Bitcoin Billionaire– Este o înșelătorie? Test și opinii!

Bitcoin Billioniare LogoSigur că în mai multe rânduri ați auzit pe cineva vorbind despre criptomonede și despre cât de importantă este prezența lor pe piața actuală. Această monedă virtuală are milioane de utilizatori în întreaga lume, așa că nu este ciudat să vedem cum apar anumite fraude legate de acestea, mai ales în cazul Bitcoin.

Datorită persoanelor care au căzut din păcate victime ale acestui tip de înșelăciune legată de criptomonede, au fost descoperite sute de aplicații care oferă sfaturi gratuite utilizatorilor lor pentru a-și păstra toți banii.

Bitcoin Billionaire face parte din grupul de escroci care vrea să vă păstreze banii.

Este cazul lui Bitcoin Billionaire, o aplicație “gratuită” care le spune utilizatorilor săi că vă va ajuta să înțelegeți într-un mod simplu conceptul a tot ceea ce ține de această monedă digitală.

Cei care gestionează site-ul Bitcoin Billionaire le promit utilizatorilor săi să obțină succesul prin investiții în Bitcoin și lasă deoparte ideea de a lucra cu o terță persoană, căreia va trebui să îi plătești o sumă considerabilă pentru ca în schimb să îți ofere informațiile corecte despre cum să investești, pe baza marii sale experiențe.

Dar nu vă faceți griji, dacă vreți să investiți în această monedă digitală, este mai bine să jucați în siguranță și să folosiți aplicații reglementate precum eToro, astfel vă veți proteja banii.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Tranzacționare gratuită de criptomonede
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Cine nu a fost interesat să învețe gratuit?

Consilierea personalizată gratuită este destul de atractivă, și că mulți s-au folosit de acest lucru în alte domenii, și cu siguranță au avut experiențe foarte satisfăcătoare, însă trebuie să vă amintiți că banii dvs. sunt în joc aici.

Tranzacționarea digitală poate părea un univers complet necunoscut pentru mulți oameni și acesta este unul dintre principalele motive pentru care aceste aplicații câștigă unii utilizatori nevinovați.

Practic, în Bitcoin Billionaire te invită să faci un test, creându-ți un cont fără să plătești nimic pentru el și arătându-ți doar ceea ce vrei să vezi, astfel încât să îți poată smulge banii din investiția ta.

Bitcoin Billioniare Coins

Bitcoin Miliardar din confuzia victimelor sale

Ca orice înșelătorie de această amploare, Bitcoin Billionaire a fost foarte atent în prezentarea serviciilor lor către potențialii utilizatori, premisa lor principală nu este ca alte site-uri de înșelăciune, ci încearcă să își făurească o reputație mult mai serioasă, fără promisiuni de a te face milionar în 24 de ore.

De asemenea, ei știu foarte bine că lumea criptomonedelor este un pic complexă, așa că folosesc această lipsă de cunoștințe în avantajul lor, arătându-ți că știu bine calea spre succes și promițând să te ducă acolo, fără să te taxeze cu nimic.

Atunci, ce este Bitcoin Billionaire?

Bitcoin Billionaire, la fel ca alte site-uri dedicate fraudei, se promovează ca fiind o mare echipă de programatori experți care au găsit formula perfectă pentru a face ca investițiile în Bitcoin să aibă succes și au vrut să împărtășească aceste cunoștințe cu lumea.

Ei pretind că au o reputație excelentă (ceea ce diferă complet de opinia utilizatorilor reali) și sunt la doar un click distanță, ceea ce înseamnă că vei putea avea un contact direct și rapid cu acest sistem, indiferent dacă știi puțin sau nu despre acest subiect.

Ce spune Bitcoin Billionaire că oferă utilizatorilor săi…

Acesta, la fel ca multe alte site-uri de rea-credință, are ca obiectiv principal să te facă să îi încredințezi toți banii tăi, și reușește în multe ocazii, deoarece le promite utilizatorilor săi următoarele:

 • Consiliere gratuită
 • Nu aveți nevoie de experiență în domeniul monedelor virtuale.
 • Vă veți genera profituri într-un timp scurt.
 • Sistemul său de management avansat vă va ajuta să aveți succes.
 • Totul este la îndemână, trebuie doar să vă creați un cont și puțini bani.
 • Experții vor face totul pentru dvs.

Ce oferă cu adevărat Bitcoin Billionaire utilizatorilor săi:

 • Senzația de atenție numai înainte de a investi banii tăi.
 • Senzația de abandon după ce ați predat banii.
 • Banii tăi nu-ți mai aparțin.
 • Un loc în statisticile persoanelor care au fost înșelate cu acest sistem.
 • Un loc în statisticile oamenilor care au fost înșelați cu acest sistem.

Frauda continuă, iar mulți oameni încă mai cred în grupul de escroci Bitcoin Billionaire. De ce?

