Bitcoin Bank Bluff – Är detta en bedrägeri? Omdöme!

Bitcoin Bank LogoKryptovalutor är ett mycket intressant ämne, så det är normalt att höra talas om dem i nyheterna eller var du än befinner dig, och det verkar som om denna framtida handel genererar en stor rörelse som tydligen bara har börjat.

Eftersom kryptovalutor är ett relativt nytt ämne är det svårt att tro att det finns många experter på det, så för andra verkar det vara något helt okänt, ett mysterium som måste lösas men som har fångat uppmärksamheten hos många människor runt om i världen.

Men precis som det har lyckats fånga så många människor som är intresserade av att se denna intressanta handel växa, har det också lockat andra människor som vill tjäna pengar och påverka miljoner, fylla sina fickor med andra människors pengar och sätta upp ett bedrägerisystem som är lagligt och så vidare, och det är känt att kryptovalutor inte har ett tillsynsorgan i alla länder, så att planera bedrägeriet skulle inte vara omöjligt.

Detta var anledningen till att det uppstod webbplatser som Bitcoin Bank, som har lagt ner arbete på att perfektionera bluffen varje dag, mer och mer, så mycket att vi idag kan hitta:

 • Kontinuerlig reklam på webbplatsen
 • Supponerade vittnesmål från kända personer.
 • Perfekta recensioner på vissa recensioner.

Även om det kan verka övertygande bör du vara försiktig med argumenten på den här webbplatsen, eftersom det finns inkonsekvenser som det sunda förnuftet kan upptäcka.

Ändå uppmanar jag dig att inte förlora hoppet om att investera i kryptovalutor, eftersom det finns säkra och reglerade webbplatser som eToro, som kan hjälpa dig med det du vill uppnå.

Dies ist der Box-Titel
eToro LogoFördelar:

 • Fri handel med kryptovalutor
 • Lätt att öppna ett konto
 • 100 % säker
 • Regulatorisk myndighet: CySEC

Till leverantören >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Lätt att öppna ett konto
Cloudzzer 100 % säker
Cloudzzer Tillsynsmyndighet: CySEC

Vad är Bitcoin Bank? Är det en bluff och bedrägeri?

Bitcoin Bank Fake TestimonialNär vi tänker på bluff kommer kanske något mycket dåligt gjort i åtanke, och som verkar helt falskt, men sanningen är att Bitcoin Bank-bedrägeriet är väl genomtänkt, och du kan se att de investerat i några experter för att övertyga andra om att det är något verkligt.

Bitcoin Bank är en förmodad mäklare som sysslar med olika kryptovalutaverksamheter, som de har öppnat för allmänheten, oavsett deras kunskapsnivå, än mindre deras erfarenhet av denna typ av tillämpning.

De hävdar att de känner till alla tekniker och har ett smart verktyg för att få statistiken att fungera till din fördel och se till att du gör miljonvinster genom vilka du kan förverkliga dina drömmar och täcka dina behov.

Hur fungerar Bitcoin Bank-bedrägeriet?

När du redan har gått in på webbplatsen inser du att de förmodade användarna som är registrerade där, är ganska nöjda med allt de har uppnått och uppmuntrar dig att lita på och gå med på en gång, men du ska först läsa lite om vad de erbjuder dig på Bitcoin Bank, så du kommer att stöta på följande:

 • Din kunskap är inte begränsande: Det vill säga, det spelar ingen roll vilken nivå av förståelse du har för vad en kryptovaluta är, särskilt Bitcoin, eftersom det som verkligen spelar roll för dem är nivån av intresse du har för denna handel. Detta innebär att även om du är helt okunnig om vissa aspekter bör detta inte vara ett hinder för ditt mål att investera i Bitcoin.
 • Till skillnad från så många appar behöver du inte kontrollera den hela tiden: Du känner säkert någon som investerar i Bitcoin (med en säker app), och en av de saker du kan observera hos dessa personer är att de ständigt tittar på fluktuationerna på marknaden, och det är normalt. Men på Bitcoin Bank får de dig att tro att du inte behöver konstant validera information, de gör det åt dig.
 • De har en smart teknikrobot: När jag säger att de kommer att göra allt för dig, kommer de att överlåta varje steg i processen till sin smarta robot, som ska vara programmerad, med den lägsta felmarginalen på marknaden, för att bara handla och göra vinster till din fördel hela tiden, vilket innebär att du inte kommer att vara involverad i besluten, så du behöver inte anstränga dig för mycket för att tjäna pengar.
 • Registrering och rådgivning är gratis: Många människor gillar gratis saker, så när de erbjuder dig hemligheten till att tjäna mycket pengar och dessutom berättar att de inte kommer att ta betalt för detta, bestämmer sig många i det ögonblicket för att gå med i Bitcoin Bank, eftersom expertmäklarna tydligen tar ut mycket höga summor för att hjälpa dig.

