Bitcoin Bank Anmeldelse – Svindel & fup eller seriøse?

Bitcoin Bank LogoKryptovalutaer er et meget interessant emne, så det er normalt at høre om dem i nyhederne eller hvor du end er, og det ser ud til, at denne fremtidige handel genererer en stor bevægelse, der tilsyneladende kun lige er begyndt.

Da kryptovalutaer er et relativt nyt emne, er det svært at tro, at der er mange eksperter på det, så for andre virker det som noget helt ukendt, et mysterium, der skal løses, men som har fanget opmærksomheden hos mange mennesker rundt om i verden.

Men ligesom det er lykkedes at fange så mange mennesker, der er interesseret i at se denne interessante handel vokse, har det også tiltrukket andre mennesker, der søger at tjene og påvirke millioner, fylde deres lommer med andre menneskers penge og oprette en svindelordning, der er lovsikret og så videre, og det er kendt, at kryptovalutaer ikke har et regulerende organ i alle lande, så det ville ikke være umuligt at planlægge svindel.

Dette var grunden til, at der opstod sider som Bitcoin Bank, der har lagt kræfter i at perfektionere svindlen hver dag, mere og mere, så meget, at vi i dag kan finde:

 • Kontinuerlig reklame på sitet
 • Supponerede vidnesbyrd fra kendte personer.
 • Perfekte anmeldelser på visse anmeldelser.

Selv om det kan virke overbevisende, bør du være på vagt over for argumenterne på dette websted, da der er uoverensstemmelser, som den sunde fornuft kan få øje på.

Alligevel opfordrer jeg dig til ikke at miste håbet om at investere i kryptovalutaer, da der findes sikre og regulerede websteder som eToro, som kan hjælpe dig med det, du ønsker at opnå.

This is box title
eToro LogoFordele:

 • Fri handel med kryptovalutaer
 • Nemt at åbne en konto
 • 100% sikker
 • Regulerende myndighed: CySEC

Til udbyderen >

eToro

Cloudzzer Gratis handel med kryptovaluta
Cloudzzer Nem åbning af en konto
Cloudzzer 100% sikker
Cloudzzer Tilsynsmyndighed: CySEC

Hvad er Bitcoin Bank, er det et fupnummer?

Bitcoin Bank Fake TestimonialNår vi tænker på svindel, kommer vi måske til at tænke på noget meget dårligt lavet, og som virker helt falsk, men sandheden er, at Bitcoin Bank svindel er godt gennemtænkt, og du kan se, at de har investeret i nogle eksperter for at overbevise andre om, at det er noget ægte.

Bitcoin Bank er en formodet mægler, der beskæftiger sig med forskellige kryptovalutaoperationer, som de har åbnet for offentligheden, uanset deres vidensniveau og slet ikke deres erfaring med denne type applikationer.

De hævder at kende alle teknikker og har et smart værktøj til at få statistikkerne til at arbejde til din fordel og sikre dig millioner af overskud, gennem hvilke du vil materialisere dine drømme og dække dine behov.

Hvordan virker Bitcoin Bank-fidusen?

Når du allerede er kommet ind på hjemmesiden, indser du, at de formodede brugere, der er registreret der, er ganske tilfredse med alt det, de har opnået, og opfordrer dig til at stole på og tilmelde dig med det samme, men du skal først læse lidt om, hvad de tilbyder dig på Bitcoin Bank, så du vil komme til at støde på følgende:

 • Din viden er ikke begrænsende: Det vil sige, at det er ligegyldigt, hvilket niveau af forståelse du har af, hvad en kryptovaluta er, især Bitcoin, da det, der virkelig betyder noget for dem, er det niveau af interesse, du har i denne handel. Det betyder, at selv om du er fuldstændig uvidende om visse aspekter, bør dette ikke være en hindring for dit mål om at investere i Bitcoin.
 • I modsætning til så mange apps behøver du ikke at tjekke den hele tiden: Du kender sikkert nogen, der investerer i Bitcoin (med en sikker app), og en af de ting, du kan observere hos disse mennesker, er, at de konstant holder øje med udsving på markedet, og det er normalt. Men hos Bitcoin Bank får de dig til at tro, at du ikke behøver konstant at validere oplysninger, de gør det for dig.
 • De har en smart teknologirobot: Når jeg siger, at de vil gøre alt for dig, vil de overlade hvert trin i processen til deres smarte robot, som angiveligt er programmeret, med den laveste fejlmargin på markedet, til bare at handle og lave overskud i din favør hele tiden, hvilket betyder, at du ikke vil være involveret i beslutningerne, så du behøver ikke at prøve for hårdt for at tjene penge.
 • Registrering og rådgivning er gratis: Mange mennesker kan lide gratis ting, så når de tilbyder dig hemmeligheden til at tjene mange penge og også fortæller dig, at de ikke vil opkræve dig for dette, beslutter mange sig i det øjeblik for at tilmelde sig Bitcoin Bank, da ekspertmæglere tilsyneladende opkræver meget høje beløb for at hjælpe dig.

