Bitcoin Billionaire Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Bitcoin Billioniare LogoDu har säkert hört någon prata om kryptovalutor och hur viktigt det är att de finns på dagens marknad. Denna virtuella valuta har miljontals användare runt om i världen, så det är inte konstigt att det dyker upp vissa bedrägerier i samband med dem, särskilt med bitcoin.

Tack vare människor som tyvärr har fallit offer för denna typ av bluff i samband med kryptovalutor har hundratals appar avslöjats som erbjuder gratis råd till sina användare om att behålla alla sina pengar.

Bitcoin Billionaire tillhör gruppen bedragare som vill behålla dina pengar.

Så är fallet med Bitcoin Billionaire, en “gratis” app som påstår sig hjälpa användarna att förstå konceptet för allt som har med denna digitala valuta att göra på ett enkelt sätt.

De som driver webbplatsen Bitcoin Billionaire lovar sina användare att de kommer att nå framgång genom att investera i Bitcoin, och lämnar tanken på att du måste samarbeta med en tredje part, som du måste betala en rejäl summa till, för att ge dig rätt information om hur du ska investera i avkastning, baserat på deras stora erfarenhet, åt sidan.

Men oroa dig inte, om du vill investera i denna digitala valuta är det bättre att vara säker och använda en reglerad app som eToro så att du kan skydda dina pengar.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFördelar:

 • Gratis handel med kryptovalutor
 • Lätt att öppna ett konto
 • 100 % säker
 • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vem har inte varit intresserad av att lära sig gratis?

Gratis personlig rådgivning är ganska attraktivt, och många har använt sig av detta på andra områden, och har säkert haft mycket givande erfarenheter, men du måste komma ihåg att det är dina pengar som står på spel här.

Digital handel kan verka som ett helt okänt universum för många människor och detta är en av de viktigaste orsakerna till att dessa applikationer får en del oskyldiga användare.

I grund och botten i Bitcoin Billionaire bjuder de in dig till en testkörning, skapar ett konto utan att du behöver betala något för det, och visar dig bara det du vill se så att de kan rycka åt sig pengarna från din investering.

Bitcoin Billioniare Coins

Bitcoin Billionaire från förvirring av sina offer

Som alla bluff av denna storlek har Bitcoin Billionaire varit mycket försiktiga när de visat upp sina tjänster för potentiella användare, deras huvudpremiss är inte som andra bluffsidor, men de försöker skapa ett mycket mer seriöst rykte, utan löften om att göra dig till miljonär på 24 timmar.

De vet också mycket väl att kryptovalutavärlden är lite komplex, så de använder denna brist på kunskap till sin fördel, och visar dig att de känner väl till vägen till framgång, och lovar att ta dig dit, utan att ta betalt för det.

Så, vad är Bitcoin Billionaire – Allvarlig eller Falskt?

Bitcoin Billionaire, liksom andra webbplatser som ägnar sig åt bedrägerier, marknadsför sig själv som ett stort team av expertprogrammerare som har hittat den perfekta formeln för att göra Bitcoin-investeringar framgångsrika, och som ville dela med sig av den kunskapen till världen.

De hävdar att de har ett utmärkt rykte (vilket skiljer sig helt från riktiga användares åsikter), och de är bara ett klick bort, vilket innebär att du kommer att kunna ha direkt och snabb kontakt med detta system, oavsett om du vet lite eller inte om detta ämne.

Vad Bitcoin Billionaire säger sig erbjuda sina användare…

Detta, som så många oseriösa sajter, har som sitt främsta mål att få dig att lita på det med alla dina pengar, och det lyckas i många fall, eftersom det lovar sina användare följande:

 • Gratis råd
 • Du behöver ingen erfarenhet av virtuella valutor.
 • Du kommer att generera vinster på kort tid.
 • Ditt avancerade förvaltningssystem hjälper dig att bli framgångsrik.
 • Allt är inom räckhåll, du behöver bara skapa ditt konto och lite pengar.
 • Experterna kommer att göra allt för dig.

Vad Bitcoin Billionaire verkligen erbjuder sina användare:

 • Känsla av uppmärksamhet bara innan du investerar dina pengar.
 • Känsla av övergivenhet efter att du har lämnat över dina pengar.
 • Dina pengar tillhör inte längre dig.
 • En plats i statistiken över personer som har blivit lurade med detta system.
 • En plats i statistiken över personer som har blivit lurade med detta system.

Bedrägeriet fortsätter och många människor tror fortfarande på Bitcoin Billionaire-gruppen av bedragare. Varför?

