Bitcoin Bank Experiențe – Este o înșelătorie sau funcționează?

Bitcoin Bank LogoCriptomonedele sunt un subiect foarte interesant, așa că este normal să auziți despre ele la știri sau oriunde v-ați afla, și se pare că acest comerț al viitorului generează o mare mișcare care se pare că abia acum începe.

Cum criptomonedele sunt un subiect relativ nou, este greu de crezut că există o mulțime de experți în domeniu, astfel că pentru alții pare ceva complet necunoscut, un mister care trebuie rezolvat, dar care a atras atenția multor oameni din întreaga lume.

Dar, așa cum a reușit să capteze atât de mulți oameni interesați să vadă cum se dezvoltă această meserie interesantă, a atras și alte persoane care caută să profite și să afecteze milioane de euro, umplându-și buzunarele cu banii altora și punând la cale o schemă de fraudă care să nu aibă acoperire legală și așa mai departe, și se știe că criptomonedele nu au un organism de reglementare în toate țările, așa că planificarea escrocheriei nu ar fi imposibilă.

Acesta a fost motivul pentru care au apărut site-uri precum Bitcoin Bank, care au depus eforturi pentru a perfecționa înșelătoria pe zi ce trece, din ce în ce mai mult, atât de mult încât astăzi putem găsi:

 • Publicitate constantă pe site
 • Supuse mărturii de la persoane celebre.
 • Recenzii perfecte pe anumite recenzii.

Deși poate părea convingător, ar trebui să vă feriți de argumentele de pe acest site, deoarece există neconcordanțe pe care bunul simț le poate detecta.

Cu toate acestea, vă încurajez să nu vă pierdeți speranța de a investi în criptomonede, deoarece există site-uri sigure și reglementate, precum eToro, care vă pot ajuta în ceea ce doriți să realizați.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoAvantaje:

 • Negociere gratuită a criptomonedelor
 • Deschidere ușoară a contului
 • 100% sigur
 • Autoritate de reglementare: CySEC

Pentru furnizor >

eToro

Cloudzzer Tranzacționare gratuită a criptomonedelor
Cloudzzer Deschidere ușoară a contului
Cloudzzer 100% sigur
Cloudzzer Autoritatea de reglementare: CySEC

Ce este Bitcoin Bank? Este o înșelătorie?

Bitcoin Bank Fake TestimonialCând ne gândim la escrocherie, poate că ne vine în minte ceva foarte prost făcut și care pare complet fals, dar adevărul este că escrocheria Bitcoin Bank este bine gândită și se vede că au investit în niște experți pentru a-i convinge pe ceilalți că este ceva real.

Bitcoin Bank este un presupus broker care se ocupă cu diverse operațiuni cu criptomonede, pe care le-au deschis publicului, indiferent de nivelul de cunoștințe al acestuia și cu atât mai puțin de experiența cu acest tip de aplicații.

Ei pretind că știu toate tehnicile și că au un instrument inteligent pentru a face ca statisticile să lucreze în favoarea ta, asigurându-ți profituri de milioane de euro prin care îți vei materializa visele și îți vei acoperi nevoile.

Cum funcționează escrocheria Bitcoin Bank?

Odată ce ai intrat deja pe site, îți dai seama că presupușii utilizatori înregistrați acolo, sunt destul de mulțumiți de tot ceea ce au realizat și te încurajează să ai încredere și să te înscrii imediat, dar mai întâi ar trebui să citești puțin despre ceea ce îți oferă la Bitcoin Bank, așa că vei da peste următoarele:

 • Cunoștințele tale nu sunt limitative: Adică, nu contează ce nivel de înțelegere ai despre ce este o criptomonedă, în special Bitcoin, deoarece ceea ce contează cu adevărat pentru ei este nivelul de interes pe care îl ai în această tranzacție. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă sunteți complet ignorant cu privire la anumite aspecte, acest lucru nu ar trebui să fie un obstacol în calea obiectivului dvs. de a investi în Bitcoin.
 • În comparație cu atât de multe aplicații, nu trebuie să o verificați tot timpul: Probabil că știi pe cineva care investește în Bitcoin (cu o aplicație sigură), iar unul dintre lucrurile pe care le poți observa la aceste persoane este că urmăresc în permanență fluctuația pieței, iar acest lucru este normal. Dar la Bitcoin Bank te fac să crezi că nu ai nevoie să validezi constant informațiile, ei o vor face pentru tine.
 • Acestia au un robot tehnologic inteligent: Când spun că vor face totul pentru tine, ei vor încredința fiecare etapă a procesului robotului lor inteligent, care se presupune că este programat, cu cea mai mică marjă de eroare de pe piață, doar pentru a tranzacționa și a face profituri în favoarea ta tot timpul, ceea ce înseamnă că nu vei fi implicat în decizii, deci nu trebuie să te străduiești prea mult să faci bani.
 • Înregistrarea și consilierea sunt gratuite: Multor oameni le plac lucrurile gratuite, așa că atunci când îți oferă secretul pentru a face o mulțime de bani și, de asemenea, îți spun că nu te vor taxa pentru asta, mulți decid în acel moment să se alăture Bitcoin Bank, deoarece aparent brokerii experți percep sume foarte mari pentru a te ajuta.

