Bitcoin Bank Erfaring Norge – Er det alvor eller svindel/bluff?

Bitcoin Bank-logoKryptovaluta er et veldig interessant tema, så det er normalt å høre om dem i nyhetene eller hvor du enn er, og det ser ut til at denne fremtidige handelen genererer en flott bevegelse som tilsynelatende bare begynner. Siden kryptokurver er et relativt nytt tema, er det vanskelig å tro at det er mange eksperter på det, så for andre virker det som noe helt ukjent, et mysterium å løse, men som har fanget oppmerksomheten til mange mennesker rundt verden. Men, akkurat som det har klart å fange så mange mennesker som er interessert i å se denne interessante handelen vokse, har den også tiltrukket andre mennesker som ønsker å tjene penger og påvirke millioner, fylle lommene med andres penger og sette opp en svindelordning som er lov- bevis og så videre, og det er kjent at kryptokurver ikke har et reguleringsorgan i alle land, så planlegging av svindelen ville ikke være umulig. Dette var grunnen til at nettsteder som Bitcoin Bank dukket opp, som har lagt vekt på å perfeksjonere svindelen hver dag, mer og mer, så mye at vi i dag kan finne:

 • Konstant annonsering på nettstedet
 • Antatte attester fra kjente personer.
 • Perfekte anmeldelser på visse anmeldelser.

Selv om det kan virke overbevisende, bør du være forsiktig med argumentene på dette nettstedet, da det er uoverensstemmelser som sunn fornuft kan oppdage. Likevel, jeg oppfordrer deg til ikke å miste håpet om å investere i kryptovalutaer, da det er trygge og regulerte nettsteder som eToro, som kan hjelpe deg med det du vil oppnå.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFordeler:

 • Gratis handel med kryptovalutaer
 • Enkel kontoåpning
 • 100% sikker
 • Tilsynsmyndighet: CySEC

Til leverandøren >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Enkel kontoåpning
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighet: CySEC

Hva er Bitcoin Bank? Er det en svindel?

Falske attester fra Bitcoin BankNår vi tenker på svindel, kommer kanskje noe veldig dårlig gjort til hjernen, og det virker helt falskt, men sannheten er at Bitcoin Bank-svindelen er gjennomtenkt, og du kan se at de investerte i noen eksperter for å overbevise andre om at det er noe ekte. Bitcoin Bank er en antatt megler som håndterer ulike kryptovalutaoperasjoner, som de har åpnet for publikum, uavhengig av kunnskapsnivå, enn si deres erfaring med denne typen applikasjoner. De hevder å kjenne alle teknikkene og har et smart verktøy for å få statistikken til å fungere til din fordel, slik at du tjener millioner i fortjeneste som du vil materialisere drømmene dine og dekke dine behov.

Hvordan fungerer Bitcoin Bank-svindelen?

Når du allerede har kommet inn på nettstedet, innser du at de antatte brukerne registrert der, er ganske fornøyde med alt de har oppnådd, og oppfordrer deg til å stole på og bli med en gang, men du skal først lese litt om hva de tilbyr deg hos Bitcoin Bank, så du vil komme over følgende:

 • Din kunnskap er ikke begrensende: Det vil si at det ikke betyr noe hvilket forståelsesnivå du har av hva en kryptovaluta er, spesielt Bitcoin, ettersom det som virkelig betyr noe for dem, er interessen du har for denne handelen. Dette betyr at selv om du er helt uvitende om visse aspekter, bør dette ikke være en hindring for målet ditt om å investere i Bitcoin.
 • I motsetning til så mange apper trenger du ikke å sjekke det hele tiden: Du kjenner sannsynligvis noen som investerer i Bitcoin (med en sikker app), og en av tingene du kan observere hos disse menneskene er at de hele tiden ser på svingninger i markedet, og dette er normalt. Men hos Bitcoin Bank får de deg til å tro at du ikke trenger å stadig validere informasjon, de vil gjøre det for deg.
 • De har en smart teknologirobot: Når jeg sier at de vil gjøre alt for deg, vil de stole på hvert trinn i prosessen til sin smarte robot, som visstnok er programmert, med den laveste feilmarginen i markedet, for å bare handle og lage fortjeneste til din fordel hele tiden, noe som betyr at du ikke vil være involvert i beslutningene, så du trenger ikke å prøve for hardt for å tjene penger.
 • Registrering og råd er gratis: Mange mennesker liker gratis ting, så når de gir deg hemmeligheten med å tjene mye penger og også forteller deg at de ikke vil belaste deg for dette, bestemmer mange seg for øyeblikket for å bli med i Bitcoin Bank, som tilsynelatende tar ekspertmeglerne veldig høye summer for å hjelpe deg.