Många människor, särskilt de som redan har blivit offer för Bitcoin Billionaire-lögnen undrar hur det kommer sig att det finns människor som inte tydligt ser bluffen. Du måste förstå att den här typen av appar är frukten av ansträngningarna från en grupp professionella manipulatörer, som drar full nytta av sina offers svagheter.

För att förstå det bättre kommer jag att göra en liten lista över orsakerna till varför den här typen av bedrägerier fortsätter att skörda offer:

 • Intresset för digital handel: Alla vet att digital handel är framtiden, så de vill också vara en del av det hela, och de vet att de inte kommer att kunna göra det på egen hand, så de vänder sig till någon som “har kunskap på området”
 • Behov av en erfaren guide: När du har bestämt dig för att investera i Bitcoin är vad du behöver börjar sökandet efter rådgivare som kan hjälpa dig att förstå vad du behöver, men på nätet finns det många bedragare, som ber om förskottsbetalningar för att hjälpa dig.
 • Gratis rådgivning: Detta är när du fattar beslutet att gå till webbplatser som Bitcoin Billionaire, som ger dig all sin expertis gratis, och du kommer att ha de verktyg du behöver för att framgångsrikt investera.
 • Få krav: Du behöver bara en nätverksanslutning och en liten investering och det är allt, du är helt business.

Detta låter väldigt lockande, men det är så de vill att det ska låta. De kommer att göra vad som helst för att få dina pengar. Kom ihåg från webbplatser som Bitcoin Billionaire att de inte är reglerade och inte erbjuder dig direkt hantering av dina pengar, utan lovar att hantera det åt dig, det är därför du bör leta efter de få säkra webbplatser som finns, som eToro.

Är det säkra alternativ för att investera i Bitcoin? Självklart finns det, men Bitcoin Billionaire är inte ett av dem

Efter att ha sett så många åsikter från människor som har drabbats av konsekvenserna av bedragarnas själviska önskningar är det mycket svårt att tro att det finns webbplatser och appar som ger dig råd om att uppnå framgångsrika investeringar i virtuell handel utan att ta dina pengar, men verkligheten är att det finns säkra webbplatser.

Om du vill göra en sökning för dig själv är det viktigt att ta hänsyn till åsikter från användare som verkligen var en del av dessa system, men om du inte har tid eller lust att göra detta forskningsarbete kommer jag att berätta att eToro är det säkraste sättet att investera dina pengar.

Du kan definitivt lära dig vad du behöver om handel med virtuella valutor under råd från erfarna personer vars främsta mål är att tillhandahålla de bästa tjänsterna för att skapa en stor gemenskap av experter.

Låt oss glömma de dåliga erfarenheterna och lära oss mer om eToro

eToro erbjuder för sina användare säkra alternativ för att lära sig vad de behöver lära sig om marknaden för virtuella valutor. De uppmuntrar dig inte bara att investera i Bitcoin, utan i vilken valuta som helst av ditt intresse.

Deras rådgivare uppmanar dig att skaffa dig all den kunskap som krävs för att komma igång i den virtuella handelns värld och ger dig användbara tips som du kan omsätta i praktiken på egen hand, i realtid och med minsta möjliga risk.

Åsikterna från deras riktiga användare är uppriktiga och de värdesätter vad denna applikation har gjort för dem, av denna anledning rekommenderar de dem till alla som är intresserade av denna typ av investeringar. Riskera inte dina pengar på sidor som lovar att göra mirakel för dig, gör säkra investeringar med erfarna personer som driver sina användare mot tillväxt.

Varför eToro är det bästa valet?

 • För att det är på riktigt: eToro är ett av de få seriösa och ansvarsfulla företagen på webben, de ger inga falska löften till sina kunder och de spelar inte med förtroendet för sina experter.
 • För att du förvaltar dina pengar själv: Om du tittar noga är bluffföretagens viktigaste premiss att du inte behöver göra någonting alls, du behöver bara sätta in investeringen och de tar hand om resten. Med andra ord kommer du inte att ha möjlighet att lära dig om marknaden eftersom det enligt dem inte är nödvändigt. Med eToro däremot deltar du aktivt i förvaltningen av dina resurser.
 • Det är lätt att använda: Genom att ansluta dig till eToros miljontals användare kommer du att upptäcka att du på ett enkelt och praktiskt sätt kan lära dig vad du behöver för att fortsätta att gå framåt i den digitala handelsvärlden.

eToro-användare vet att deras pengar är säkra i den här applikationen, av den anledningen kommer den feedback som riktas till den här webbplatsen alltid att vara positiv. Lida inte samma öde som många som har blivit offer för skrupelfria personer som Bitcoin Billionaire, satsa hellre på den säkra sidan.