Bitcoin Bank Kokemuksia & Arvostelut – Onko se huijaus vai toimiiko se?

Bitcoin-pankin logoKryptovaluutat ovat erittäin mielenkiintoinen aihe, joten on luonnollista kuulla niistä uutisissa tai missä tahansa, ja näyttää siltä, että tämä tulevaisuuden kauppa synnyttää suuren liikkeen, joka näyttää olevan vasta alussa.

Koska kryptovaluutat ovat suhteellisen uusi aihe, on vaikea uskoa, että alalla on paljon asiantuntijoita, joten toisista se tuntuu täysin tuntemattomalta, ratkaisemattomalta mysteeriltä, joka on kuitenkin herättänyt monien ihmisten huomion ympäri maailmaa.

Mutta koska se on onnistunut vangitsemaan niin monia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita näkemään, miten tämä mielenkiintoinen ammatti kehittyy, se on myös houkutellut muita, jotka haluavat hyötyä ja vaikuttaa miljooniin euroihin, täyttämällä taskunsa muiden ihmisten rahoilla ja perustamalla petosjärjestelmän, jolla ei ole oikeudellista suojaa ja niin edelleen, ja tiedetään, että kryptovaluutoilla ei ole sääntelyelintä kaikissa maissa, joten huijauksen suunnittelu ei olisi mahdotonta.

Tästä syystä Bitcoin Bankin kaltaiset sivustot ovat syntyneet, ja ne ovat pyrkineet parantamaan huijausta päivä päivältä, yhä enemmän ja enemmän, niin paljon, että nykyään voimme löytää:

 • Jatkuva mainonta sivustolla
 • Tuetut suositukset kuuluisilta ihmisiltä
 • Täydelliset arvostelut tietyistä arvosteluista.

Vaikka se saattaa vaikuttaa vakuuttavalta, sinun on syytä olla varovainen tällä sivustolla esitettyjen väitteiden suhteen, sillä niissä on epäjohdonmukaisuuksia, jotka terve järki voi havaita.

Kannustan sinua kuitenkin olemaan menettämättä toivoa kryptovaluuttoihin sijoittamisesta, sillä on olemassa turvallisia ja säänneltyjä sivustoja, kuten eToro, jotka voivat auttaa sinua siinä, mitä haluat saavuttaa.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoEdut:

 • Vapaa kryptovaluuttakauppa
 • Tilin helppo avaaminen
 • 100% turvallinen
 • Sääntelyviranomainen: CySEC

Tarjoajalle >

eToro

Cloudzzer Ilmainen kryptovaluuttakauppa
Cloudzzer Helppo tilin avaaminen
Cloudzzer 100% turvallinen
Cloudzzer Sääntelyviranomainen: CySEC

Mikä on Bitcoin Bank? Onko se huijaus?

Bitcoin Bank Fake TestimonialKun ajattelemme huijausta, mieleen tulee ehkä jotain hyvin huonosti tehtyä, joka vaikuttaa täysin väärennetyltä, mutta totuus on, että Bitcoin Bank -huijaus on hyvin harkittu, ja voit nähdä, että he ovat panostaneet joihinkin asiantuntijoihin, jotta he voivat vakuuttaa muut siitä, että se on jotain todellista.

Bitcoin Bank on oletettu välittäjä, joka käsittelee erilaisia kryptovaluuttaoperaatioita, jotka he ovat avanneet yleisölle riippumatta heidän tietämystasostaan, saati kokemuksestaan tämäntyyppisistä sovelluksista.

He väittävät tuntevansa kaikki tekniikat ja heillä on älykäs työkalu, joka saa tilastot toimimaan sinun eduksesi ja varmistaa, että saat miljoonien voittoja, joiden avulla voit toteuttaa unelmasi ja kattaa tarpeesi.

Miten Bitcoin Bank -huijaus toimii?