Så hvis alt det ovennevnte er så bra, hvordan ble svindelen avdekket?

Bitcoin Bank Fake CNNHvis du søker på nettet etter noen anmeldelser av Bitcoin Bank, romantiserer de eneste positive altfor mye systemet deres, så mye at de som skapte en positiv mening om denne appen, hevder å ha tjent millioner på veldig kort tid. Jeg må si at dette er ganske mistenkelig, og det var en av tingene som fanget oppmerksomheten min, for hvem har en magisk formel som gjør at det regner penger? Også, hvis vi følger med, kan sunn fornuft fortelle oss at systemer ikke er perfekte, og at det alltid vil være noen som er uenige med en ting, eller som har et forslag til arbeidsteamet. Men det ser ut til at dette ikke er tilfelle med Bitcoin Bank. Det som også slo meg var at det generelt var et ganske negativt rykte, med virkelig lignende attester der det var snakk om tyveri, og klager ble fullstendig ignorert, så jeg bestemte meg for å lese mer og kom over disse klagene:

 • Når innskuddet ble gjort, foretok systemet en antatt transaksjon som endte med tap.
 • Hvis du prøver å kontrollere appen, har du ikke lov.
 • Du kan ikke stille spørsmål.
 • Du kan ikke komme med noen klager, siden det ikke er noe regulatorisk tall, og det ikke er noen ekte adresse på dette nettstedet.
 • Alle bestemte seg for å bekjempe sin frustrasjon med en anmeldelse.

Jeg prøvde

Jeg må si at jeg er en nysgjerrig person, og jeg prøvde å gjøre en test med dette systemet, ettersom meningene på nettet var litt motstridende, kanskje jeg var veldig naiv å tro at ikke alle liker de samme tingene, så jeg ville å sjekke alt. Men det var tydeligvis en feil, og jeg trodde virkelig ingen var så overbevisende. Etter å ha kommet inn på nettstedet og lest alle de interessante tingene de hadde å si om Bitcoin, bestemte jeg meg for å fullføre registreringen og be om alle trinnene jeg skulle følge for å starte denne fantastiske reisen, og sannheten er at de behandlet meg fantastisk, og jeg hadde en veldig god følelse av sikkerhet. Jeg registrerte meg og ble bedt om personlige og kontaktopplysninger som senere ble delt med andre falske selskaper, og jeg måtte tåle noen ukers trakassering fra disse menneskene. Når de har bekreftet identiteten din, tilbyr de deg “solidaritetsplaner” for å gjøre innskudd på investeringen din. De viser deg først hvilke tall som er litt høye, slik at du føler at du ikke vil klare det, men de forteller deg at hvis du foretar et innskudd umiddelbart, vil du få en slags rabatt sammen med en viss kampanje, og beløpet virker ikke så gal, så du ber om dataene og gjør innskuddet. Når de har bekreftet at du har overført beløpet de har bedt om, viser de deg en antatt skjerm der de starter aktivitetene, men du har ikke muligheten til å ta avgjørelser for øyeblikket, så deres intelligente robot ville gjort alt for deg, og gjett hva? Det første den antatte kunstige intelligensen gjør er å ta beslutningen om å miste pengene dine. Først lurer du på hvordan det skjedde, siden denne avanserte teknologien har en feilmargin praktisk talt null, men sannheten er at den aldri var live i det digitale markedet, men det hele var et produkt av noen programmerers oppsett som gjør alt ser ekte ut. Sannheten er at du mistet pengene dine fra det øyeblikket du gjorde innskuddet til kontoen til en person som nettopp lurte deg. Etter det henvender du deg til de vanlige kanalene for å kontakte supporten til dette nettstedet, men standardmeldingene er et hån for deg, du vil aldri se pengene dine igjen. Hva skal jeg gjøre for å investere i kryptovalutaer?

 • Informer deg selv så mye du kan
 • Sett opp en tidsplan og et beløp du skal investere.
 • Finn en trygg og anerkjent app som eToro.

Alternativ: La oss snakke om eToro

eToro er en megler som har vært i drift i et år nå og hittil har samlet millioner av brukere som er ganske fornøyd med tjenestene sine. Men eToro er forskjellig fra andre apper du kjenner, hvorfor?

 • Fordi eToro er en app som er regulert av mer enn ett organ
 • Fordi du kan velge hvor mye penger du vil investere.
 • Du vil lære av alle fagene som gjøres på nettstedet.
 • Du har full kontroll over hele investeringen
 • Det trener deg som en profesjonell megler.
 • Det gir deg ikke bare tips, men også all kunnskapen du er interessert i å tilegne deg.