Så, hvis alt det ovenstående er så godt, hvordan blev svindlen så afsløret?

Bitcoin Bank Fake CNNHvis du søger på nettet efter nogle anmeldelser af Bitcoin Bank, så romantiserer de eneste positive anmeldelser deres system alt for meget, så meget at de, der har skabt en positiv mening om denne app, hævder at have tjent millioner på meget kort tid.

Jeg må sige, at dette er ret mistænkeligt, og det var en af de ting, der fangede min opmærksomhed, for hvem har en magisk formel til at få det til at regne penge? Hvis vi er opmærksomme, kan den sunde fornuft også fortælle os, at systemer ikke er perfekte, og at der altid vil være nogen, der er uenige i bare én ting, eller som har et forslag til arbejdsgruppen. Men det ser ud til, at dette ikke er tilfældet med Bitcoin Bank.

Hvad der også slog mig var, at der generelt var et ret negativt ry, med virkelig lignende testimonials, hvor der var tale om tyveri, og klager blev fuldstændig ignoreret, så jeg besluttede mig for at læse mere og stødte på disse klager:

 • Når indbetalingen var foretaget, foretog systemet en formodet transaktion, der endte med et tab.
 • Hvis man forsøger at styre appen, får man ikke lov.
 • Du kan ikke foretage forespørgsler.
 • Du kan ikke lave nogen klager, da der ikke er nogen reguleringsfigur, og der er heller ikke nogen rigtig adresse på dette site.
 • Alle har besluttet at bekæmpe deres frustration med en anmeldelse.

Jeg gav det et forsøg

Jeg må sige, at jeg er en nysgerrig person, og jeg forsøgte at lave en test med dette system, da udtalelserne på nettet var lidt modstridende, måske var jeg meget naiv at tro, at ikke alle kan lide de samme ting, så jeg ønskede at kontrollere alt.

Men det var åbenbart en fejl, og jeg troede virkelig ikke, at nogen var så overbevisende. Efter at have gået ind på siden og læst alle de interessante ting, de havde at sige om Bitcoin, besluttede jeg at fuldføre min registrering og anmode om alle de trin, jeg skulle følge for at starte denne vidunderlige rejse, og sandheden er, at de behandlede mig vidunderligt, og jeg havde en meget god følelse af sikkerhed.

Jeg registrerede mig og blev bedt om personlige oplysninger og kontaktoplysninger, som senere blev delt med andre bedrageriske virksomheder, og jeg måtte udholde et par ugers chikane fra disse mennesker.

Når de bekræfter din identitet, tilbyder de dig “solidariske” planer for at foretage indskuddet af din investering, først viser de dig nogle, som tal er lidt høje, så du føler, at du ikke vil være i stand til at gøre det, men de fortæller dig, at hvis du foretager indskuddet med det samme, vil du få en slags rabat sammen med en eller anden kampagne, og beløbet virker ikke så tosset, så du beder om dataene og foretager indskuddet.

Når de bekræfter, at du har overført det beløb, som de har bedt om, viser de dig en formodet skærm, hvor de starter aktiviteterne, men, du har ikke mulighed for at træffe beslutninger på det tidspunkt, så deres intelligente robot ville gøre alt for dig, og gæt hvad? Det første, som den formodede kunstige intelligens gør, er at træffe beslutningen om at tabe dine penge.

Først undrer man sig over, hvordan det skete, da denne avancerede teknologi har en fejlmargin på praktisk talt nul, men sandheden er, at den aldrig var live på det digitale marked, men at det hele var et produkt af nogle programmørers opsætning, der får det hele til at se ægte ud.

Sandheden er, at du har mistet dine penge fra det øjeblik, du foretog din indbetaling til kontoen hos en person, der netop har snydt dig. Derefter henvender du dig til de almindelige kanaler for at kontakte supporten af dette websted, men standardbeskederne er en hån for dig, du vil aldrig se dine penge igen.

Hvad skal jeg gøre for at investere i kryptovalutaer?

 • Informér dig selv så meget som muligt
 • Sæt en tidsplan op og et beløb at investere.
 • Find en sikker og velrenommeret app som f.eks. eToro.

Alternativ: Lad os tale om eToro

eToro er en mægler, der har været i drift i et år nu og indtil videre akkumuleret millioner af brugere, som er ganske tilfredse med deres tjenester. Men eToro er anderledes end enhver anden app du kender, hvorfor?

 • Da eToro er en app, der er reguleret af mere end ét organ
 • Om fordi du selv kan vælge det beløb, du vil investere.
 • Du vil lære af alle de handler, der bliver foretaget på denne hjemmeside.
 • Du har fuld kontrol over hele din investering
 • Det uddanner dig som professionel mægler.
 • Det giver dig ikke kun tips, men også al den viden, som du er interesseret i at erhverve.