Kun olet jo päässyt verkkosivustolle, huomaat, että sinne rekisteröityneet oletetut käyttäjät ovat melko tyytyväisiä kaikkeen saavuttamaansa ja kannustavat sinua luottamaan ja liittymään heti, mutta sinun pitäisi ensin lukea hieman siitä, mitä he tarjoavat sinulle Bitcoin Bankissa, joten tulet törmäämään seuraavaan:

 • Tietosi eivät ole rajoittavia: Se tarkoittaa, että ei ole väliä, minkä tasoinen ymmärrys sinulla on siitä, mitä kryptovaluutta on, erityisesti Bitcoin, koska heille on todella tärkeää, kuinka kiinnostunut olet tästä kaupasta. Tämä tarkoittaa, että vaikka olisit täysin tietämätön tietyistä näkökohdista, tämän ei pitäisi olla esteenä tavoitteellesi sijoittaa Bitcoiniin.
 • Ei sinun tarvitse tarkistaa sitä koko ajan, toisin kuin niin monia sovelluksia: Tunnet todennäköisesti jonkun, joka sijoittaa Bitcoiniin (turvallisella sovelluksella), ja yksi asia, jonka voit havaita näissä ihmisissä, on se, että he tarkkailevat jatkuvasti markkinoiden vaihtelua, ja tämä on normaalia. Mutta Bitcoin Bankissa he saavat sinut uskomaan, että sinun ei tarvitse jatkuvasti validoida tietoja, he tekevät sen puolestasi.
 • Heillä on älykäs teknologiarobotti: Kun sanon, että he tekevät kaiken puolestasi, he luottavat prosessin jokaisen vaiheen älykkääseen robottiinsa, joka on oletettavasti ohjelmoitu markkinoiden pienimmällä virhemarginaalilla vain käymään kauppaa ja tekemään voittoa sinun eduksesi koko ajan, mikä tarkoittaa, että et osallistu päätöksiin, joten sinun ei tarvitse yrittää liikaa tehdä rahaa.
 • Rekisteröityminen ja neuvonta ovat maksuttomia: Monet ihmiset pitävät ilmaisista asioista, joten kun sinulle tarjotaan salaisuutta, jolla voit tehdä paljon rahaa, ja kerrotaan myös, että he eivät veloita sinua tästä, monet päättävät sillä hetkellä liittyä Bitcoin Bankiin, sillä ilmeisesti asiantuntijavälittäjät veloittavat erittäin suuria summia siitä, että he auttavat sinua.

Jos kaikki edellä mainitut asiat ovat niin hyviä, miten huijaus paljastui?

Bitcoin Bank Fake CNNJos etsit netistä joitain arvosteluja Bitcoin Bankista, ainoat positiiviset arvostelut romantisoivat heidän järjestelmäänsä liiaksi, niin paljon, että ne, jotka loivat positiivisen mielipiteen tästä sovelluksesta, väittävät tehneensä miljoonia hyvin lyhyessä ajassa.

Minun on sanottava, että tämä on varsin epäilyttävää, ja se oli yksi niistä asioista, jotka kiinnittivät huomioni, koska kenellä on taikakaava, jolla saa rahasateen satamaan? Lisäksi, jos kiinnitämme huomiota, terve järki voi kertoa meille, että järjestelmät eivät ole täydellisiä ja että aina löytyy joku, joka on eri mieltä edes yhdestä asiasta tai jolla on ehdotus työryhmälle. Mutta näyttää siltä, että näin ei ole Bitcoin Bankin kohdalla.

Minua hämmästytti myös se, että pankilla oli yleisesti ottaen melko negatiivinen maine, ja todella samankaltaisissa suosituksissa puhuttiin varkauksista ja valituksista, jotka jätettiin täysin huomiotta, joten päätin lukea lisää ja törmäsin näihin valituksiin:

 • Talletuksen tekemisen jälkeen järjestelmä teki oletetun tapahtuman, joka päättyi tappioon.
 • Jos yrität ohjata sovellusta, et saa sitä.
 • Et voi tehdä kyselyitä.
 • Et voi tehdä mitään valituksia, koska ei ole olemassa sääntelylukua, eikä tällä sivustolla ole myöskään oikeaa osoitetta.
 • Kaikki päättivät taistella turhautumistaan vastaan arvostelulla.

