Bitcoin Bank Ervaringen & Beoordelingen – Is het een zwendel of werkt het?

Bitcoin Bank LogoCryptocurrencies zijn een zeer interessant onderwerp, dus het is normaal om erover te horen in het nieuws of waar je ook bent, en het lijkt erop dat deze toekomstige handel een grote beweging genereert die blijkbaar nog maar net begonnen is.

Aangezien cryptocurrencies een relatief nieuw onderwerp zijn, is het moeilijk te geloven dat er veel experts over zijn, dus voor anderen lijkt het iets totaal onbekends, een mysterie dat moet worden opgelost, maar dat de aandacht heeft getrokken van veel mensen over de hele wereld.

Maar net zoals het erin geslaagd is om zoveel mensen te vangen die geïnteresseerd zijn in het zien groeien van deze interessante handel, heeft het ook andere mensen aangetrokken die op zoek zijn om te profiteren en miljoenen te beïnvloeden, hun zakken te vullen met andermans geld en een oplichtingsschema op te zetten dat wetbestendig is en zo, en het is bekend dat cryptocurrencies niet in alle landen een regelgevend orgaan hebben, dus het plannen van de zwendel zou niet onmogelijk zijn.

Dit was de reden waarom sites zoals Bitcoin Bank opkwamen, die zich hebben ingespannen om de zwendel elke dag te perfectioneren, meer en meer, zozeer zelfs dat we vandaag kunnen vinden:

 • Constante reclame op de site
 • Veronderstelde getuigenissen van beroemde mensen.
 • Perfecte beoordelingen over bepaalde beoordelingen.

Hoewel het overtuigend lijkt, moet u op uw hoede zijn voor de argumenten op deze site, want er zijn inconsistenties die het gezond verstand kan spotten.

Toch moedig ik u aan om de hoop niet te verliezen in het investeren in cryptocurrencies, omdat er veilige en gereguleerde sites zijn zoals eToro, die u kunnen helpen met wat u wilt bereiken.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoVoordelen:

 • Gratis handelen in cryptocurrencies
 • Eenvoudige rekeningopening
 • 100% veilig
 • Regulerende autoriteit: CySEC

Naar de aanbieder >

eToro

Cloudzzer Gratis handelen in cryptocurrency
Cloudzzer Gemakkelijk een rekening openen
Cloudzzer 100% veilig
Cloudzzer Regelgevende autoriteit: CySEC

Wat is de Bitcoin Bank? Is het oplichterij?

Bitcoin Bank Fake TestimonialWanneer we denken aan oplichting, komt er misschien iets heel slecht gedaan in ons op, en dat lijkt volledig nep, maar de waarheid is dat de Bitcoin Bank oplichting goed doordacht is, en je kunt zien dat ze geïnvesteerd hebben in een aantal experts om anderen ervan te overtuigen dat het iets echts is.

Bitcoin Bank is een vermeende makelaar die zich bezighoudt met verschillende cryptocurrency operaties, die ze hebben opengesteld voor het publiek, ongeacht hun kennisniveau, laat staan hun ervaring met dit soort toepassingen.

Ze beweren alle technieken te kennen en een slimme tool te hebben om de statistieken in uw voordeel te laten werken, waardoor u miljoenen winst maakt waardoor u uw dromen kunt verwezenlijken en uw behoeften kunt dekken.

Hoe werkt de Bitcoin Bank zwendel?

Zodra u de website al bent binnengegaan, realiseert u zich dat de veronderstelde gebruikers die daar zijn geregistreerd, heel tevreden zijn met alles wat ze hebben bereikt, en u aanmoedigen om te vertrouwen en meteen lid te worden, maar u wordt verondersteld om eerst een beetje te lezen over wat ze u aanbieden bij Bitcoin Bank, dus u zult het volgende tegenkomen:

 • Uw kennis is niet beperkend: Dat wil zeggen, het maakt niet uit welk niveau van begrip u hebt van wat een cryptocurrency is, vooral Bitcoin, want waar het hen echt om gaat, is het niveau van interesse dat u hebt in deze handel. Dit betekent dat zelfs als u volledig onwetend bent over bepaalde aspecten, dit geen belemmering zou moeten zijn voor uw doel om te investeren in Bitcoin.
 • In tegenstelling tot zo veel apps, hoeft u dit niet de hele tijd te controleren: U kent vast wel iemand die in Bitcoin belegt (met een beveiligde app), en een van de dingen die u bij deze mensen kunt waarnemen is dat ze voortdurend de fluctuatie van de markt in de gaten houden, en dit is normaal. Maar bij Bitcoin Bank laten ze je geloven dat je niet constant informatie hoeft te valideren, zij doen het voor je.
 • Ze hebben een slimme technologische robot: Als ik zeg dat ze alles voor u zullen doen, vertrouwen ze elke stap van het proces toe aan hun slimme robot, die zogenaamd geprogrammeerd is, met de laagste foutmarge op de markt, om gewoon de hele tijd te handelen en winst te maken in uw voordeel, wat betekent dat u niet betrokken zult zijn bij de beslissingen, zodat u niet te hard hoeft te proberen om geld te verdienen.
 • Inschrijving en advies zijn gratis: Veel mensen houden van gratis dingen, dus als ze u het geheim aanbieden om veel geld te verdienen en u ook nog vertellen dat ze u hiervoor geen kosten in rekening zullen brengen, besluiten velen op dat moment om lid te worden van Bitcoin Bank, want blijkbaar rekenen de deskundige makelaars zeer hoge bedragen om u te helpen.