Mulți oameni, în special cei care au fost deja victime ale minciunii Bitcoin Billionaire se întreabă cum se face că există oameni care nu văd clar înșelătoria. Trebuie să înțelegeți că acest tip de aplicații sunt rodul eforturilor unui grup de manipulatori profesioniști, care profită din plin de slăbiciunile victimelor lor.

Pentru a înțelege mai bine, voi face o mică listă a motivelor pentru care acest tip de escrocherii continuă să facă victime:

 • Interesul pentru comerțul digital: Toată lumea știe că comerțul digital este viitorul, așa că vor și ei să facă parte din toate acestea și știu că nu vor putea reuși pe cont propriu, așa că apelează la cineva care “are cunoștințe în domeniu.”
 • Necesitatea unui ghid cu experiență: Odată ce ați decis că investiția în Bitcoin este ceea ce aveți nevoie, va începe o căutare de consilieri care vă pot ajuta să înțelegeți ce aveți nevoie, dar pe web există mulți escroci, care cer plăți în avans pentru a vă ajuta.
 • Consiliere gratuită: Acesta este momentul în care iei decizia de a merge pe site-uri precum Bitcoin Billionaire, care îți vor oferi toată expertiza lor gratuit, iar tu vei avea instrumentele de care ai nevoie pentru a investi cu succes.
 • Puține cerințe: Veți avea nevoie doar de o conexiune la rețea și o mică investiție și gata, sunteți în toate afacerile.

Sună foarte atrăgător, dar așa vor ei să sune. Ei vor face orice pentru a vă obține banii. Țineți minte de la site-uri precum Bitcoin Billionaire, ei nu sunt reglementați și nu vă oferă gestionarea directă a banilor dumneavoastră, dar promit să se ocupe de asta pentru dumneavoastră, de aceea ar trebui să căutați puținele site-uri sigure care există, precum eToro.

Există opțiuni sigure pentru a investi în Bitcoin? Bineînțeles că există, dar Bitcoin Billionaire nu este una dintre ele

După ce am văzut atâtea păreri ale unor oameni care au suferit consecințele dorințelor egoiste ale escrocilor, este foarte greu de crezut că există site-uri și aplicații care te sfătuiesc să realizezi investiții de succes în tranzacționarea virtuală fără să-ți ia banii, dar realitatea este că există site-uri sigure.

Dacă doriți să faceți o căutare pentru dvs. este important să țineți cont de opinia utilizatorilor care au făcut cu adevărat parte din aceste sisteme, dar dacă nu aveți timp sau dorința de a face această muncă de cercetare, vă voi spune că eToro este cel mai sigur mod de a vă investi banii.

Cu siguranță puteți învăța tot ce aveți nevoie despre tranzacționarea monedelor virtuale sub sfatul unor oameni cu experiență al căror scop principal este de a oferi cele mai bune servicii pentru a crea o comunitate mare de experți.

Să uităm de experiențele negative și să aflăm mai multe despre eToro

eToro oferă pentru utilizatorii săi alternative sigure pentru a învăța ceea ce trebuie să învețe despre piața monedelor virtuale. Aceștia nu vă încurajează doar să investiți în Bitcoin, ci în orice monedă de interes pentru dumneavoastră.

Consilierii lor te invită să dobândești toate cunoștințele necesare pentru a începe în lumea tranzacțiilor virtuale, oferindu-ți sfaturi utile pe care le poți pune în practică pe cont propriu, în timp real și cu cel mai mic risc.

Opiniile utilizatorilor lor reali sunt sincere și apreciază ceea ce a făcut această aplicație pentru ei, motiv pentru care o recomandă tuturor celor interesați de acest tip de investiții. Nu-ți risca banii în pagini care promit să facă minuni pentru tine, fă investiții sigure cu oameni cu experiență care își împing utilizatorii spre creștere.

De ce eToro este cea mai bună alegere?

 • Pentru că este real: eToro este una dintre puținele companii serioase și responsabile de pe web, nu face promisiuni false clienților săi și nu se joacă cu încrederea pe care aceștia o acordă experților lor.
 • Pentru că îți gestionezi singur banii: Dacă te uiți cu atenție, principala premisă a companiilor înșelătoare este că nu trebuie să faci absolut nimic, trebuie doar să pui investiția și ei se vor ocupa de restul. Cu alte cuvinte, nu veți avea ocazia să învățați despre piață pentru că, potrivit lor, nu este necesar. Pe de altă parte, cu eToro participați în mod activ la gestionarea resurselor dumneavoastră.
 • Este ușor de utilizat: Alăturându-vă milioanelor de utilizatori ai eToro, veți descoperi că puteți învăța într-un mod simplu și practic ceea ce aveți nevoie pentru a continua să avansați în lumea tranzacțiilor digitale.

Utilizatorii eToro știu că banii lor sunt în siguranță în această aplicație, din acest motiv feedback-ul direcționat către acest site va fi întotdeauna pozitiv. Nu suferiți aceeași soartă a multora care au fost victimele unor persoane fără scrupule precum Bitcoin Billionaire, mai bine pariați pe partea sigură.