Kokeilin sitä

Minun on sanottava, että olen utelias ihminen, ja yritin tehdä testin tämän järjestelmän kanssa, koska mielipiteet verkossa olivat hieman ristiriitaisia, ehkä olin hyvin naiivi ajatellessani, että kaikki eivät pidä samoista asioista, joten halusin tarkistaa kaiken.

Mutta ilmeisesti se oli virhe, enkä todellakaan uskonut kenenkään olevan niin vakuuttava. Saavuttuani sivustolle ja luettuani kaikki mielenkiintoiset asiat, joita heillä oli sanottavaa Bitcoinista, päätin suorittaa rekisteröinnin ja pyytää kaikki vaiheet, joita minun pitäisi seurata tämän ihanan matkan aloittamiseksi, ja totuus on, että he kohtelivat minua ihanasti, ja minulla oli erittäin hyvä turvallisuuden tunne.

Rekisteröidyin, ja minulta pyydettiin henkilö- ja yhteystietoja, jotka jaettiin myöhemmin muiden petollisten yritysten kanssa, ja jouduin kestämään muutaman viikon ajan näiden ihmisten häirintää.

Kun he varmistavat henkilöllisyytesi, he tarjoavat sinulle “solidaarisuussuunnitelmia” sijoituksesi tallettamiseksi, ensin he näyttävät sinulle joitakin, joiden luvut ovat hieman korkeat, joten sinusta tuntuu, ettet pysty tekemään sitä, mutta he kertovat sinulle, että jos teet talletuksen välittömästi, saat jonkinlaisen alennuksen yhdessä jonkinlaisen kampanjan kanssa, eikä summa vaikuta niin hullulta, joten pyydät tiedot ja teet talletuksen.

Kun he vahvistavat, että olet siirtänyt heidän pyytämänsä summan, he näyttävät sinulle oletetun näytön, jossa he aloittavat toiminnan, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä päätöksiä sillä hetkellä, joten heidän älykäs robottinsa tekisi kaiken puolestasi, ja arvaa mitä? Ensimmäinen asia, jonka oletettu tekoäly tekee, on tehdä päätös rahojesi menettämisestä.

Ensin ihmettelet, miten se tapahtui, koska tämän kehittyneen teknologian virhemarginaali on käytännössä nolla, mutta totuus on, että se ei koskaan ollut suorassa lähetyksessä digitaalisilla markkinoilla, vaan kaikki oli joidenkin ohjelmoijien luomaa, joka saa kaiken näyttämään todelliselta.

Totuus on, että menetit rahasi siitä hetkestä lähtien, kun teit talletuksen sellaisen henkilön tilille, joka juuri huijasi sinua. Sen jälkeen käännyt tavallisiin kanaviin ottaaksesi yhteyttä tämän sivuston tukeen, mutta oletusviestit ovat sinulle pilkkaa, et näe rahojasi enää koskaan.

Mitä minun pitäisi tehdä sijoittaakseni kryptovaluuttoihin?

 • Tiedota itsestäsi niin paljon kuin voit
 • Säädä aikataulu ja määrä, jonka haluat sijoittaa.
 • Löydä turvallinen ja hyvämaineinen sovellus, kuten eToro.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto: Puhutaan eTorosta

eToro on välittäjä, joka on toiminut jo vuoden ajan ja kerännyt tähän mennessä miljoonia käyttäjiä, jotka ovat varsin tyytyväisiä heidän palveluihinsa. Mutta eToro eroaa kaikista muista tuntemistasi sovelluksista, miksi?

 • Koska eToro on sovellus, jota säännellään useamman kuin yhden elimen toimesta
 • Koska voit itse valita sijoittamasi rahamäärän
 • Sinä opit kaikista kaupoista, joita kyseisellä sivustolla tehdään.
 • Sinulla on täysi kontrolli koko sijoituksestasi
 • Se kouluttaa sinut ammattimaiseksi välittäjäksi.
 • Se ei anna sinulle vain vinkkejä vaan myös kaiken tiedon, jonka hankkimisesta olet kiinnostunut.