Atunci, dacă toate cele de mai sus sunt atât de bune, cum a fost descoperită escrocheria?

Bitcoin Bank Fake CNNDacă veți căuta pe internet câteva recenzii despre Bitcoin Bank, singurele pozitive le romantizează excesiv de mult sistemul, atât de mult încât cei care au creat o părere pozitivă despre această aplicație, susțin că au făcut milioane într-un timp foarte scurt.

Trebuie să spun că acest lucru este destul de suspect și a fost unul dintre lucrurile care mi-au atras atenția, pentru că cine are o formulă magică pentru a face să plouă cu bani? De asemenea, dacă suntem atenți, bunul simț ne poate spune că sistemele nu sunt perfecte și că întotdeauna va exista cineva care nu este de acord chiar și cu un singur lucru, sau care are o sugestie pentru echipa de lucru. Dar se pare că nu este cazul cu Bitcoin Bank.

Ceea ce m-a frapat, de asemenea, a fost faptul că există, în general, o reputație destul de negativă, cu mărturii foarte asemănătoare în care se vorbește despre furt și plângeri care sunt complet ignorate, așa că am decis să citesc mai mult și am dat peste aceste plângeri:

 • După ce a fost făcut depozitul, sistemul a făcut o presupusă tranzacție care s-a încheiat cu o pierdere.
 • Dacă încerci să controlezi aplicația nu ți se permite.
 • Nu puteți face nicio interogare.
 • Nu puteți face nicio reclamație, deoarece nu există o figură de reglementare și nici nu există o adresă reală pe acest site.
 • Toată lumea a decis să-și combată frustrarea cu o recenzie.

Am dat o încercare

Trebuie să spun că sunt o persoană curioasă și am încercat să fac un test cu acest sistem, deoarece opiniile de pe web au fost puțin contradictorii, poate că am fost foarte naiv să cred că nu toată lumea îi place aceleași lucruri, așa că am vrut să verific totul.

Dar, evident că a fost o greșeală și chiar nu am crezut că cineva este atât de convingător. După ce am intrat pe site și am citit toate lucrurile interesante pe care le aveau de spus despre Bitcoin, am decis să îmi completez înregistrarea și să solicit toți pașii pe care trebuia să îi urmez pentru a începe această minunată călătorie, iar adevărul este că m-au tratat minunat și am avut un sentiment foarte bun de siguranță.

M-am înregistrat și mi s-au cerut datele personale și de contact, care ulterior au fost împărtășite cu alte companii frauduloase, iar eu a trebuit să îndur câteva săptămâni de hărțuire din partea acestor oameni.

După ce ți-au verificat identitatea, îți oferă planuri de “solidaritate” pentru a face depozitul investiției tale, mai întâi îți arată unele ale căror cifre sunt cam mari, așa că ai impresia că nu vei putea să le faci, dar îți spun că dacă faci depozitul imediat vei primi un fel de reducere împreună cu o promoție, iar suma nu pare atât de nebună, așa că ceri datele și faci depozitul.

După ce validează că ai transferat suma solicitată de ei, îți arată un presupus ecran în care încep activitățile, dar, nu ai opțiunea de a lua decizii în acel moment, așa că robotul lor inteligent ar face totul pentru tine, și ghici ce? Primul lucru pe care îl face presupusa inteligență artificială este să ia decizia de a vă pierde banii.

În primul rând te întrebi cum s-a întâmplat, din moment ce această tehnologie avansată are o marjă de eroare practic zero, dar adevărul este că nu a fost niciodată în direct pe piața digitală, ci totul a fost produsul unei puneri la punct a unor programatori care fac ca totul să pară real.

Adevărul este că ți-ai pierdut banii din momentul în care ai făcut depozitul în contul unei persoane care tocmai te-a înșelat. După aceea, apelezi la canalele obișnuite pentru a contacta suportul acestui site, dar mesajele implicite sunt o bătaie de joc pentru tine, nu-ți vei mai vedea niciodată banii.

Ce ar trebui să fac pentru a investi în criptomonede?

 • Informați-vă cât de mult puteți
 • Stabilește-ți un program și o sumă de investit.
 • Găsește o aplicație sigură și de încredere, cum ar fi eToro.

Alternativă: Să vorbim despre eToro

eToro este un broker care funcționează de un an și care a acumulat până acum milioane de utilizatori care sunt destul de mulțumiți de serviciile lor. Dar eToro este diferit de orice altă aplicație pe care o cunoașteți, de ce?

 • Pentru că eToro este o aplicație care este reglementată de mai multe organisme
 • Pentru că puteți alege suma de bani pe care o veți investi.
 • Pentru că vei învăța din toate tranzacțiile care se fac pe acel site.
 • Aveți control total asupra întregii investiții
 • Te pregătește ca broker profesionist.
 • Îți oferă nu numai sfaturi, ci și toate cunoștințele pe care ești interesat să le dobândești.