Dus, als al het bovenstaande zo goed is, hoe is de zwendel dan aan het licht gekomen?

Bitcoin Bank Fake CNNAls je op het web zoekt naar een aantal reviews van Bitcoin Bank, romantiseren de enige positieve hun systeem overdreven, zozeer zelfs dat degenen die een positieve mening over deze app hebben gecreëerd, beweren dat ze miljoenen hebben verdiend in een zeer korte tijd.

Ik moet zeggen dat dit nogal verdacht is, en het was een van de dingen die mijn aandacht trok, want wie heeft een magische formule om het geld te laten regenen? Bovendien, als we goed opletten, kan ons gezond verstand ons vertellen dat systemen niet perfect zijn, en dat er altijd wel iemand zal zijn die het met ook maar één ding niet eens is, of die een suggestie heeft voor het werkteam. Maar het lijkt erop dat dit niet het geval is bij de Bitcoin Bank.

Wat me ook opviel was dat er over het algemeen een vrij negatieve reputatie was, met echt gelijksoortige getuigenissen waarin gesproken werd over diefstal, en klachten die volledig genegeerd werden, dus ik besloot meer te lezen en kwam deze klachten tegen:

 • Nadat de storting was gedaan, maakte het systeem een veronderstelde transactie die in een verlies eindigde.
 • Als je de app probeert te besturen, wordt dat niet toegestaan.
 • U kunt geen query’s maken.
 • Je kunt geen klachten indienen, want er is geen regulerende figuur, en er is ook geen echt adres op deze site.
 • Iedereen heeft besloten zijn frustratie te botvieren met een recensie.

Ik heb het geprobeerd

Ik moet zeggen dat ik een nieuwsgierig persoon ben, en ik probeerde een test te doen met dit systeem, omdat de meningen op het web een beetje tegenstrijdig waren, misschien was ik erg naïef om te denken dat niet iedereen van dezelfde dingen houdt, dus ik wilde alles controleren.

Maar, het was duidelijk een vergissing, en ik dacht echt niet dat iemand zo overtuigend was. Nadat ik de site was binnengegaan en alle interessante dingen had gelezen die ze over Bitcoin te zeggen hadden, besloot ik mijn registratie te voltooien en alle stappen op te vragen die ik moest volgen om deze wonderbaarlijke reis te beginnen, en de waarheid is dat ze me geweldig behandelden, en ik had een heel goed gevoel van veiligheid.

Ik registreerde me, en werd gevraagd om persoonlijke en contactgegevens, die later werden gedeeld met andere frauduleuze bedrijven, en ik moest een paar weken van pesterijen van deze mensen doorstaan.

Eens ze je identiteit geverifieerd hebben, bieden ze je “solidariteitsplannen” aan om je investering te storten, eerst tonen ze je enkele cijfers die een beetje hoog zijn, zodat je het gevoel hebt dat je het niet zal kunnen halen, maar ze zeggen je dat als je onmiddellijk stort, je een soort korting zal krijgen samen met een of andere promotie, en het bedrag lijkt niet zo gek, dus vraag je de gegevens en doe je de storting.

Zodra zij bevestigen dat u het door hen gevraagde bedrag hebt overgemaakt, tonen zij u een verondersteld scherm waar zij met de activiteiten beginnen, maar, u hebt niet de optie om besluiten op dat ogenblik te nemen, zodat hun intelligente robot alles voor u zou doen, en raad eens wat? Het eerste wat de veronderstelde kunstmatige intelligentie doet is de beslissing nemen om je geld te verliezen.

Eerst vraag je je af hoe het gebeurd is, aangezien deze geavanceerde technologie een foutmarge heeft van praktisch nul, maar de waarheid is dat het nooit live was in de digitale markt, maar dat het allemaal een product was van een set-up van enkele programmeurs die het allemaal echt laten lijken.

De waarheid is dat u uw geld kwijt bent vanaf het moment dat u een storting deed op de rekening van een persoon die u zojuist heeft opgelicht. Daarna wendt u zich tot de reguliere kanalen om contact op te nemen met de ondersteuning van deze site, maar de standaardberichten zijn een aanfluiting voor u, u zult uw geld nooit meer terugzien.

Wat moet ik doen om te investeren in cryptocurrencies?

 • Informeer jezelf zo veel als je kunt
 • Stel een schema op en een bedrag om te investeren.
 • Vind een veilige en gerenommeerde app zoals eToro.

Alternatief: Laten we het eens hebben over eToro

eToro is een makelaar die nu een jaar actief is en tot nu toe miljoenen gebruikers heeft verzameld die heel tevreden zijn met hun diensten. Maar eToro is anders dan elke andere app die je kent, waarom?

 • Omdat eToro een app is die door meer dan één instantie wordt gereguleerd
 • Omdat je zelf kunt kiezen hoeveel geld je gaat beleggen.
 • U leert van alle trades die op die website worden gedaan.
 • U hebt volledige controle over uw gehele investering
 • Het leidt u op tot een professionele makelaar.
 • Het geeft u niet alleen tips, maar ook alle kennis die u geïnteresseerd bent in het verwerven.