Så, om allt det ovanstående är så bra, hur upptäcktes bluffen?

Bitcoin Bank Fake CNNOm du söker på nätet efter några recensioner av Bitcoin Bank, så romantiserar de enda positiva recensionerna överdrivet deras system, så mycket att de som skapat en positiv åsikt om den här appen, hävdar att de har tjänat miljontals kronor på mycket kort tid.

Jag måste säga att detta är ganska misstänkt, och det var en av de saker som fångade min uppmärksamhet, för vem har en magisk formel för att få det att regna pengar? Om vi är uppmärksamma kan sunt förnuft också tala om för oss att system inte är perfekta och att det alltid kommer att finnas någon som inte håller med om ens en sak eller som har ett förslag till arbetslaget. Men det verkar som om detta inte är fallet med Bitcoin Bank.

Det som också slog mig var att det i allmänhet fanns ett ganska negativt rykte, med riktigt liknande vittnesmål där det talades om stöld, och klagomål som helt ignorerades, så jag bestämde mig för att läsa mer och stötte på dessa klagomål:

 • När insättningen var gjord gjorde systemet en förmodad transaktion som slutade med en förlust.
 • Om du försöker styra appen får du inte tillåtelse.
 • Du kan inte göra några förfrågningar.
 • Du kan inte lämna in några klagomål, eftersom det inte finns någon tillsynsfigur och det finns inte heller någon riktig adress på denna webbplats.
 • Alla bestämde sig för att bekämpa sin frustration med en recension.

Jag gav det ett försök

Jag måste säga att jag är en nyfiken person, och jag försökte göra ett test med detta system, eftersom åsikterna på webben var lite motsägelsefulla, kanske var jag väldigt naiv och trodde att alla inte gillar samma saker, så jag ville kontrollera allt.

Men uppenbarligen var det ett misstag, och jag trodde verkligen inte att någon var så övertygande. Efter att ha gått in på sajten och läst alla intressanta saker de hade att säga om Bitcoin, bestämde jag mig för att slutföra min registrering och begära alla steg jag skulle följa för att starta denna underbara resa, och sanningen är att de behandlade mig underbart och jag hade en mycket god känsla av säkerhet.

Jag registrerade mig och blev tillfrågad om personliga uppgifter och kontaktuppgifter, som senare delades med andra bedrägliga företag, och jag fick utstå några veckors trakasserier från dessa människor.

När de väl har verifierat din identitet erbjuder de dig “solidariska” planer för att göra insättningen av din investering, först visar de dig några som siffrorna är lite höga, så du känner att du inte kommer att kunna göra det, men de berättar att om du gör insättningen omedelbart kommer du att få någon form av rabatt tillsammans med någon kampanj, och beloppet verkar inte så tokigt, så du ber om uppgifterna och gör insättningen.

När de väl har bekräftat att du har överfört det belopp som de har begärt visar de dig en förmodad skärm där de startar aktiviteterna, men, du har inte möjlighet att fatta beslut i det ögonblicket, så deras intelligenta robot skulle göra allt åt dig, och gissa vad? Det första som den förmodade artificiella intelligensen gör är att fatta beslutet att förlora dina pengar.

Först undrar du hur det kunde hända, eftersom denna avancerade teknik har en felmarginal på praktiskt taget noll, men sanningen är att den aldrig var live på den digitala marknaden, utan allt var en produkt av några programmerares upplägg som får det hela att se verkligt ut.

Sanningen är att du förlorade dina pengar från det ögonblick du gjorde din insättning till kontot för en person som just lurade dig. Efter det vänder du dig till de vanliga kanalerna för att kontakta supporten för den här webbplatsen, men standardmeddelandena är ett hån för dig, du kommer aldrig att se dina pengar igen.

Vad ska jag göra för att investera i kryptovalutor?

 • Informera dig så mycket du kan
 • Sätt upp ett schema och ett belopp att investera.
 • Finn en säker och välrenommerad app som eToro.

Alternativ: Låt oss prata om eToro

eToro är en mäklare som har varit verksam i ett år nu och hittills samlat miljontals användare som är ganska nöjda med deras tjänster. Men eToro skiljer sig från alla andra appar du känner till, varför?

 • För att eToro är en app som regleras av mer än ett organ
 • För att du kan välja hur mycket pengar du vill investera.
 • Du kommer att lära dig av alla affärer som görs på den webbplatsen.
 • Du har full kontroll över hela din investering
 • Det utbildar dig till professionell mäklare.
 • Den ger dig inte bara tips utan också all den kunskap som du är intresserad av att skaffa dig.