuddet er helt sikret, så det er attraktivt nok for mange, ikke sandt?

Hvorfor bliver folk ved med at falde for svindlen? Hvilke fordele tilbyder Bitcoin Era sine brugere?

Det virker logisk at tro, at det at falde offer for et svindelnummer er noget, der kan undgås fuldstændigt, især hvis du er ekspert på området, da der er tegn, der med tiden eller erfaring bliver mere tydelige, for eksempel for mig er de lige nu.

Men lad os sige, at min manglende erfaring spillede imod mig, så det var min naive side, der endte med at tro på alle de løgne, som Bitcoin Era fabrikerede for mig, ja, for alle os, der lider den samme skæbne. Af denne grund vil jeg gerne afklare et par ting og introducere dig til hvad Bitcoin Era tilbyder attraktivt til sine brugere:

 • Fuldstændig omkostningsfri rådgivning:
 • En nem registrering
 • Ingen grund til at investere en masse tid.
 • Alle beslutninger er truffet af eksperter og kunstig intelligens.
 • Du skal bare vente på at blive millionær.
 • På deres hjemmeside har de et meget godt omdømme fra deres registrerede brugere.

Når du er en uerfaren person i digital handel, er det meget nemt at blive revet med af meget attraktive tilbud som dette. Først og fremmest er der spørgsmålet om gratis rådgivning, da der er ekspertmæglere, der har høje timer, så du skal bruge mere kapital til at investere.

Vi kan også tydeligt se, at de ønsker at forenkle alle processer, så du ikke opfatter, hvor kompliceret markedet er, så man kan sige, at de ønsker at få dig til at se alt på en enkel og hurtig måde. De ønsker også, at du kan begynde at handle på markedet med det samme og stole på magien i den kunstige intelligens, der næsten aldrig fejler.

Du behøver ikke at logge ind hele tiden for at validere markedsdata eller behandle oplysninger, for mens du er i gang med en anden aktivitet, gør systemet alt dette for dig. Men vi ved allerede, at dette er en meget velgennemtænkt plan for at overbevise dig om det følgende.

Lad os endelig tale om dets omdømme, fordi udtalelsen fra de mennesker, der angiveligt gør livet i Bitcoin Era, er alt for positiv, så meget, at det ser lidt falsk ud, fordi det er det virkelig.

Back to the Bitcoin Era trap

Jeg må sige, at det tog mig meget lidt tid at indse, at jeg var i problemer, og at jeg havde været offer for en vidunderlig fidus, og er, at den aftale, de havde dette system, før jeg satte mine penge ind i det, var meget anderledes, efter at jeg allerede har foretaget indbetalingen.

Jeg må sige, at faserne for at falde i denne fælde kan jeg opsummere på denne måde:

 • Interesseret i Bitcoin
 • Opfordrer dig dets fordele.
 • Insistere på indskuddet.
 • Indsæt pengene.
 • Absolute tavshed.

Dette er resuméet af, hvad der vil ske, hvis du ligesom jeg tror på et løgnagtigt ry og falder for den svindel, som dette firma tilbyder til alle, der stoler på dem.

Jeg tror, at den første fase er ret indlysende, for hvis vi befinder os på siden, er det fordi vi er interesserede i denne type digital handel, og vi er villige til at indgå i den, selv om vi ikke aner, hvad vi laver.

Hvis du ikke er overbevist, vil en god dosis af fiktive overskud bombardere dig, det er her deres eksperter i psykologi og andre områder vil sætte deres perfekte manipulationsplan i værk, som er meget attraktiv og virker en smule reel, jeg siger en smule, fordi at gøre dig til millionær på få timer, virker lidt fantasifuldt.

Nå, tilsyneladende har de overbevist dig, og det er tid til insisteren, hvor de vil give dig en række vidunderlige incitamenter, der omfatter nogle tilbud, rabat, mulighed for at få en højere vinderprocent, hvis du formår at foretage indbetalingen snart, og andre argumenter, der virker ret logiske og omsættes til en meget god mulighed.

Når du har tilmeldt dig, vil de forsøge at kontakte dig flere gange, og de vil være virkelig insisterende, så du vil føle den opmærksomhed, som de har fortalt dig om, det er sådan, at du vil blive overbevist om, at jo hurtigere du foretager din indbetaling, jo hurtigere vil du få dine gevinster, men når du først har gjort det, vil du ikke have nogen kontakt fra dem længere.

Hvordan virker svindlen?

Det sidste trin, efter at du har foretaget indbetalingen af gebyret pålagt af Bitcoin Era, er det mest ubehagelige, fordi det ikke vil tage dig lang tid at vide, at du ikke længere vil få dine penge tilbage, endsige have en mægleroplevelse, fordi udover at tage dine penge, vil systemet aldrig tillade dig at håndtere dem, så du vil ikke være i stand til at trække noget ud.

Når Bitcoin Era starter i “Trade”-tilstand, vil dine penge forsvinde på få sekunder, og det er det angiveligt ufejlbarlige system med kunstig intelligens, der er den skyldige. Nogle vil sige, at dette kan ske, og måske er det sandt, men er det normalt, at det sker for alle brugere, når de foretager deres uskyldige indskud? Nej.

Det sker, fordi den intelligente robot ikke eksisterer, og det er en simpel facade, der får dig til at tro, at der er en maskine, der leder efter de rigtige tal for at få dine penge til at vokse, og den barske virkelighed er, at når du foretager indbetalingen, ankommer den til en eller anden persons konto i et skatteparadis og langt væk fra dit land.

Derfor tror jeg ikke længere på falske løfter og foretrækker at spille sikkert med en mægler, der har et verificerbart ry, og som giver mig mulighed for at vælge, hvad jeg vil gøre med mine penge, som eToro.

eToro er et fremragende valg

eToro er en app, der sørger for at få dig involveret i digital handel, og giver dig mulighed for at vælge den kryptovaluta du ønsker, så du kunne se hensigten for dig at uddanne dig som mægler. eToro kan jeg godt lide fordi:

 • Det er en reguleret mægler
 • Den administrerer ikke dine penge.
 • Den træffer ikke beslutninger for dig.
 • Denne drift er fuldstændig gennemsigtig
 • Dets omdømme kan verificeres
 • Millioner af brugere bliver mentorer for hinanden ved at dele deres erfaringer.
 • Du træffer selv beslutningen om, hvordan og hvornår du vil investere i kryptovalutaer.